Förra veckan var en riktigt bra vecka, hektisk men bra.
Det började med att jag och Ebba fick vara konferencierer på åk8 dagarna och representera vårat program- jätte nervöst för övrigt haha.

Tisdagen var också en åk8 dag men jag träffade också en gammal vän och pratade lite, vilket var jätte skönt. Det kändes som att en tyngd hade lättat på hela kroppen.

Onsdagen var en studiedag som alla var hemma på, välbehövd må jag säga hah.

På torsdagen åkte vi, hela klassen till Prison Island i Västerås på något äventyr eller vad man nu säger, det skulle vara för våran klass sammanhållning men det hjälpte ju inte så mycket med tanke på att vi var i lag mot varandra haha men det var ganska kul ändå🌹

Fredagen var jag på middag med "jobbet" och allt var verkligen så trevligt- ända tills våran kompis bestämde sig för att spy ner hela bordet men men. Efter det så förstördes aptiten till allt så gick Jag , Ida och Tamika till donken, Ida gick efter ett tag och jag och Tamika satt kvar med våran kompis som jobbade på donken då- det mesta av tiden så kollade vi på när hon städade den avstängda delen utav lilla donken 😂

Lördagen kom och jag åkte hem till min kompis Wilma där jag skulle sova över med henne och Beata. Det var verkligen så mysigt att vara med dem, vi lagade mat, kollade på talang, och bara pratade resten utav kvällen- det var chill🌹🌹🌹🌹

Sedan när jag kom hem på söndagen så åkte jag och träffade Kajsa på Tuna park då vi bara gick runt och handlade lite.

Dansen var minst like rolig som alla andra veckor!

Sedan gick veckan mot sitt slut, en jobbig men rolig vecka. Hoppas att ni har det bra!!🌹🌹🌹🌹🌹

Xx J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag tror att jag känner mig olikt, olikt mig själv på den graden att jag tycker att det är positivt.

Alla hatar ju termen "New year, new me" och det absolut inte så jag ska `göra` utan jag tänker att jag vill vara bättre, som person mot andra, mot mig själv och bara generellt för framtiden. Man vet ju trots allt inte vad som kan hända om man beter sig dåligt mot någon, Vad jag menar är att det kan alltid komma tillbaka och bita i det sura äpplet- ibland måste man nästan det. Det negativa kan ju vara något positivt i slutändan, som jag förra året. Jag var så negativ till allt förra året och det värsta var nog att jag inte förstod det själv, last year was a blur.

Jag var så ledsen över vad folk hade gjort mot mig och jag lät det fortsätta, jag satte aldrig ett stopp på det- tills 2017 startade. Jag tyckte inte synd om mig själv men nu känner jag att jag kanske skulle det, jag var väldigt hård mot mig själv förra året, jag tillät inte mig själv att leva som jag ville och det är jag ganska arg på mig själv för nu i efterhand. Jag har inte varit snäll och det förstörde mig lite.

Nu är det Februari 2017 och jag vill vara snäll, snäll mot mig själv och vara lika fantastisk som alla andra. Jag verkar ju vara den ända som tappar bort mig själv gång på gång men det ska bli bra nu.


Likes

Comments

Hejsan hejsan! Jag är borta i ganska stora perioder, absolut heh.
Men jag har något lite roligt att dela med mig om, jag och min kompis Kajsa gick på Tuna Park (köpcentrum) igår och planen för mig var att bara hänga med henne dit och gå runt lite- I'm telling you min plan floppade totalt. Pengarna flög överallt och det bara fylldes på med skuldkänslor för att ja, min plan.
Min plan sket sig men det var så skönt att vara med Kajsa och känna mig lite normal- jag har bytt klass från henne, Alex och mina jättefina vänner så jag har saknat att träffa varje dag.

Som sagt så flög pengarna åt olika håll men det var ganska värt det faktist, jag gör inte så mycket annat än att gå i skolan, ha dans och jobba. Jag säger ganska ofta att jag inte har tid med saker för att jag tycker att skolan alltid sätts först så det var en kul omväxling att vara med Kajsa för att jag har saknat henne och minst sagt min gamla klass.💓💓

Vi hade så kul när vi testade kläder inne på H&M jag och Kajsa, då hon testade en skinnjacka med en knapp högst upp- hon drog upp hela dragkedjan, knäppte den där knappen och sa "Jag är Bond, James bond"😅 Jag tyckte iallafall att hon vara super fin!❤

Kajsa blev också väldigt hungrig efter shoppingen så hon fick köpa en korv och jag köpte en dricka, hon sa också sedan "När man inte får korv så får man köpa egen" God bless you Kajsa.

Det var min lilla söndag som jag faktist hade "tid" för att göra någonting på, hoppas att ni har det bra!❤

Xx J

Likes

Comments

Tidigare i april år 2016 skrev jag ett inlägg om att "en del av mig dör när folk säger 'förlåt' om småsaker" och jag tyckte att det lät rimligt då men alltså hörni, hörni , hörni- *hint* jag har ändrat mig. Sikeee jag har nu blivit en sån där som säger förlåt hela tiden när jag går in i någon, råkar nudda någon, pratar över en ljudnivå osv osv.- Det är faktist ganska jobbigt när man tänker på det för att jag säger förlåt 57 gånger om dagen för saker som faktist inte spelar någon roll.

Dock så har jag ganska lätt att förlåta vissa dagar också, jag tänker inte på bråk som att jag måste vara dum mot den som hoppar på mig, jag försökte dvs att vara den vuxna i situationen och inte visa att jag bryr mig (?) det var ett ganska dumt "bråk" men jag tyckte att jag klarade det bra- jag sa inget dumt, jag ville vissa att jag var mogen nog att inte förstöra för mig själv och den andra för bråk löser egentligen ingenting- vilket vi alla vet.
Körde liksom på "Rise above" stilen och nja inte att få den andra att se dum ut men liksom sköta det på ett sleek/ clean sätt, för att jag som person själv inte ska älta om ett bråk eller situation. Jag gillar inte att bråka- inte se på bråk, så det bästa för mig var nog bara att i slutändan vara snäll och gå vidare. Liksom ha det bra, see you never again :)))<--- Tipssss!

Jag har ändrat så mycket på mig sedan 2016 (NEW YEAR NEW ME LOL) jag kommer nog alltid att sträva efter att bli bättre- jag gick från att vara en arg tjej till att bara låta det vara, livet leker absolut men jag kan ju inte leva ett hälsosamt liv med en ohälsosam mentalhälsa. Det handlar om att ändra sig till att steg för steg ta sig närmare sin destination vilket kan vara lycka, kärlek eller en plats- dvs det man vill i livet.

Allt handlar om att ändra sig.

Xx J

Likes

Comments

Hej alla ni som läser!

Det kanske bara är jag som helt är ute och cyklar men ibland så förstår jag bara inte hur det går till med vissa människor.

Hur vaknar man upp på morgonen och bestämmer sig för att bara släppa en kompis och bara vända ryggen mot en utan att kolla tillbaka på den andra. Helt utan anledning är det vanligaste som drabbar alla, inga förklaringar, ingen "Heads up".

Jag såg en film för ett tag sen där den gråtande tjejen bliv konfronterad och frågad ​"What is wrong with you?"  ​och hon bara brast så att det knackade om det hela i mig och jag är inte en sån som gråter för filmer men hon sa i alla fall ​"How do they do it? They just leave  you behind  and hanging like you never meant a shit to them , and what hurts the most is that they make it look so easy". Jag vet inte men jag kan relatera till det och jag vill inte att det ska vara så, inte för någon.


Likes

Comments

Jag är så dålig på det här.
Jag vet egentligen inte hur man bloggar, när man bloggar eller varför men jag gör det ändå- med 2-3 månaders mellanrum;))

Jag kan ibland känna ' Vad i hela helvete gör jag? '

Min hjärna har varit någon annanstans på sista tiden, mitt liv har varit borta- kommer varken ihåg vad jag har gjort eller vem jag har spenderat tiden med. Det ända jag faktist kommer ihåg är nog att må riktigt dåligt- alltså en psykisk ohälsa. Jag känner inte att jag är deprimerad men ibland blir jag bara sådär slajmig i hjärnan och känner mig olycklig när jag egentligen är jätte privilegierad, jag har tak över huvudet, någorlunda familj och bra kompisar. Sen är det ju den här saken att man ska kunna överleva, säger det rent ut att jag kanske har det svårt att överleva hursomhelst. Jag menar att jag är som jag är och sätter mig i situationer som gör det svårt för mig.

Man behöver ju en battle någon gång ibland:)

Xx J
Natti

Likes

Comments

Hejsan hejsan!
Jag har haft en helt okej dag, eller ja jag skrev två prov men jag kände inte att det var så jobbigt när jag väl hade gjort dem.

Nu känner jag allt, allt på en gång.
Jag tyckte att min dag hade varit väldigt okej för att tja jag var ju i skolan, vad ska man egentligen tycka?
Allt var okej tills jag stod i danssalen och bara kände mig tom. Det var inte roligt längre, jag var inte glad längre på den gladaste platsen i hela världen.
Jag var inte glad längre för att det gick nerför på eftermiddagen.
Det försvann nog bara men jag antar att det kommer tillbaka som det alltid gör✨

Kram J

Likes

Comments

Hejsan! 💗

Det finns så mycket som jag älskar.
Jag älskar människor.
Jag älskar platser.
Jag älskar saker.

Det finns så mycket att älska i världen, personer och platser som jag aldrig kommer att glömma för att jag inser nu att jag kan vara bättre.
Jag kan vara bättre mot fler personer, inte bara för min skull men för att jag vill att andra ska kunna ta del utav mig och vem jag är.

Jag tycker att det är så synd att man inte är medveten om att det finns så mycket fint att älska i världen.

Likes

Comments

​Heej!

Allt har gått så fort hjälp jag har ju inte ens berättat att jag har börjat i gymnasiet, det hat gått så fort och jag har gjort det ena och det andra-har med andra ord haft många bollar i luften:)))

Så jag går Business and Management som alltså är Ekonomi men med undervisnings språk engelska och nja det är lite si -sådär för att det är ju skolan men jag tycker själv att klassen är bra, alla är jätte trevliga och jag trivs ju väldigt bra så det är inte några jätte problem. Mina problem är ju nästan inget jämfört med alla andra problem i världen så jag har inte mycket att klaga över och heller att vara otacksam över.

Så herregud jag går i gymnasiet, snart kommer jag att flytta hemifrån osv osv. Men på riktigt så känns det som att jag är någon helt annanstans, det är typ overkligt. Ibland får jag såna konstiga tankar typ som "Tänk att jag för 15 år sedan var lika liten som en prydnads kudde och nu ska jag gå en utbildning som kommer att hjälpa mig att komma vidare, flytta och allt" - Det är ju helt fantastiskt hur vi utvecklas från att ligga och dricka bröst mjölk och dregla till att vara nästa succesiva generation och leda världen mot bättre lösningar och att behålla världen så värdefull som möjligt, jag menar det är ju den ända jorden som vi har:((

Snart kommer alla att växa upp och vad händer då?


Xx J

Likes

Comments

Hejsan alla som läser detta!

Det går ju så himla lång tid emellan alla inlägg jag gör men bare with me:))))

Som ni vet så är jag allt för att alla ska må bra men alla kan ju inte alltid må bra. Som jag själv gör ibland så mår jag ju också dåligt i vissa perioder och ja jag har ju ingen aning om hur man fixar sin "Blues" utan det bara händer. Det händer ju bara så att säga och sen försvinner allt och det blir bra igen. Jag vet att man ska ha dåliga dagar för att sedan få de bättre dagarna.

In order to have the good days you have to have the bad days- Är något som jag har läst för många gånger på Tumblr men det är ju verkligen sant, det är typ det ända som Makes sense på Tumblr haha.

Efter de dåliga dagarna kommer de bra dagarna förr eller senare, så det är väl det hörrni-Det kommer att gå bra.


Xx J

Likes

Comments