Hallå hallå, igår var det julafton och jag gjorde inget för min syrra var hos sin pojkvän och min pappa var hos hans brorsa och några andra. Jag fick ingenting speciellt men jag fick pengar :) Jag hade tänkt köpa en Apple Watch men jag vet inte riktigt så jag kommer spara pengarna istället. Jag klippte också till min sidecut för den hade växt ut lite för mycket. Innan skolan börjar i januari kommer jag färga mitt hår igen och jag färgar alltid med samma färg, svart blå. Jag har också tänkt på att göra en "ear stretching journey" för jag håller på att stretcha mitt ena öra. Jag är redan på en 8g men jag kommer snart stretcha till 6g. Mitt mål just nu är 00g (10mm)

Jag tycker att dom visar väldigt många bra filmer på julloven, jag tror att dom visade Harry potter idag och Frost/Frozen.

Vilken är din favoritfilm? Vad gillar du att göra på jullovet? kommentera gärna :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en riktig tråkig dag idag. Jag åkte till Ica Maxi och läste en bok. Det skulle kunna ha varit en chill dag och jag skulle inte bry mig i vanliga fall men vissa dagar vaknar jag upp och är på dåligt humör. Jag mår också lite dåligt för att min dvärghamster dog för nån dag sen och jag måste begrava honom men det har jag inte gjort för när jag tänker på honom mår jag dåligt. Han blev bara ca 1 år gammal :( Jag berättade det för min " kompis " dagen efter att han hade dött men hon brydde sig inte. Hon sa bara " okej " och sen fortsatte hon att prata om hur jobbigt det kommer bli för henne att ta bussen hem från skolan. Förlåt om jag tjatar mycke om detta men jag kände att jag behövde skriva av mig lite.

R.I.P Mr. Sprinkles 2015 - 2016 SAKNAD <3

Likes

Comments

Hej! Detta är mitt första inlägg och det kanske inte kommer vara så bra nu i början men jag hoppas att jag bara kommer att utvecklas och bli bättre. Nu kommer jag skriva lite saker om mig så att ni kan lära känna mig bättre.

- När jag inte går i skolan gillar jag att läsa böcker och kolla på film/serier.

- Jag går i sexan ( 12 år gammal ).

- Jag har 2 råttor och 1 kanin.

- Det ämne som jag är bäst på i skolan är engelska.

- Jag har inte många kompisar.

Det var allt jag kunde komma på nu. Klockan böjar bli mycke och jag är trött så jag ska gå och lägga mig nu så GODNATT :) 

Ps/ ska du göra något speciellt på julafton eller bara vara hemma och mysa med familjen? Jag kommer stanna hemma med familjen det här året och kanske kolla på nån julfilm eller något.​

Likes

Comments