HeaderSitter just nu på kontoret och ska jobba lite. Senare ska jag ha en franskund och ikväll blir det massa plugg.

Har inte uppdaterat så mycket denna veckan för har inte haft så mycket att skriva. Bortsett från en kvällsfika i tisdags har jag endast jobbat hela veckan! Cash is king. Ha en fortsatt härlig torsdag och njut av känslan att det är fredag imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsSåhär ser jag ut idag. Snart kommer Jennie hit så ska jag sätta mitt andra volymfransset! Får se om det går lika bra som i söndags!

Likes

Comments

Igår åkte jag till stan och mötte upp Julia och Hanna. Vi hade en trevlig kväll ute och det slutade med att jag sov hos Julia. Vi ligger just nu bara och degar och kollar på film. En typisk bakesöndag helt enkelt!

Likes

CommentsPrecis klar med utbildningen och mitt första volymfransset! Det gick mycket bättre än jag trodde och var inte alls så svårt som jag förväntat mig! Eftersom det var mitt första set så tog jag inga fler bilder men tänkte visa skillnaden mellan ett vanligt set och ett volymset sen när jag övat lite till! Men här ser ni en liten skillnad iaf!

Likes

CommentsGodmorgon lördag! Uppe med tuppen idag. Alla festglada kom väl precis hem och gick o la sig. Själv ställe man klockan på 05.30! Idag blir det utbildning hela dagen så får vi se vad planerna för kvällen blir! Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Sitter hemma hos Amanda med tjejerna och har nyss ätit årets godaste tacos. Nu ska vi kolla idol och ha en riktigt musik tjejkväll!!

Likes

Comments


Precis duschat och tagit på mig dom skönaste kläderna jag hittade. Nu ska jag åka och hämta Julia och plocka upp Amanda och Erika så blir det taco-kväll framför idol!

Likes

Comments

Inviger hösthalsduken idag. Riktigt kallt på morgonen men solen skiner. Efter skolan blir det lite jobb och därefter ska jag ha en riktig fredagsmyskväll med tacos och idol! Kanske kolla nya vampireavsnittet hehe. Skulle egentligen gått ut men eftersom utbildningen börjar klockan 8 på morgonen imorgon blir det en tidig kväll för mig! Ha en fin och rolig fredag!

Likes

Comments

LÄNKLÄNKLÄNK

LÄNKLÄNKLÄNK

Dessa är några av mina favoriter från nelly at the moment. Har verkligen fått dille på tajta klänningar det senaste (frågan är då vad klänningen nere i hörnet gör med..) och känns som jag varje helg köper på mig något nytt att ha på mig. Det absolut sämsta med att internetshoppa måste ändå vara att man ser ju plagget på den dundersnygga modellen och tror att det ska vara lika snyggt på en själv hemma, vilket sällan händer 😁 Men imorgon blir jag förmodligen ruinerad för hittat alldeles för mycket snyggt som jag bara måste beställa hem!

 

Likes

CommentsLever verkligen livet så jävla hårt just nu va. Efter massa jobb och plugg ska jag ta det lugnt och koppla av. Gick förbi 4 gott på vägen hem och nu ska jag sätta på dom två senaste paradiseavsnitten och njuta av att det är fredag imorn 🙆

Likes

Comments