Jag köpte en "ny" dator igår föresten, en billig på köp & sälj. Hade inte förväntat mig att den skulle vara bra eller snabb, men jag tror inte jag klarar av att den är så här seg. Min gamla skitdator som är över 6 år gammal är snabbare? Robert ska försöka ta bort ett virusprogram som ligger och trycker på CPU, sp hoppas den blir snabbare. Fin är den iallfall!

Idag har jag varit på apoteket först och hämtat ut ny medicin, pratade med min läkare nån vecka sedan och min nedtrappning ska påbörjas! Så nu har jag 10mg, nästa vecka ska dom delas så jag går på 5 mg, han sa att det kan jag göra hur länge jag vill, men kanske 2-3 veckor tyckte han innan jag slutar helt. Så vi får se hur det går! Jag vet ju hur man mår då man har glömt att ta medicin en dag så.. For sedan på jysk, hittade billiga matstolar så ska dra med mig robert och se vad han tycker, vi har bestämt att vi ska ha 6 stycken, han har lovat att vi ska bli bättre på bjuda hem folk så dom används. haha. Sitter fortfarande och kollar tapeter... har inte beställt en enda, hur ska detta gå? Är förstås ingen brådska kanske då det tar nån dag att riva alla tapeter som är uppe... Är så taggad! Hur ska jag förstå att huset är vårt då vi kliver in där? Tänk när xit får komma dit också, oj vad han har mycket plats att röra på sig då! Han kommer att ha fullt upp med att följa efter mig, japp - han är en stalker. Vart jag är går.


Vi var just ute på promenad och såklart skulle det börja regna.. blir så less, tror inte vi kommer få ha en normal sommar längre. Men snart slutar Robert och då ska vi unna oss frasses iallfall :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså förstår ni hur mycket vi kämpade med att få upp gäddan? Vilken tur Anders hade som fick en sån jävla best på kroken! Han vevade i säkert 10 min innan vi kunde få in den i håven!!!

Idag mina kära vänner är den sista lönen i mitt liv, där jag varken betalar hyra eller lån! Tänk att nu är jag skuldsatt för resten av mitt liv, fyfan! Vad ska man göra med en "gratis" lön? Jo shoppa!

Likes

Comments

beställde hem världens finaste klocka från trademax, såklart var den sprucken så den kom fram 😣 har reklamerat så hoppas dom skickar en ny, som är bättre packeterad också..
Igår grillade vi i hedlunda, gottgott! Chillade framför tvn och pratade minnen om mamma ❤ Idag har jag kört ett lass till pappa, börjar bli tomt i läggan nu.. vi vet inte än hur vi ska lägga upp allt, typ när vi flyttar sängen å bor hos hans föräldrar sista tiden, hur mycket tid behöver man för att städa?
Ska göra chili con carne till middag, fick sånt jävla sug på det haha.

Likes

Comments

Saker att göra/inhandla:

(x) Säga upp el & flytta internet
( ) Ändra adress
(x) Haft förbesikting, berättar mer sen.
( ) Inhandla tapeter
( ) Inhandla målarfärg
(x) Köpa golv
(x) Börja flytta grejor
(/) Rensa förrådet där ute

oj vad jag kommer vara less efter att vi ha flyttat ut 😣 det är ju tammefan saker överallt, hur mycket ryms de i en tvåa? Men nu är golvet klart iallfall, vinylgolv blev de tillslut, så jävla skönt. Det är plastmatta i sovrummet men jag känner att där kan vi vänta och sedan köpa något billigt golv då det inte nöts så mycket där inne. Fick hem min fina väggklocka idag, såklart va den sprucken i glaset.. Hoppas jag får en ny.
ikväll har jag iallafall varit i hedlunda, vi åt tacos, såg på TV och sen kom Erika och Lars igen och vi pratade om himmel och jord.

Likes

Comments

Erika och Lars hälsade på i Hedlunda igår. De var mammas bästa vänner och det är alltid så kul att höra deras galna historier dom gjorde när dom var unga. Vi pratade om allt möjligt, är det någon som kan få en å må bra är det Erika. ❤
Tjejerna (Amanda och hennes kompisar) åkte vattenskidor klockan 9 på kvällen då det var svinkallt? huvva!!
På tal om vatten, ni måste höra på creepypodden! på riktigt! Sen lyssnar ni på avsnitten "till sjöss" och "en djuphavsdykares bekännelser" satan i gatan vad inte sugen man blir på stoppa sin fot i vattnet. Får fan rysningar!

snart ska jag göra potatisbullar och bacon för att sen fara och arbeta 17-21.

Likes

Comments

Har varit på stan ända tills nu. Först åt jag en go frukost på shell, vidare till låssmeden som såklart hade lunchstängt till kl 12. For då på Nordsjö och lånade hem en tapetbok, som att de skulle bli lättare? Blir helt jävla tokig av beslutsångest. For tillbaka till låssmeden men fick då veta att dom inte fåe kopiera nyckeln utan papper från lybo. Drog på lybo istället nä då hade dom lunch stängt till kl 13. Så då handlade jag middagen på coop och mormors kaffe så surrade hos hon en timme och hon är så underbar, hon kommer betala tapeterna och färgen ❤ Klockan ett for jag tillbaka till lybo och dom skulle fixa nyckeln själv och skicka en faktura på 250:- så de va ju skönt!! For sedan på colorama och fick veta pris på Uranus färgen (ja det blir den i sovrummet ändå). Fick ett ryck och drog till pappa och tvättade bilen, såklart började det regna då jag nästan var klar. Grinade lite och for hem hit igen.

Försöker tvätta allt som går nu innan det ska ner i lådor. Helvetet jag ork int 😧

Likes

Comments

om ni funderar på hur Robert ser ut nu för tiden så är det så här. Han vägrar raka sig.
Nu är det 1(!!!!!!!) månad kvar till flytt 😆 Vi har sagt upp el & internet. Vi måste fara och kopiera en nyckel innan månaden är slut också, tappade ju min. I morgon ska ja hämta banankartöngs på jobbet och packa ner sånt här onödigt skit man har. Sen ska vi fara på happy homos och kolla ut golvet, vidare på colorama och kolla färg 😊

Jag måste ba berätta om min fotled haha. I morse sparkade jag in den i mejeridörren nere i kanten och de gjorde ju spklart ont som satan, sen har jag inte tänkt på det förens jag kom hem till Roberts föräldrar och tog av mig skorna, då har fotleden, eller vristen? svullnat upp som satan och jag är alldelens blå 🙁 fy vad läskigt.

Likes

Comments

Helt jävla död och jag var bara ute en kväll. Nä men gårkvällen var trevlig har så fina människor runt omkring 😊 Skönt att allt är över, nu får vi vila ut.
Sitter i hedlunda just nu och tar det lungt, vi ska strax beställa pizza. Är inte direkt taggad på att börja 8 i morgon...

Likes

Comments

Det finns fortfarande gånger att jag tänker - jag måste ringa mamma och berätta det här! jag kan fortfarande se henne när jag jobbar eller är ute på stan, att någon liknar henne som står långt bort, eller bakifrån. Som tur är hade hon en egen röst, eget skratt, som jag hoppas ingen kommer likna någonsin. Det värsta är att jag förstår det inte fortfarande 😢 Det finns dagar då jag hoppas att hon tar mig dit upp i förtid, för jag vet inte hur länge jag klarar av att vara utan mamma. Jag tror att allt händer av en anledning, hela mitt liv har hänt av en anledning, och jag vet vilka. Men att ta min mamma ifrån mig, hon som var hela min värld, hon som var den största byggstenen till att mitt liv har varit så jävla fantastisk,

Varför?Likes

Comments

Man ligger i sängen på motorveckan innan klockan 10, man hör alla raggarbilar, musiken, folk som har roligt. Nä själv ligger man halvdöd, svettats ut 20 liter även fast man jobbar i kyla, stått och kollat när alla kommer ut från bolaget helnöjda.

3 dagar kvar till helg.

Likes

Comments