Vi har sedan Theo blev introducerad till världen använt oss av Libero och jag älskar dom! Både up & go och touch är riktigt bra. Nu har jag fått möjligheten att ge den här presenten till någon som behöver, någon som kanske precis fått en egen liten bebis?

I deras nya kampanj läggs fokus på alla nyfödda små människor som föds runt om i Sverige och då skickas en gåva ut. Gå gärna in på min instagram och tävla 😊 @jenborgstrom heter jag där.

I övrigt så håller Theo på att få tänder... haft feber i 2 dagar och idag har han varit sig själv hela dagen fram tills läggning. Richard gör nu ett tappert försök i att få han att sova genom en promenad. Håller tummarna ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså Theo älskar den här mössan... jag testa den på skoj för jag tycker dom är så fula och hela ungen sken upp som solen och älskar den. Vi gick till pappa och han började skratta och ville absolut inte att den skulle följa med hem. Efter att Theo var så jäkla lycklig när han stolt gick omkring med den i affären fick den följa med hem😹

Idag på dagis (där han ska ha den mest i vinter) hämtade han mössan och ville att jag skulle sätta på den och sken upp likt en sol igen. Måste dock ge den 10+ för sin praktiska charm och den ser ruskigt skön ut.

Den är från Pax om någon vill ha en likadan 😆

Likes

Comments

Okej jag vill ha precis allt det här! Frågan är vad jag ska börja med? 😅 allt är från zara.se

Likes

Comments

Idag tog vi en tur till Björkö 4H Gård där det fanns massa olika djur. Getter som sprang omkring löst och grisar mm. Theo tyckte det var superkul! Han skulle klappa alla djuren och han har blivit duktig på att visa vad han vill minsann.

De senaste dagarna har han blivit så rädd när vi träffar vissa människor? Kan det ha något med utvecklingsfas att göra? Han vägrar lämna mig eller Richard liksom och så har det aldrig varit med Theo.

Vi hade även en period förra veckan på dagis där han bara grät. Det har aldrig hänt förut heller. Visserligen har han varit hemma 1,5 vecka och i torsdags och fredags gick det bra på dagis igen men ändå hjärtskärande när dom ringde mig i måndags och förklarade att han vägrat sova och knappt ätit för han bara grät.

Nu hoppas vi på en bra vecka igen❤️

Likes

Comments

Har ni haft möjligheten att läsa dessa böcker? Om inte så gör det! Jag fick hem några att testa och Theo gillade dom med detsamma. Vi försöker läsa så mycket det går och på förskolan läser dom flera gånger per dag. Kika in på @pinothebear på instagram!

Likes

Comments

Ja då har vi klarat av den här veckan med inskolning och jag är så glad att han hamnat på ett sådant bra ställe! Idag lämnade jag T med detsamma och sa tydligt hejdå och det besvarades med en springande kram. Självklart blev det monstertårar kort därefter men han hade snart glömt sin mamma och lekte med dom andra. Dom hade palskat i pölarna efter störtskuren och sen ätit lunch.

På "vår" förskola sover barnen inomhus på madrasser, något Theo är ovan vid men det har funkat jättebra det med. Idag hade han först lagt sig ner och sen skulle han ut o leka men vänt och bara gått tillbaka och lagt sig haha! Skulle vilja veta vad som snurrar i dessa små huvuden ibland.

När jag hämtade Theo sov han som en stock och ville inte alls vakna, så nästa vecka kommer han få sova ut ordentligt så han får sova det han behöver.

Nästa vecka blir det nästan hela dagar, vi smygstartar så han hinner vänja sig lite mer och inte kör hela dagar än. Hur gör ni?

Likes

Comments

Idag lämnade jag Theo kl 8:45 och jag sa hejdå och skulle gå och då såg jag att han reste sig upp och sprang mot mig. När jag hade lämnat rummet hörde jag hur ledsen han var och fy vad hemsk man känner sig... men jag fick beskedet att han var ledsen en kort stund för sen hade han lekt bra, ätit och sovit 2h så det funkar ändå bra även om det är jobbigt en stund.

Imorgon ska jag lämna han med detsamma, läskigt 🙈

Nytt till förskolan

Likes

Comments

Vi har minst sagt haft en jobbig natt till och börja med... en småsnorig kille som även börjat få fler tänder är ingen bra kombination. Han vaknade om vart annat och grät massor lillen...

Väl på förskolan var han lika glad som vanligt naturligtvis trots en dålig natt och snor. Runt 9:40 fick jag säga hejdå och jag hörde att han tyckte det var jobbigt men det gick bra så fort dom hade lekt i "lekhallen" där han tidigare inte varit. Massa nytt att leka med såklart. Kl 11 är det lunch men idag ville Theo hellre sova så han fick sova istället och äta efteråt.

1,5h senare hade han vaknat och varit jätteledsen men med lite mat i magen blev det någorlunda bättre och sen kom jag 🤗 så dagen har gått rätt bra ändå! Nu hoppas jag att han inte blir mer förkyld eller liknande bara! Hur går det för er andra? ❤️

Likes

Comments

Theo själv på dagis, check ✔️

Igår 15 min och idag lämnade jag han kl 10. Under tiden åkte jag hem till min mamma för att vänta med min syster. Behöver jag säga att jag hade mobilen nära mig hela tiden om min skatt skulle sakna mig allt för mycket?

Klockan rullade på och 11.40 ringde dom och jag tänkte att nu kunde han inte somna och saknade mig. Nej... "Theo har ätit bra och har nu somnat efter en ny blöja och en titt på Babblarna så du kan komma runt 13:15") han hade varit lite ledsen men det hade gått över. Blev SÅ stolt att han klarade sig utan mig med skapligt nya människor och redan känner sig så trygg.

Imorgon kör vi samma sak 🤗

Min sötnos till syster som fixade chokladbollar och sen lagade jag carbonara ❤️

Likes

Comments

Ja nu är vi inne på vecka 2 av inskolning men vi började inte förens i onsdags. Hittills måste jag säga att det går bra. I fredags ville han inte somna där men i torsdags och idag somnade han jättebra! Idag fick jag först ta en promenad på 15 min och sedan var jag iväg 1h under tiden han sov.

Imorgon ska jag lämna han redan kl 10 så dom får sköta rutinerna själva så jag håller tummarna för att det går vägen faktiskt.

Likes

Comments