View tracker

På min instagram går det nu att tävla om denna fina necessären med massa must haves! Tävlingsregler finns även där 😋

Frågan du ska besvara är "hur många lager har huden?"

Gå in HÄR för att lära dig om din bebis hud via Liberos egna hudskola! Och där hittar du även svaret 😙

Tävlingen avslutas den 25 januari 💋

Likes

Comments

Idag gick vi en sväng på babysång på morgonen och därefter tog vi en prommis i solen. Nu längtar jag efter våren verkligen och sitta ute i solen om dagarna.

Theo börjar bli stor nu tycker jag.. han reser sig och vill helst stå själv men det kan han inte 😅 någon sekund stod han helt själv bara.

Nu är det så att ni måste hålla utkik för imorgon kommer det ut en tävling här i samarbete med libero 😍

Likes

Comments

idag har vi varit på babysång i Linghem och även hunnit med en sväng till gymmet 🏋🏽♀️ vad som har hänt sedan senaste inlägget är att Theo numera ställer sig upp, överallt! Står man och plockar ur disken då skyndar han sig dit och stället sig upp och framför tvn.

Imorgon ska jag och Theo följa med lin mamma till Stockholm och även (äntligen) få träffa Hannah, min gamla roomie i Trondheim. Sedan blir det massa mys med mamma såklart ❤

Likes

Comments

Idag har Theo lärt sig ställa/dra sig upp och nu kryper han längre sträckor så nu jäklar går det undan. Idag har jag annars jobbat lite och efter jobbet tog vi en långpromenad med min mamma och Theo fick hänga på.

Sedan åkte vi hem till R's mamma och pappa på middag och hockey ❤

Likes

Comments

Äntligen ligger jag i soffan efter en "produktiv dag" haha! Nejvars! Idag har jag och Theo besökt mammafitness som äntligen drog igång efter juluppehåll. Idag fick vi även med oss Emmy och Junie så det var superkul! Efter träningen tog vi en kort promenad och köpte med oss lunch hem till Emmy. Efter en liten stund kom även Sofia och Sara med sina guldklimpar ⭐️ nu ska jag kolla vidare på kalla fakta 🙈

Likes

Comments

View tracker

Idag är det 8 månader sedan diamanten, Theo, kom ut till oss! Ibland slås jag av tanken att han legat i min mage, vilket känns helt surrealistiskt. Jag är så lycklig för att allt i mitt liv lett mig till att just nu sitta och ha min lilla son hos mig. Att det är just han. Att det är just Richard som är pappa till han.

Jag vill tro att allt tråkigt som ändå händer i livet leder till något så mycket bättre.

Och även om jag bara är 25 år har jag varit med om en del saker som jag just nu bara kan tacka för att dom hänt för jag är så lycklig nu och jag tror bara att livet blir bättre för varje dag som går, för låt oss vara rätt ärliga med att säga att med den där lilla guldklimpen i vardagen går igen oberörd ❤

Just nu övar vi massa på Theos balans här hemma, lite varje dag. Motoriken för att gå den klarar han och han krälar sig fram i riktig fart men balansen är sisådär 🙈

Om en månad hoppas jag han fått någon bissing med, vi får se 😍

Likes

Comments

Förlåt att jag inte uppdaterar lika ofta 🙈 händer så mycket nu och Theo behöver så mycket uppmärksamhet om dagarna att det inte finns massvis med tid över till inlägg. Jag ska försöka bli bättre då jag faktiskt startade bloggen för att komma ihåg allt sen och även gå tillbaka och kika.

De närmsta dagarna har jag arbetat och sen har det inte blivit så mycket mer än så. Allt har nämligen gått i ett sedan vi kom hem från Sälen.

Nästa vecka kommer Bvc hem till oss och då är det 8-månaderskontroll för Theo. Ska bli spännande att se hur han vuxit sedan sist 😀

Lite bilder från veckan då Michaela och Alissa var här 💖

Likes

Comments

Världens bästa pappa fyller år idag så vi åkte hem till han och åt förut. Känner mig lyckligt lottad att få ha en sådan fantastisk far i mitt liv, vet många tillfällen jag inte vet vad jag skulle gjort om inte han fanns där. Han löste allt, han sa inte vara dom orden som många gör. Jag vet fortfarande att det fixar sig om livet ibland slår krokben för mig, både i bra o dåligt då är han där och stöttar.Likes

Comments

En liten guldunge är vad han är! Många säger att vi inte vet hur tufft det kan vara och det är nog sant🙊 vi tycker han är jobbig om han är gnällig en stund, eller vaknar mycket 1 natt bara för han alltid är glad var vi nog vant oss vid det. Men när dessa faser gås igenom då är det endast mamma som gäller och just nu är det en fas vi passerar.

Både mysigt o jobbigt att vara den enda som gäller för jag måste vara där heeeela tiden. Idag ska jag dock jobba så Rille får vara den som tar detta idag 😀 han varierar lite i papp/mammigheten så det går galant.

Theo ålar sig fram rätt fort nu men igår kröp han några steg. Visar filmen senare ❤

Likes

Comments

Åh vad fina saker vi fått i jul (Theo) haha! Jag fick även en jättefin väska av min sambo 😍 så jag måste varit snäll! Förutom det på bild fick vi massa andra leksaker, vinteroverall från POP och en lite tjockare från Zara, badleksaker, kläder och ja massa fina saker!

Vad fick ni i julpaketen 😀?

PS glöm ej jenborgstrom30 ifall ni köper något på twistshake.com

Likes

Comments