Hoppas ni har en bra dag själv är man lite krasslig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lunch på Steve's coffee med laget, tog en gourmet hamburgare med pommes, bea och aioli till

På cup i Linköping

Final klockan 18:00!!

Likes

Comments

Sorry för noll uppdatering men har inte haft tid men även inte något och skriva om eftersom att jag går i skolan så kommer det bara bli enformigt om jag bara skriver vad jag gör varje dag hahah. Men är rätt så sugen på komma tillbaka men på ett lite annorlundare sätt tilll skillnad från mina förra inlägg. Har tänkt mig mer som en bildblogg ett tag, där jag bara lägger upp bilder som tas varje dag för det tycker jag själv är kul och se. Men självklart kommer det komma text då och då.

Hoppas ni kommer tycka som jag nu då!!

Bild från Justins konsert ;) Dock är vakten iväg med aja!!

Likes

Comments

Ny väska jag fick av mammas jobbar kompis helt plötsligt, men tycker den riktigt fin och väldigt praktisk då den är stor och man kan ha mycket i den!! Blå är en färg jag aldrig har haft på en väska så detta ska bli kul att få ändra på

PS. Kommer inte komma upp så mycket uppdatering nu som ni säkert har märkt då jag har fullt upp med skola och träning, vilket leder till samma sak varje dag om jag skulle blogga om det. Men ska försöka mitt bästa!

Likes

Comments

Nu har jag snart gått en vecka i skolan!! Det känns konstigt nog men ändå rätt kul men det är säkert bara för att det är första veckan och att det inte är så mycket läxor och så nu. Plus att man får lära känna nya personer som man aldrig träffat förut och detta enligt mig är riktigt kul! Vad tycker ni om att träffa nya personer??
Hur som helst tycker jag att jag har hamnat i en bra klass och jag trivs verkligen alla är så trevliga haha.

Ni skulle bara veta hur nervös jag var första dagen, för dagarna innan skolan började var det lugnt och jag tänkte inte alls på skolan men så fort jag vaknade upp till första skoldagen var det nästan en bunt fjärilar i magen. Haha men så är det ibland, för mig iallafall.

Idag har jag haft en riktigt lugn dag då jag bara hade 2 lektioner, ena var mentors tid och den andra historia och under dessa 2 lektioner så har jag haft min mentor som lärare så då har det inte varit så tufft.

Efter skolan drog jag och Tilde till MOS som bara ligger någon minut från skolan och fikade, pratade och kollade också in Pull & Bear butiken hehe. Det var så mysigt, då vi inte går i samma klass längre.

Imorgon är det iallafall min längsta dag (08:00-16:00) längtar verkligen inte!!

Likes

Comments

Igår drog jag och mamma plus min bror till Tacobar för att äta. Jag tog en Taco deluxe tallrik och min bror en Quesadilla tallrik. Och mamma valde att bara smaka från båda då hon själv inte var så hungrig av sig.

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har jag valt att ta vara på. Dessa är nämligen de sista dagarna på sommarlovet då jag börjar gymnasiet imorgon. HELT SJUKT ASSÅ!! Tiden bara går. Har iallafall umgåtts med mina tjejer vilket har varit super mysigt, att verkligen ha tiden med varandra är så underbart!! Bara att få prata ur sig och allt, åhhhh!!

Men som sagt börjar jag imorgon och är rätt så nervös men så är det ibland. Vill verkligen inte än att sommarlovet ska ta slut då jag älskar att bara göra saker hur som helst och när som helt. Men nu blir det inte så på ett tag.
Vi hörs senare idag!!

Likes

Comments

Innan min syrras match köpte jag och min bror en varsin Ben&Jerry glass!!

  • Mat

Likes

Comments

Dagens middag blev pizza enligt mitt önskemål. Har nämligen inte ätit det på länge och vart riktigt sugen idag så då fixade vi det. Jag valde en Hawaii som jag alltid brukar välja och vitlökssås och pizzasallad till. Så gott!!

Likes

Comments

Först och främst ber jag er alla om ursäkt för dålig uppdatering men jag inte gjort så mycket och vet inte vad jag ska skriva om då.
Men idag har jag varit ute. Var nämligen på Karolinska och skulle lämna blodprover men det blev inte gjort då jag behöver fasta i 12 timmar innan jag lämnar blodproverna så detta blir kommer bli gjort imorgon klockan 08:00 då jag tar mig till Karolinska igen för ett nytt försök. Efter det misslyckade försöket åkte vi till Solna centrum för att handla det som behövdes hemma och sedan tog jag och min syster, bror och mamma en fika paus innan vi åkte hem igen.

Hörs imorgon puss och kram!!

Likes

Comments