Header

Jag har gått mina tre första dagar i skolan och jag känner redan nu att jag valt helt fel linje för mig.

Nu när jag väl kommit in på Jenny så känns det inte alls som jag tänkte, först var jag glad för att jag kom in över huvud taget men jag tror jag valde denna skolan och linjen av fel anledning. Jag använde Jenny som anledning och mål för att fixa mina betyg i 9an, vilket jag klarade men nu är det klart och vad ska jag nu ha för mål? att gå till skolan varje dag och ha det skit tråkigt och gå en linje som jag egentligen inte vill gå? Nej det tänker jag inte göra och därför ska jag under denna veckan försöka byta skola till plus och gå stylist om den går att göra högskoleförberedande för isåfall skulle inte det alls vara bortkastad tid som alla har sagt till mig, jag ska lägga till kurser hur eller hur och plugga vidare hur eller hur så då kan jag lika väl gå en linje som jag tycker är roligt så jag ens vill gå till skolan.

Jag hade också oturen att hämna i en klass där alla hade minst 1 dom kände, förutom jag och en annan tjej och det gör det svårare att lära känna någon eftersom dom redan har en eller flera kompisar som trygghet och jag har aldrig varit den som bjuder in mig själv i en grupp för det är helt enkelt inte så jag funkar. Klassen i övrigt var bra och jag har pratat med några stycken och dom verkar super trevliga men det är som sagt svårt att komma in i en klass där nästan alla har någon dom känner redan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har jag gått två dagar i gymnasiet och vi har haft lite lektioner idag och en lektion på 3 timmar där vi hade grupparbeten och typ ''lekar'' för att lära känna varandra och varandras namn.

Jag har lite tankar om gymnasiet och kring valet jag gjorde men det skriver jag om imorgon så det tycker jag ni borde läsa men just nu uppdaterade jag bara för att liksom.

Likes

Comments

Imorgon är det första dagen i skolan och vi ska ha upprop klockan 10. Saga och jag ska få skjuts av pappa till skolan så vi slipper ta buss.
Det är både roligt, nervöst och rent av hemskt att börja skolan igen haha.
Vi har tur som börjar 10 imorgon så jag slipper gå upp så tidigt, jag vet än inte vårt schema så vet inte när vi ska börja i vanliga fall.

Jag har uppdaterat super dåligt den senaste veckan men jag har faktiskt inte gjort något alls typ. Jag var i Kalmar i Torsdags tror jag det var, med Saga och sedan i Fredags så va vi hemma hos Saga och hade monopol kväll med massa gott att äta, chips och en hel del muffins. Vi gjorde ett försök med att göra munkar men friteringen gick jätte dåligt, förmodligen för vi hade för lite olja och kanske lite för värmt för dom blev bara brända på utsidan med en insida som inte ens var klar haha, misslyckat.

Likes

Comments

Mitt drömresemål har i flera år nu varit Kalifornien, dom fina stränderna, palmerna och det faktumet att Coachella festivalen är där.

Jag skulle vilja bosätta mig i Los Angeles, det finns verkligen så mycket roligt att göra och själva staden är så fin! Vill gå på walk of fame, se destiny´s child´s, Marilyn Monroe´s, Selena Gomez's, Johnny Depp's och många fler stjärnor, och såklart gå och se Hollywood skylten.

Vill också gå på Universal Studios Hollywood, dom har jätte många olika teman på deras park som till exempel Jurassic Park, Harry Potter och Dumma mig. Mitt favorit tema är Walking dead, världens bästa serie blir verklighet och hur ballt är inte det?

Jag vill verkligen åka till Disney land, det ligger ju inte i L.A men det ligger i Clifornia, i Anaheim. Man blir aldrig för gammal för Disney. Tänk att se på fyrverkerier när det är mörkt och åka alla deras attraktioner. Skulle helst vilja åka dit under halloween, gå på Haunted Mansion och se Disney karaktärer som Jack Skellington och Sally från The nightmare before christmas.

Rabble har kommit ut med en kortguide där dom jämför olika kreditkort för att hjälpa dig att hitta kortet som funkar bäst för dig. Dom jämför kreditgräns, årsafgift och ränta. Du kan hitta kreditkortet som funkar bäst utomlands om det nu är det du vill ha det till och som samtidigt är billigast.

Det finns ett kreditkort som passar till alla på den sidan, det finns ett kreditkort från unicef som skänker 2kr varje gång du handlar över 10kr och skänker 150kr första gången du använder ditt kort, pengarna går till dom som behöver det mest. 

Ett annat kort Re:member more, där ingår det elva stycken försäkringar utan extra kostnad bland annat prisgaranti, köpskydd och skydd vid ID-stöld. Är inte det superbra att ha alla dom försäkringarna utan någon som helst extra kostnad? Detta kort ger dig poäng för alla kronor du handlar för, poängen får du tillbaka i en såkallad ''cashback'' vilket betyder att du får tillbaka pengar på ditt kort eller kan du välja att skänka det till unicef.

Detta är ju såklart bara några av dom olika korten som finns på sidan och jämförs!

Likes

Comments

​Åh tänk att det bara är 1 vecka kvar tills skolan börjar, kommer behöva gå upp tidigt varje dag för att ta buss till Kalmar, vi ska dessutom bära ett ''kort/id'' synligt hela tiden dels för att hålla koll på vilka som faktiskt ska vara på skolan och vilka som inte ska, men jag gillar det inte riktigt.

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, har bara gått utanför dörren för att gå till affären annars har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på Keeping up with the kardashians och börjat kolla om på The Carrie diaries.

Saga och jag ska försöka träffas och ha liten monopol kväll, får se om det blir innan skolan börjar eller någon helg. Jag tycker det är så roligt att Saga och jag börjat umgås igen som vi gjorde förr, åker iväg och hittar på saker eller bara sitter hemma och inte gör något alls.

Likes

Comments

Höstvädret har ju börjat komma nu, iallafall där jag bor och för att göra det lite bättre tänkte jag visa lite snygga höstplagg!

Jag ville ju köpa ett par höga stövlar nu till hösten men jag hittade inga i min storlek i Göteborg, jag gick till två olika skoaffärer men det fanns inte på någon av dom så jag köpte annat. Jag antar att jag får försöka hitta ett par på internet, problemet är att dom som finns på Nelly är för höga för mig, dom skulle gå upp på halva låret ungefär så jag får leta på någon annan sida.

Mina absoluta favoriter bortsett från stövlarna är oversized sweatshirten, kappan och klänningen. Den vita t-shirten är ju ett måste som basplagg som jag tyvärr själv inte äger haha, monki hade världens skönaste t-shirts men jag fick tyvärr slänga min när den blev lite hålig.


Likes

Comments

Det var så himla roligt att äntligen få träffa Amanda igen även fast det bara va så kort tid eftersom hon behövde åka hem ganska tidigt.

Igår var jag ju också inne i Kalmar med en del folk, det var super roligt bortsett från regnet.
Vi gick runt lite och sen kollade vi ett tag på 2 blyga läppar. Finns inte så mycket att skriva om det mer än att det var roligt att göra något med sina kompisar, något annat än att åka till Nabben haha.

Ikväll kanske jag ska in igen, har inte bestämt mig riktigt än. Annars stannar jag bara hemma ikväll.

Likes

Comments

Idag är det stadsfesten och jag ska snart ta tåget in till Kalmar, inte för att lyssna på dom som spelar för det är inga bra utan jag ska bara åka in för att träffa Amanda.
Det har gått så lång tid sedan vi sågs senast, 1 år, och det ska bli så kul!!
Jag tar tåget in själv för Ted och Amanda är redan inne i Kalmar så vi möts där.

Imorgon ska jag också åka in men då blir det med andra, dom som jag bruka umgås med vanligen haha.

Likes

Comments

Breakfast

​Idag stod jag för frukosten och gjorde då våfflor bara för det är min favorit frukost.

Jag ska kolla hur vädret blir i Göteborg och sedan börja kolla på vad jag ska ha med mig när jag åker. Jag ska inte göra så mycket annat idag men jag kanske uppdaterar ikväll annars skriver jag imorgon igen!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw