Hej alla ni som läser!

Det kanske bara är jag som helt är ute och cyklar men ibland så förstår jag bara inte hur det går till med vissa människor.

Hur vaknar man upp på morgonen och bestämmer sig för att bara släppa en kompis och bara vända ryggen mot en utan att kolla tillbaka på den andra. Helt utan anledning är det vanligaste som drabbar alla, inga förklaringar, ingen "Heads up".

Jag såg en film för ett tag sen där den gråtande tjejen bliv konfronterad och frågad ​"What is wrong with you?"  ​och hon bara brast så att det knackade om det hela i mig och jag är inte en sån som gråter för filmer men hon sa i alla fall ​"How do they do it? They just leave  you behind  and hanging like you never meant a shit to them , and what hurts the most is that they make it look so easy". Jag vet inte men jag kan relatera till det och jag vill inte att det ska vara så, inte för någon.


Likes

Comments

Jag är så dålig på det här.
Jag vet egentligen inte hur man bloggar, när man bloggar eller varför men jag gör det ändå- med 2-3 månaders mellanrum;))

Jag kan ibland känna ' Vad i hela helvete gör jag? '

Min hjärna har varit någon annanstans på sista tiden, mitt liv har varit borta- kommer varken ihåg vad jag har gjort eller vem jag har spenderat tiden med. Det ända jag faktist kommer ihåg är nog att må riktigt dåligt- alltså en psykisk ohälsa. Jag känner inte att jag är deprimerad men ibland blir jag bara sådär slajmig i hjärnan och känner mig olycklig när jag egentligen är jätte privilegierad, jag har tak över huvudet, någorlunda familj och bra kompisar. Sen är det ju den här saken att man ska kunna överleva, säger det rent ut att jag kanske har det svårt att överleva hursomhelst. Jag menar att jag är som jag är och sätter mig i situationer som gör det svårt för mig.

Man behöver ju en battle någon gång ibland:)

Xx J
Natti

Likes

Comments

Hejsan hejsan!
Jag har haft en helt okej dag, eller ja jag skrev två prov men jag kände inte att det var så jobbigt när jag väl hade gjort dem.

Nu känner jag allt, allt på en gång.
Jag tyckte att min dag hade varit väldigt okej för att tja jag var ju i skolan, vad ska man egentligen tycka?
Allt var okej tills jag stod i danssalen och bara kände mig tom. Det var inte roligt längre, jag var inte glad längre på den gladaste platsen i hela världen.
Jag var inte glad längre för att det gick nerför på eftermiddagen.
Det försvann nog bara men jag antar att det kommer tillbaka som det alltid gör✨

Kram J

Likes

Comments

Hejsan! 💗

Det finns så mycket som jag älskar.
Jag älskar människor.
Jag älskar platser.
Jag älskar saker.

Det finns så mycket att älska i världen, personer och platser som jag aldrig kommer att glömma för att jag inser nu att jag kan vara bättre.
Jag kan vara bättre mot fler personer, inte bara för min skull men för att jag vill att andra ska kunna ta del utav mig och vem jag är.

Jag tycker att det är så synd att man inte är medveten om att det finns så mycket fint att älska i världen.

Likes

Comments

​Heej!

Allt har gått så fort hjälp jag har ju inte ens berättat att jag har börjat i gymnasiet, det hat gått så fort och jag har gjort det ena och det andra-har med andra ord haft många bollar i luften:)))

Så jag går Business and Management som alltså är Ekonomi men med undervisnings språk engelska och nja det är lite si -sådär för att det är ju skolan men jag tycker själv att klassen är bra, alla är jätte trevliga och jag trivs ju väldigt bra så det är inte några jätte problem. Mina problem är ju nästan inget jämfört med alla andra problem i världen så jag har inte mycket att klaga över och heller att vara otacksam över.

Så herregud jag går i gymnasiet, snart kommer jag att flytta hemifrån osv osv. Men på riktigt så känns det som att jag är någon helt annanstans, det är typ overkligt. Ibland får jag såna konstiga tankar typ som "Tänk att jag för 15 år sedan var lika liten som en prydnads kudde och nu ska jag gå en utbildning som kommer att hjälpa mig att komma vidare, flytta och allt" - Det är ju helt fantastiskt hur vi utvecklas från att ligga och dricka bröst mjölk och dregla till att vara nästa succesiva generation och leda världen mot bättre lösningar och att behålla världen så värdefull som möjligt, jag menar det är ju den ända jorden som vi har:((

Snart kommer alla att växa upp och vad händer då?


Xx J

Likes

Comments

Hejsan alla som läser detta!

Det går ju så himla lång tid emellan alla inlägg jag gör men bare with me:))))

Som ni vet så är jag allt för att alla ska må bra men alla kan ju inte alltid må bra. Som jag själv gör ibland så mår jag ju också dåligt i vissa perioder och ja jag har ju ingen aning om hur man fixar sin "Blues" utan det bara händer. Det händer ju bara så att säga och sen försvinner allt och det blir bra igen. Jag vet att man ska ha dåliga dagar för att sedan få de bättre dagarna.

In order to have the good days you have to have the bad days- Är något som jag har läst för många gånger på Tumblr men det är ju verkligen sant, det är typ det ända som Makes sense på Tumblr haha.

Efter de dåliga dagarna kommer de bra dagarna förr eller senare, så det är väl det hörrni-Det kommer att gå bra.


Xx J

Likes

Comments

Hejsan folket! Hur mår ni? Kommentera gärna :)))

Ja men jag tycker att bilden alar för sig själv, att det finns mer att oroa sig om än att folk med samma kön pussas eller vad tycker ni?

Jag tycker att well att många som tycker att det är fel att folk med samma kön pussas och kramas är lite tomma i bollen, ja förlåt men man tycker ju lite synd om idioter som tycker att killar inte ska få vara kära i killar och tjejer inte får vara kära i tjejer som gång på gång tycker och säger att det är fel.

I MEAN BROR det finns ju äldre människor som har tanken att det är fel att attraheras till samma kön, och nej för såna äldre människor GET YOUR HEAD OUT OF YOUR ASS - Vad är fel med lite kärlek?

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det är fint. Jag tycker att det är så jävla fint med same sex love och jag tycker att det är en `in your face ` grej för att reta upp gamla människor som tycker att det är fel. -Jag älskar ju att reta upp gamla människor haha

Jag tycker att det är fint.

Xx J

WAIT i got more to say so stay tuned for part 2 :)))


Länk till bilden:

http://weheartit.com/entry/117533277/via/Radka_Suchomelova?utm_campaign=share&utm_medium=image_share&utm_source=tumblr

Likes

Comments

Jo hejsan alla!- Jag inser nu efter typ en månad att jag i det förra inlägget hade skrivit ´Konot paddling` som titel och ja vad är det? jag måste ha varit väldigt trött när jag skrev det, eller nej jag kan ju inte skylla på det men liiite kan jag väl få komma undan med? :)))

Ja jag är väl medveten om att jag har varit helt borta på bloggen men men <-- det är ju inte så att jag får notiser om att jag ska uppdatera här och nja jag har inte så mycket att skriva om. Ni vet när man har hjärn-mos dagar?- Jag har haft hjärn-mos veckor, jag vet liksom ingenting som jag kan skriva om alltså jag fattar inte ur bloggare gör det, men å andra sidan vad skulle bloggare skriva om om de inte kunde ta OOTD bilder eller mat bilder?  

Jag tar ju inte kort på varken OOTD eller mat för att jag inte tycker att jag är bra på att ta kort(?)Likes

Comments

Jag har nu gått ut nian men jag har inte uppdaterat här på hur länge som helst sååååå jag drar tillbaka en månad och berättar vad för kul jag har gjort:))

DåKörVi!😂

En måndagsmorgon skulle min klass ut och paddla kanot i Eskilstuna ån, hur det hel började var att vi två och två skulle gå och bära på en 100kg kanot par för par i 200 meter till vattnet- pain in the ass.
Men när jag och Alex satte oss i kanoten gick det nästan bara åt skogen- it went downhill så att säga.

Jag satt fram och Alex satt bak, hon är starkare än mig och tja jag är ju jag hah men det var inte bara jag som skvätte ner vatten på henne utan i'm telling you, vattnet som rann ner för ryggen på mig var int svara kallt men det hamnade nerför baken på mig också men det var inte exakt det ända problemet som vi hade.

Alla andra i vår klass åkte under en bro som vad väldigt låg så man var tvungen att ligga ner i kanoten- när vi närmar oss bron så får jag panik så jag sätter händerna framför mig på brokanten och puttar ifrån men händerna och säger 'Nej nej *paus* Nej nej' - jätte fjantigt men paniken var riktig och jag var rädd att vi skulle åka snett under bron (för att den va så bred) och vattnet strömmade åt det andra hållet.
Efter att ha försökt att åka under bron 3 gånger så gav jag in och åkte under utan problem.

Det var det, under och tillbaka sedan så åkte vi lite överallt men det är ett jobb att paddla kan man säga, när man närmar sig en kant så måste man spänna kroppen och skrika 'BACKA FÖR HELVETE' till Alex😂
Det var en massa skrik ute på vattnet men det var ändå roligt att bara vara där och bl.a. skratta åt Alex.

Vi har en fontän i ån som på riktigt hur ful som helst och det var blåsigt den dagen. Det bästa som hände var att två tjejer Wilma och Julia paddlade bakom den när det blåste - ja de paddlade in i fontänen och skrek medans vi andra höll på att dö av skratt.

De två timmarna kom till sitt slut och vi kom ut kanoterna sedan såg jag Alex... Jag skojar inte när jag säger att jag var tvungen att sätta mig ner för att jag skrattade så mycket åt henne, jag hade alltså skvätt ner henne med vatten så att det såg ut som att hon hade kissat på sig😂😂

Det var det hörrni, jag kommer att göra några fler throwbacks inlägg bl.a. så har jag varit på konsert och klassresa så again STAY TUNED.

Jennifer Xx

Likes

Comments

Jag har varit begravd, inte begravd som död hahah wtf. Nej jag har haft mycket på gång kan man säga, jag har gjort så mycket och har haft hur mycket ångest som helst- nog med det så hoppar vi in direkt.🤓🤓

Det är ändå rätt så många som läser vad jag skriver, fler människor än vad jag har kompisar faktist😂 och jag tycker att det är kul att ni läser det jag skriver, för att ni tar liksom del i mina tankar. Jag vet inte vart jag kommer med detta så hahah🤓

Hursomhelst så rullar sommarlovet på, med det menar jag att jag har sovit bort 1/3 liksom att jag är vaken på nätterna och sover på dagen. Jag vet dock inte varför men det bara blir så:)))

Det här inlägget var så ointressant som det kunde bli. Jag jobbar på att skriva mer om annat så STAY TUNED, Bye Felicia!

Jennifer Xx

Likes

Comments