feber, ont i halsen, örat och så fetaste mensvärken på det. Tack för att jag fick det här just nu..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På fredag får jag en veckas semester. Ska bli så jävla skönt. Sova som.en apa, fara och fiska i gren med Amanda å anders, Svea ska bjuda mig på grillat 😎, fara till Umeå för att kila på golv och tapeter och köpa en del lister och sånt, hallå jag har inte ens fattat att vi har ett jävla hus? Stört!
Midsommar till helgen också, fixar vi chaufför åker vi till örträsk 😊 woop.

Likes

Comments

det tog mig 23 år att lära mig att man behöver inte alla människor i sitt liv.

Likes

Comments

Igårkväll var jag helt säker på att få migrän. Gick och la mig och inväntade utbrottet. Men icket. Fläcken var kvar hela kvällen. Idag innan jobbet tänkte jag inte på om den var kvar, men så fort jag kom på jobbet så var fläcken alltså kvar i ögat. Jag var där i en timme men det blev bara obehagligt och jag tänkte bara på att nu jävlar har jag en tumör i hjärnan. Ringde 1177 och jag fick nummer till ögon där jag fick en tid lite senare så jag åkte å köpte lunch och inväntade tiden. Väl där fick jag sånna där jävla droppar som förstorar puppillern, de är det värsta jag vet. Inget fel på ögontrycket eller vitan så fick vänta ännu ett tag innan läkaren kom.
Efter han ha lyst mig som fan i ögat sa han: - du kommer inte gilla det jag säger nu.
Alltså får dom ens säga så, jag fick ju en jävla dödsångest. Glaskroppen i mina ögon håller alltså på att dra ihop sig. - Ja det är ju oftast 50 och uppåt som det brukar vara vanligast men ibland händer det yngre också.
Suck.
Inget att göra åt. Jag får leva med dödsirriterande fläckar i ögat.

Likes

Comments

va äre för dag idaaaag
för de e ingen vanlig dag för de är löninga idag! Haha. Inte så mycket att hurra för men 😊 Jobbade 8-5 idag, sedan 9-4 i morgon. Hoppas de är bra väder i morgon sen jävlart kan de regna på lördag.
Ha absolut inga planer heller ska väl bara ta det lungt! Sen är det 1 vecka kvar till semesteeeeer 😻💣

Likes

Comments

Hemkommen efter jobb 17-21. Ganska skönt då jag fick sitta i solen idag 😎
Dock jobbar jag 8-4 i moggon.. jag väntar fortfarande på mitt regn, vart är det? Jag tycker ju det är dömysigt.
ska iallafall till Hedlunda efter jobbet i morgon och se hur amanda har det nu när hon har sommarlov. Alltså så jävla skönt. Tänk er en hel jävla sommar utan jobb...
Har tagit på mig extra på lördag så jobbar 11-21 där...

Likes

Comments

Sådärja! Jag och mormor gjorde stan. Inne på happyhomes så skulle jag kolla upp färgen Uranus. När den visade den på själv blandardatorn så såg den hiskeligt mörk ut. Så vi kollade igenom deras eget sortiment och hittade denna färg som jag ska figulera på ☝
Gjorde kassler och ris till middag. Efter maten knackade det på dörren och det var dom som hade tagit våran lägga. Som jag förstog hade dom en egen lägenhet så vi får hoppas dom får bort sin fort..
Jaja. Nu blir det dammsugning för hele slantn.

Likes

Comments

Idag är de ingen vanlig dag för 24 år sedan föddes pottis.  Hoppas du får tomten och huset i samma veva 😉 Hon hade gjort världens godaste tårta igår, och chokladbollar sandra😉 haha.
Idag ska jag med mormor på stan, så vi får se vad som händer där!

Likes

Comments

Haft en skitbra kväll igår med Svea ute på hennes uteplats! Var ju varmt ganska bra tag ändå 😊 drack lite vin och prata skit! For hem just före 11 då det blev lite kallare och just efter deg kom Robert hem. inte så jävla nöjd. Och inte jag heller. Jag blir så less. Vuxna jävla människor som beter sig som skit. Det är så jävla smärtsamt att se på andra som är ledsna, för man vet själv hur det känns. Att man som vän kan göra såhär mot andra, det ska inte hända, aldrig.
Såra förhelvete med sanningen istället, hur svårt ska det vara? Än att gång på gång ljuga en rakt upp i ansiktet.

Får bli glad ikväll iaf att få träffa tjejorna ikväll, fika hos jottifinen. Det behöver vi 😊

Likes

Comments

Idag riggade jag och Agnes upp blommjävlarna inför studenten 👍 Fick sån tur att sluta klockan 3 idag så jag for på stan och köpte en examenspresent åt Mannas sen raka vägen till hedlunda! Min fina Mannas! tänk att om 2 år går hon på finnbacken? När blev du så stor?

Jaja, jobb i morgon 11-21, jobbar med en ny så ska bli spännande! kanske får sig ett kik på studentflaken 😊

nu blir det promenad

Likes

Comments