Vi har märkt av väldigt tydligt när Theo var mindre och gick igenom olika faser. Jag tycker med tiden att jag inte alls märkt av dom men jag tror minsann han precis kommit ur en. Vi trodde länge det var fler tänder på gång men jag börjar tro (efter att inga tänder dykt upp) att han gått igenom en fas.

Mycket har hänt på bara en vecka då han lärt sig gå lite, han vinkar o försöker iallafall säga hej hej och säger jag hejdå vinkar han med. Han klättrar på det där viset ni ser ovan och utan problem klättrar han upp på saker. Han har varit jobbig med maten och det verkar fler uppleva som har barn i samma ålder. Hmmm 😆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var vi på busfabriken med kompisarna Michaela och Frida med deras guldklimpar Alissa och Jamie. Theo däckade så fort vi kom hem och sov typ 1,5h haha! Sen fick han snällt gå upp och äta lite minsann.

Idag tänkte jag göra en presentguide till 1-årsdagen för den som undrar vad man ska köpa eller vad man ska önska sig 👍🏼 så kika in lite senare.

Jag kommer även lägga in en rabattkort till TwistShake idag 😊

Likes

Comments

Five Things Challenges!

Här ska man skriva fem av det bästa sakerna med att vara mamma/pappa!
UTMANING AV @bolmgren OCH @Jeenyrosen .

Jag blev själv utmanad av @JosefineMoberg att skriva fem saker som är det bästa med att vara mamma!

1. Mitt liv fick en helt annan mening i samma stund som jag födde Theo. Klyschigt men helt och hållet sant rakt igenom. Jag har aldrig känt mig så behövd som i det skedet. Känslan att JAG och min kropp sett till att Theo kommit ut och mår bra! Magisk känsla

2. Att få se sitt barn växa upp och forma personlighet, utvecklas och bli en egen liten individ är så stort för mig! Blir helt varm i kroppen av att få vara med om alla hans "första gången" händelser.

3. Att få vara en familj och göra saker ihop alla tre, ni två är MIN familj.

4. När du och din pappa myser, leker och busar känner jag mig så otroligt lyckligt lottad. Jag ser hur mycket du älskar din pappa och han dig.

5. Jag kan absolut ligga och titta på när du sover och sväva iväg i tankarna och undra hur du blir som vuxen. Du är så mycket av både mig och pappa i en blandad kompott. Jag hoppas du fått det bästa av oss båda 😻

Vad är det bästa ni vet med att vara mamma?
Jag väljer att tagga @Theessans @CHNLE @emmasvardagsglimtar @familydaylife @josefineso

Likes

Comments

Påskhelg! Igår blev det en tur till Richards föräldrar för att fira in med påskmiddag ihop med släkten, mys! Mindre mysigt var ju snön som invaderade hela Östergötland igår... fy!

Idag har jag jobbat och imorgon blir det grillning hos min pappa med familjen ❤️

Hoppas ni har/haft en mysig påsk hittills! 🐧

Likes

Comments

Häromdagen den 9e maj blev Theo 11 månader och det är snart dags att fira hans 1-årsdag! Blandade känslor verkligen, men jag tänkte göra en lista med vad han gör just nu så jag kommer ihåg det senare 😋

Vid 11 månader kan han

Stå helt själv (en stund) ✔️
Han kan "titta lampan" och peka ✔️
Härmas ✔️
Han går med gåvagn ✔️
Han har fått 2 tänder (men tror framtänderna är på g med) ✔️

Roliga saker han gör är att:

Krypa till mig när han bajsat
Han står och diggar till musik
Lägga huvudet på sne och se gullig ut
Han pratar mycket och speciellt om han är arg o gråter samtidigt, då kan man få riktiga utskällningar

Jag tippar på att han kommer gå lagom till sin födelsedag ⭐️

Likes

Comments

Idag har vi försökt vara ute så mycket som möjligt då vi varit inomhus mycket för att försöka bli helt friska till nästa vecka. Theo har varit jobbig med maten denna vecka och har inte alls ätit bra, värst är på kvällen. Idag åt han knappt något och igår fick vi i han en macka och då var vi försökt med allt verkligen. Någon som känner igen det i ex samband med tänder eller liknande? Aka ringa BVC på måndag och bara kolla så det är "okej".

Alla som umgås med oss vet ju hur lätt det är att mata Theo annars 😅

Usch, en till början helt vanlig dag med sol och värme som snabbt blev en mörk och sorglig dag för Sverige. Jag tycker det är helt sjukt hur vidriga människor det finns och jag blir fruktansvärt ledsen över hur människor väljer att behandla andra människor. Hoppas våra barn gör världen till en bättre plats för alla ❤️

Likes

Comments

Inlägget är sponsrat av Libero

Jag har säkerligen skrivit om hur vi fick reda på att vi väntade barn men jag tänkte friska upp både ert och mitt minne.

Jag hade jobbat en söndag och jag och min sambo hade diskuterat att min mens faktiskt var sen, men det kunde den vara med någon dag. Nu hade det gått en vecka och jag tyckte det började kännas lustigt i brösten och jag kunde bli illamående av mat/matlukt. Jag tänkte hela tiden att "nej, klart jag inte är gravid... jag slutade ju precis nyss med p-piller". Richard trodde hela tiden att jag var gravid så jag köpte ett test för att motbevisa han.

Jag kom hem och blev direkt ombedd att kolla om jag var gravid men jag svarade att man ska kissa på morgonen men han sa "men vad spelar det för roll?! Är du gravid är du gravid, gå in på toaletten nu"

Minns att jag var så 110% säker på att han hade fel... (HAHA)

Jag hade kissat på stickan och jag satt där inne i en evighet, för jag fick panik. Stickan visade inte negativt utan positivt inom några sekunder bara. Jag visste inte alls hur jag skulle säga till Richard som satt i soffan och tittade på tv. Hur skulle jag säga till han? "Tjena du ska bli farsa!" Nej. Jag var som förstenad där inne på toan. Jag skulle ju gå ut och berätta att vårt liv snart kommer bli förändrat för en liten bebis kommer om ca 9 månader.

Även om man är så sugen på bebis så blir man (talar för oss) panikslagen och tänker tanken "shit fixar vi det här ens?". Vi hade bestämt oss för att göra en bebis men vi var verkligen inte beredda på att det skulle gå så jäkla fort. Missförstå mig inte, vi blev hur lyckliga som helst men trodde väl det skulle ta längre än cirka 2 månader.

Sagt och gjort så tog jag med testet och gick ut till Richard och jag var så blandad med känslor så tårarna skulle ju snart explodera kände jag. Jag visade bara testet och sa "det är positivt, du ska bli pappa" 😍 och jag såg hur hans ögon vattnades. Jag visste väl innerst inne att jag var gravid men nästa gång kommer jag vara 110% säker att jag är det.

P.S ni som väntar barn, registrera er på liberoklubben och få en superfin babybox helt gratis! Och till er som ännu inte kikat in på nya liberoklubben gör det HÄR 😇

Likes

Comments

Då ska vi försöka (Theo) vakna till liv så han kan äta sin lunch för sedan ska vi åka hem till farmor och farfar ström. Jag ska jobba så då får han leka där tills pappa hämtar han 🌼

Alltså igår... Theo är totalt orädd ska jag tillägga så är man inte med hela hela tiden så slår han sig. Igår titta jag bort ca 1 hundradels sekund och vad gör han då?

Jo, han dyker ner med huvudet mot golvet och lyckas svänga upp benen mot taket och gör en volt så han landar iallafall med nedre delen av kroppen först och blir såklart livrädd! I två sekunder typ... sen skulle han kunna göra om det igen. Däremot tror jag han drömmer om sånt när han väl ska sova för han vaknade 3 gånger och var helt otröstlig? Det kan även vara tänder på gång men känns som han drömde iallafall.

Någon mer som har en orädd bebis hemma 😅?

Ha en trevlig helg allihop! Imorgon åker jag på fest för mormor och morfar som varit gifta 50 år. Det ni!

Likes

Comments

I samarbete med @buzzador så fick vi pröva det här kitet. Jag tyckte det blev helt okej, en 3 av 5 i betyg gav jag. Jag är därimot mer nyfiken på deras burgarnyhet och det blir att testa nästa gång! Men det gick snabbt o enkelt och kul med en nyhet dessutom.

Likes

Comments