Hej folket!
Ja idag är det fredag!! :D
fast en regnig och åskig fredag, jag har varit på praktik så sjukt trött efter denna dag, har inte mycket som hänt tyvärr inget att skriva om då heller men men dagen är inte slut!
Hej så länge♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej gött folk!
Ja idag hade jag min första riktiga praktik dag...
lång och arbetat mycket
jag har varit igång varje minut och stått hela dagen. asså min första dag fick en go paus då jag köpte en go pizza och sedan gick och tog mig en kaffe latte har 8 timmar praktik och 1 timma lunch..  Jag är ju en energi full person gillar göra saker och hålla igång men  nu har jag gjort så mycket så jag inte har någon energi kvar.
gött ändå men göra detta i ett år.. asså är det bara jag eller när man går in i en sko butik så ser det ut som dom inte har något att göra men asså shit va jag sett fel, det är alltid saker att göra :)
nu har jag lättat på mitt hjärta för idag ni får ha det så bra så länge,
OBS: min plan är att blogga varannan dag så mån ons fredag oså sön osv..♡

Likes

Comments

go dag gott folk!
Jag har ju haft en konstig dag..
som började 06.00 då jag klev upp, vet egentligen inte varför så tidigt har varken skola och är sjuk. Men jag åkte hem från min kille som jag sovit hos inatt och sälskapade honom till bussen. väl hemma gjorde jag mig en go frukost och myste ner  mig i sängen som en sjukling då klockan va 09.40 när jag la mig bekvämt.. aa va hemma vid 07.30 och frukosten tog sin tid :) sedan så ringer min lärare då 09.40 och säger att jag ska klä på mig och fixa mig. Hon skulle då hämta mig och köra mig till en ny praktik plats för att jag skulle få platsen där. Jag va där i 2 timmar det är en sko butik väldigt roligt oså fick jag feber.. sen kom en lärare och körde hem mig. men jag kom ju hem med en ny praktikplats i ryggan såå sjukt glad! sen har det regnat och regnat och jag bakade mig en hemma gjord super go pizza. och nu är jag återigen hos min kille och ska nu åka hem.. vill ba hem och kolla på paradise Hotel och vila och äta chockad!♡ mums men detta är min veliga dag men rolig ni får ha de så bra så länge :)

Likes

Comments

jag föddes år 2000 den 6/6 i Trollhättan. jag är växte upp som en glad unge med alla mina syskon runt mig♡
jag bor i kungälv och är idag 17 år gammal har en kille och min lilla hund bella♡
jag själv tycker jag har ett händelserikt liv ni får väll hänga med och se;) ♡

Likes

Comments

Likes

Comments