Header
View tracker

Idag är vår prins hela 7 månader, vilket känns helt ofattbart!? Hur kan det gå så fort. Snälla kan vi stanna tiden lite bara.

Theo sov igår hela natten i sitt rum, sin säng vilket alltid är något 🙊 däremot har han inte börjat krypa än men vet inte ens om han kommer göra det? Han ålar sig typ iallafall och vrider. Det här med rutiner går fram och tillbaka så vi har "ca" tider varje dag haha..

Gåstolen är han helt tokig i och flyger näst intill fram när han följer efter mig i lägenheten.

Tänk snart är han 1 år 😳

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var det sista mötet med föräldragruppen och den innehöll sagostund på biblioteket. Supermysigt, jag ska verkligen försöka ta mig dit oftare.

Efter besöket där tog vi och mötte upp våra kompisar Michaela och hennes Alissa för en tur på stan. Dagarna går så fort verkligen så försöker bara njuta men istället stressar man för att hinna med så mycket som möjligt. Tänk att skrutten snart är 7 hela månader 😓 vart tog tiden vägen?

Imorgon är det dags för en liten fotografering på lillen, ska bli så kul verkligen!

Likes

Comments

View tracker

Idag följde vi med Theos farmor till julmarknad, fikade och myste. Behöver lite julkänsla tänkte jag och nu bara dundrar snön ner utanför haha! Ikväll ska vi besöka min bästa vän som flyttat närmre vårt håll haha.. 🎅🏼😁

Likes

Comments

Den här killen börjar växa massor känns de som och sitter o "ah baba ba ba ba" hela tiden och går superbra numera om man bara håller han i händerna. Men tiden går ju alldeles för fort tycker jag! Snart 7 månader gammal.... Nästa vecka ska Theo få leka modell för då är det dags för att kliva in i fotostudio och ta fina kort. Är så glad att vi skippade nyföddfotografering och valde det här istället för jisses vad annorlunda jag tycker han ser ut.

Vad har hänt mer då? Jo han snurrar omkring på golvet och drar sig liksom framåt numera. Han sover i sitt rum men långt ifrån hela natten 🙊

Den bebisen som en gång låg still är så nyfiken på allt att han ständigt far omkring 🙈

Likes

Comments

Min sötnos! Du gör allt perfekt i vårt liv. Jag har fullt upp med att sysselsätta den där lilla krabaten vilket har gjort att jag inte bloggat alls mycket.. Jag arbetar numera på helgerna med några timmar så när jag väl kommer hem vill jag mysa med Theo. Är det några fler som arbetar extra nu i vinter bland er?

Ikväll har min mamma varit barnvakt medan jag och Richard jobbade. Det går så bra att lämna iväg Theo nu och det är så skönt för både mig och R. Jag behöver aldrig vara orolig att han är ledsen för han är så nöjd.

Därimot har Theo ändrat sovrutiner och är numera vaken till sent, fattar inte varför riktigt 🙄

Likes

Comments

Alltså hur stor känns han inte när han kan sitta i kundvagnen 🙊 var bara en snabbis men ändå. Han klagade inte en sekund och satt jättebra.

Nu ska jag jobba mitt andra helgpass och sen blir det kalas för min kusin 🎈

Likes

Comments

Då var Theo nybadad och nu ligger han och sover som en gris. Han bökar omkring på natten men han sover iallafall hela natten nu med vissa undantag ska man väl lägga till. Men igår var jag med riktigt trött faktiskt och råkade somna ihop med Theo 🙊 annars sov han 19:30-7 imorse. Han fick äta lite och sen sov vi 1,5 h till faktiskt (brukar aldrig hända).

Nu ska vi snart gå en promenad och träffa Theos gammelfarmor och farfar 💞

Likes

Comments

Den årliga dagen då man ska hedra sina fantastiska pappor! Jag är dagligen fruktansvärt stolt över att få vara just min pappas dotter, men den här dagen ska han återigen få höra hur mycket jag älskar och ser upp till han.

Jag kan nog helt enkelt börja det här med att skriva att pappa är helt underbar och jag känner mig så glad över att Theo fått världens bästa morfar i sitt liv. Jag och Richard diskuterade det för ett tag sedan att gud vad lyckligt lottad han är som får så mycket familj runt sig som är så kärleksfulla mot han och bryr sig om honom.

Men min pappa, ja ni. Han ville alltid leka och bygga sandslott när man var liten och var inte den som låg på latsidan och pressade i solen när man var utomlands, nej nej. Minns även att om jag ville ha en perfekt tofs då var det pappa man vände sig till för han var så himla noga (förlåt mamma haha). Pappa blev verkligen som en bästa kompis i den tidiga tonåren och har varit så länge jag kan minnas men det blev något annat just då.

Han har aldrig ställt onödiga frågor utan alltid sagt att är det något då är det bara ringa.

Skulle jag ringa han mitt i natten skulle han komma på 2 sekunder ( och det vet jag för det har han gjort ett ex antal gånger haha)

När man ljög om att man var på filmkväll men egentligen varit på partaj någonstans och han förmodligen kände doften av alkohol men som lekte med och lät mig skämmas ifred. Jag visste att pappa med kunde bli arg och inget man skulle leka med men han var också den jag berättade allt för. Om jag var ledsen, arg, orolig eller vad det än var så lyssnade alltid pappa och gör givetvis än idag.

Ett av mina stora drömmar i livet var att få visa upp mitt/mina barn för mina föräldrar för inget kan man ta för givet här i livet och jag är så glad att Theo får världens bästa morföräldrar i sitt liv.

Skriver som pappa brukar

"puzz pappiz" du är bäst och jag älskar dig! ❤️

Likes

Comments