Då vare dags! Göra något åt alla dessa jävla fula äckliga "blommor". Efterbilden kommer i morgon! Satan vad jag har kämpat. Minst 50 rötter och krasse rötter. Hur jävla dum i huvudet var dom som plantera sånt här skit så nära husväggen? Vi har flera 3 centimeter tjocka stora långa jävla äckliga rötter efter hela grunden. Dom går inte att få upp, fick inte upp krasse roten och jag vet att dom går tammefan inte att ta död på så jag vet inte vad jag ska göra! Hoppas verkligen de dröj några år innan dom kommer rakt in i huset iallafall. Vill inte dränera de första vi gör.
Upptäckte att vi har 4 (!!) brunnhål just brevid bron. Åh så jävla fult, vad gör man med sånt? Nä jag har varit nå jävulskt arbetselak idag så tur ingen va med mig 😂

Nu har vi ätit lasagne och jag ska väl snart gå ut och va arg igen, höres.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är redo för jobb 12-20. Dock vaknade jag lika snorig och hostan från satan. Jag må ha sagt det hundra gånger, men när fan går det här över? 😣

Igår va Robert snäll och bytte till vinterdäck på bilen. Jag vet inte om de är tidigt men han tyckte jag skulle göra det haha.

Ta på höres!

Likes

Comments

Men hallå, vad är det för väder vi har haft i flera veckor? 😦 Blir galen. Jag hoppas att vintern blir riktig dålig å lite snö. För jag är redan less...
I morse hade jag tid hos Alva för fransförlägning! Blev super! 😊 Låg och små sov och man bli ju rädd att man ska rycka till eller tvärsnarka, haha.
Så hade tänkt att städa lite nu. Har en tvätt att vika och dammsugning.

Likes

Comments

jag älskar vårt vardagsrum, även fast det inte är klart än 😍 Vad ska man ha mer på väggen bakom soffan? Har spanat på desenio osv.. men jag och bygga tavelväggar tror jag inte går ihop! Tv-bänk har vi inte heller.. den måste vara 180-200 cm och helst rustikträ, de är de bästa jag vet! Funderar på att fara till bratten och se om det finns några gamla plankor man kanske kan betsa och göra ett matbord av.

ikväll ska jag baka i hedlunda med Amanda & Saga. Snickerskakor närmare bestämt 😋 Men först middag ala Låbert, pepparbiff & potatisgratäng!

Likes

Comments

Har gjort några ryck idag! Har tvättat, ska strax ner och sätta på nästa. Dammsugat och sorterat alla jävla lånepapper! For på dollar och hitta lite skit, for sedan iväg på jysk och köpte nya sängkuddar. Dom vi hade var det bara skit kvar av, haha alltså totalt platta. Drog till pappa en sväng & hälsa på. Nu har vi just tryckt i oss hamburgare och pommfritt 😋 Har inga planer för ikväll, så de känns otroligt skönt.

Likes

Comments

Okej vi kör en plus & minus.

- fortfarande inte frisk. Är orolig för Agnes på jobbet har varit sjuk 3 veckor och fortfarande inte kry.. Vill inte ha samma.
- Veterinär räkningen. Har typ ångest varje vaken sekund.
+ 2 veckor utan citalopram och är förvånad över hur bra psykiskt jag mår. Elstötar när jag är trött, dock läste jag att det kan sitta kvar hela livet.
+ Har äntligen färgat utväxten, kan även vara det som gör att jag mår bra psykiskt hahah.

Likes

Comments

Jag har inte träffat min familj på mer än en vecka och jag saknar dom så mycket. Ursch för att vara så här jävla sjuk. Som att man inte blir mer deprimerad över att vintern snart är här. Elräkningarna kommer att svämma här här, hahah. Eftersom jag inte orkar göra så mycket om dagarna så satt jag och gjorde en budget på datorn och sådär. Gjorde lite ont i stenhjärtat man har men jag kommer att överleva. Blev jävligt förvånad över hur mycket som går åt bara av att äta lunch på jobbet, över 2000:- per månad? Hallelujah jag måste verkligen börja göra matlådor.
Har försökt att kolla på tamptation isaönd hela morgonen. Första datorn laggade ihop, som vanligt. Andra datorn gick bra men SÅKLART LADDADE DEN UR.
Så nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv, igen.

Likes

Comments

Var ju inte världens bästa idé att jobba idag. Det är som att all förkylning kom tillbaka. Har kallsvettas hela dagen och huvudvärk i sinne. Det är som att jag har haft den största migrän attacken och nu får man skita för de. Det är på riktigt bajsjobbigt!
Ligger i sängen med fleecetröjan och ska försöka sova, fyfan för detta helvetet.

Likes

Comments

Det är fredag. Det är marknad.
JAG BLIR FAN INTE FRISK. Jag sover knappt nånting för att jag måste snyta mig varje minut känns det som. Ingen jävla näs spray fungerar. Jag tar ingefärashots i vansinne men jag tror inte den skiten fungera heller. Nä men hur som.helst så måste jag på något vänster orka jobba i morgon, jag måste.

Likes

Comments

Jag är störtsjuk. Feber så innåthelvetet, kroppen gör så jävla ont, och snoret slutar aldrig rinna. Sist jag var så här sjuk va under midsommar, alltså inte så jättelängesen. Deg tycker jag är så jävla konstigt för det bruka vara lååångt mellan gångerna? Åh jag är så ledsen, att allt, allt, allt ska jämt skita sig 😕

Likes

Comments