​Denna vecka har varit så otroligt rolig! Mitt schema har varit fullsmockat med olika aktiviteter och därav har jag inte kunnat uppdatera bloggen.

Varje dag har vi klätt ut oss utefter olika teman, och vid varje frukost rast har skolan röstat fram bästa utklädande. Tyvärr vann jag aldrig men jag var bland finalisterna varje dag. Sedan så hade vi alltid något lek på lunch rasterna.

Några av aktiviteterna vi hade på eftermiddagarna var powderpuff fotboll & volleyboll. Powderpuff är när tjejerna spelar amerikansk fotboll med lite andra regler och macho volleyboll är när killarna spelar volleyboll. Men tyvärr så var det några tjejer som började slåss under våran match och därför räknades det inga poäng under denna kväll + att 2 tjejer vart avstängda från skolan resten av veckan och de fick inte heller gå på dansen.

Vi hade även en wo-man padgent.. det är när killarna klär upp sig i bal klänningar och går ut på scenen. Dom svarade på en fråga och sen hade de även en talang de skulle göra. Killen som står i peruk var han som vann det hela och han går i min klass.

Sen hade vi något som kallas Burning of the H och det är när vi bränner ett stort H som då ska stå för Holly och sedan gick vi hela vägen till kyrkogården och gick runt och skrämde varandra i mörkret.

Vi var även tvungen att dekorera mataffären, det var en tävling det också, och den vann vi också!

Dagen innan homecoming game hade vi ett stort pep rally, vi gjorde olika lekar och sendan så skrek alla klasser sina egna ramsor. I slutet av detta fick vi veta vilken klass som vann homecoming veckan... och det var min klass! The seniors!!

I fredags var det dags för att avsluta veckan med the homecoming games. Det började med volleyboll och vi hade throw back Day så alla som spelade spelade med långsockar och höga hästsvansar mesans dom skadade och tränarna klädde ut sig till Grease.

Efter båda volleyboll matcherna var det dags för footbolls matchen. Eftersom att homecoming game är det största matchen så hade skolan beställt en helikopter som landade på planen och levererade match bollen. Sen hade alla klasser ifrån dagis till 5:an tränat på national sången så dom stod nere på planen och sjöng den. Efter allt detta startade matchen och eftersom att jag var kandidat var jag tvungen att gå in och börja göra mig klar då eftersom att vi var tvungna at tvära färdiga i början av the second quater. När den var klar så presenterade de alla kandidater medans de gick ut på planen.

När alla var presenterade och var ute på planen så berättade dom vem som vann homecoming queen ... och det var jag ?!?!? Jag var otroligt chockad då jag nästan var 100% säker på att den var en annan som skulle vinna. Hon jag torde skulle vinna vart sjukt sur och pratar inte ens med mig längre. Men det är ju inte jag som gjort något fel, det är skolan som röstat och det finns ju en anledning till varför de inte röstade på de andra kandidaterna... Vad jag har hört så är två av dom inte alls snälla personer... Jag fick till och med reda på att Direkt hon kom av planen snackade hon skit med sin mamma och försökte snacka skit om mig med en i mitt volleyboll lag... Men what comes around goes around antar jag.

Lät inte dom två förstöra min kväll, jag hade sjukt roligt med mina vänner och jag lärde känna många nya människor från andra byar här i området.

Denna vecka har varit så otroligt rolig! Det går inte ens att beskriva hur rolig den varit och att jag fått spendera den med mina underbara vännner gjorde den verkligen sååå mycket bättre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det helg igen, efter en vecka som gått så otroligt fort. I veckan har vi inte gjort allt för mycket i skolan. Vi har mest bara suttit av tiden då det varit många studenter som varit och fixat inför homecomming. Min fritid har jag spenderat med mina kompisar för att fixa våra kläder inför nästa vecka. Idag hade vi även lagmiddag, en regel vi har i skolan är att vi en kväll i veckan ska göra något med laget. Så idag for vi direkt efter träningen hem till våran tränare och åt pizza och snackade lite. I helgen har jag rätt så mycket som måste göras, jag ska bland annat städa ur förra årets haunted house och dekorera Hollys mataffär inför homecomming week som är nästa vecka(!!!). Har verkligen sett fram emot homecomming week hur länge som helst, mest på grund av min skada. Jag har inte kunnat bidra med något under de senaste skal aktiviteterna eftersom de alltid har lekar som jag inte kunnat göra med min brutna fot. Men nästa vecka kan jag äntligen bidra med poäng till min klass genom att klä ut mig! Kommer dock inte kunna bidra med något under kvälls aktiviteterna på grund utav min fot... känns lite tråkigt men jag får ju ändå uppleva det, men från sidan :/

Nu är det VERKLIGEN dax för mig att sova. Godnatt!

Likes

Comments

I måndags åkte jag, min värdmamma och min värdpappa till Colorado springs för att träffa en specialist om min fot. Dom tog lite röntgen bilder och läkaren kände lite på min fot. Han märkte då att ett ben i min fot var brutet, och eftersom att dom tidigare bara hade röntgat min foted så hade dom missat det. Så jag gick med ett brutet ben i foten i 3 veckor. Jag fick iaf reda på vad som var fel och jag måste nu göra en till magnetröndgen och åka tillbaka till Colorado springs för att träffa specialisten igen. Efter läkar besöket shoppade vi lite och åt innan vi började bege oss till lilla Holly igen.


 

I torsdags efter skolan hade vi en lag middag och film kväll, eftersom att en i vårat lags familj äger bion i Holly fick vi låna den. Vi kollade på en film som hette Woodlawn och den var verkligen super bra! När alla skulle åka hem så var det en tjej i laget som hade en röd ballong på sin bil. På ballongen stod det "float with me" och för er som inte vet vart det kommer ifrån så kommer det från den nya "Det" filmen. Hela laget tyckte det var sjukt läskigt men det visade sig att det var en från min klass som hade gjort det. Vi trodde först att det var ett skämt som biografen gjorde eftersom att de skulle visa "Det" i helgen.

helgen har jag inte gjort allt för mycket, men båda minna värdsyrror kom hem för att se min värdmamma döpas. Sen kom även min lästa värdsyrras kille och hanns familj och hälsade på. Men i fredags färgade jag håret på morgonen och for senare på kvällen till Granadas Homecoming game. I lördags for vi hem till några familje kompisar och åt tacos och idag var vi i kyrkan till klockan 2. Eftersom att många döptes idag hade vi även ett knytkalas för alla. Nu på kvällen har jag ännu en gång sagt hejdå till mina värdsyrror. Jag for även en sväng till Alex för att fixa våra kostymer homecoming week , twinday. Vi ska vara the inccredibles för att det var så enkelt att göra.

Våra teman under homecoming week är:

Måndag: Sleeping beauty day, denna dag ska man ha sin pajamas på sig till skolan. Men eftersom att min pyjamas inte är tillåten av skolans dresscode så har jag köpt en onepice, morgon tofflor och ett gossedjur som jag ha ha på mig.

Tisdag: Lilo and stitch day, denna dag är det Hawaii tema. Jag har inte hunnit fixa mina grejer till detta men jag ska ha en kokosnöt-bh på en vit tröja ( vill inte blir dresscodad), en stå kjol, en blomklans och en kokosnöt i handen.

Onsdag: Twin day, det är denna dag jag och min kompis Alex ska klä ut oss till de inccredibles.

Torsdag: Red & black day, denna dag ska man ha på sig skolfärgerna så jag kommer bara ha på mig en svart tröja och röda byxor. Sen ska jag nog ha. röda naglar och rött läppstift.

På fredag har vi våran homecoming game, då får vi veta vem som vart homecoming King & Queen och vilken klass som vann alla utklädande och spel under veckan.

Likes

Comments

I går när jag for till doktorn så röstade hela senior klassen på vilka 4 tjejer och vilka 4 killar som skulle vara dom nominerande för homecoming Queen och King, och idag så berättade dom för hela skolan vilka som vart nominerade... och jag var en av dom. Det är kul att jag blev nominerad men jag är så sjukt nervös eftersom att när dom ska säga vem som vunnit så måste alla. nominerade gå ut på fotbolls planen i halvlek... och det värsta av allt är att vi möter gran byn vilket innebär att det kommer vara sjukt många människor där.

Har först nu börjat kolla på klänningar till HC, eftersom att våran HC inte är formel så kommer alla andra att gå i vanliga kläder, men om man är nominerad måste man klä sig klänning för själva sermonin. Men eftersom att alla nominerade killar kommer att spela match så får dom ha på sig sina match kläder.

Nu är det dax för mig att sussa, godnatt


Likes

Comments

Idag gjorde jag min magnetröntgen och jag fick väll inte riktigt dom svaren jag ville. Som jag har fattat det har jag ett avslitet ledband och ett väldigt uttänjt ledband. Sen har jag även ett skadat ben och som jag förstod det en spricka eller en benflisa från ett litet ben någonstans.

Jag ska träffa en specialist, sen måste jag gå på kryckor i minst 2 veckor till och jag måste även försöka hålla min fot i 90 grader och om jag inte gör det så kommer som sätta någon stor sko på min fot för att hålla min fot i 90 grader....

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg, detta på grund av att jag har skadat mig och inte gjort mycket annat än att sova, äta och ta minna smärtstillande och antiinflammatoriska mediciner.

Jag skadade min fot under en volleyboll match för två veckor sedan. Jag hoppade och skulle blocka en boll och landade tydligen på en i motståndarlagets fot. Min fot var tydligen så vriden så att alla torde att den var bruten. De ringde en ambulans, vilket var totalt onödigt för sjukhuset låg på andra sidan vägen. Men eftersom att jag inte var ifrån USA så tillät inte ambulanspersonalen mig att neka transporten... de ville att min värdmamma skulle göra det. Men eftersom att hon inte var där för att skriva på papperet för att neka transporten så fick jag sitta i ambulansen i 40 minuter innan dom bestämde sig för att ta det muntligt och låta henne skriva på papperna när hon kom. Så en av de andra mammorna skjutsade mig med bil över vägen och hängde med mig tills min värdmamma kom. När jag kom till sjukhuset visade det sig att jag kunde skriva på alla papper eftersom att jag var 18år... så jag satt i ambulansen i 40 onödiga minuter. Hur som helst så tog dom röntgen bilder och som tur var så var foten inte bruten. Men jag fick med mig kryckor och en sko som ska stabilisera min fot som jag ska använda i fyra veckor, men busig som jag är har jag börjat stödja mig på foten lite hemma i huset trots att båda mina mammor inte tycker att jag ska göra det allt för mycket. Men min fot har inte blivit så mycket bättre på dessa två veckor, den är fortfarande sjukt svullen och gör ont så jag ska åka och göra en magnetröntgen på måndag för att se om jag har slitit av något annat i min fot.

Likes

Comments

Idag hade mitt lag sin första volleyboll match. Vi spelade mot Willey, en stad som är 45 minuter bort från Holly. Vi förlorade tyvärr matchen men siffrorna var jämna hela tiden, vi förlorade första perioden med 23-25 och den andra med 20-25. Men det var ändå jätte kul, fick träffa mina kära utbyteskompisar som går på Willey (!!!), jag spelade till och med emot ena tjejen (Dominic från nederländerna) men tyvärr fick hon bara göra ett snabbt byte i sista perioden så det var lite tråkigt . Efter matchen träffade jag även Gisela som också är från Sverige och Richard som är från Tyskland (??). Var kul att få träffa dom igen och prata av sig lite, har ju inte sett dom sedan vi sa hejdå till varandra på middagen vi kom till Colorado.

När alla tjejer hade duschat osv efter matchen satte vi oss i bussen och började bege oss mot Holly igen, men vi stannade självklart på Mc Donalds en sväng innan efter som klockan hade hunnit bli så mycket. Nu när jag skriver detta inlägg är klockan 21.30 och jag har bara hunnit komma hem och duscha en snabbis... så det har varit en väldigt lång dag.

Juste, när vi far på borta matcher så måste hela laget klä upp sig vare sig man ska spela eller inte. Det finns då vissa regler som att man får inte ha jeans färgade byxor, man måste ha en blus eller klänning och att man inte får ha joggingskor eller klackar. Men på hemma matcher behöver vi bara ha på oss jeans och den spräckliga tröjan som jag har på sista bilden.


Likes

Comments

Har de senaste veckorna haft det väldigt jobbigt med hemlängtan osv... Förstår verkligen inte varför hemlängtan inte försvinner då jag trivs hur bra som helst med familj, vänner och skolan. Jag gör saker hela tiden för att försöka få bort känslan men den vill verkligen inte försvinna. Har till och med dragit ner på kontakten med mina vänner hemma i Sverige men inget har fungerat. De ända timmarna på dagen jag inte känner hemlängtan är när jag spelar volleyboll.

Nu har iaf volleyboll säsongen börjat på riktigt och jag har min första match på tisdag, har verkligen längtat till den första matchen. Vi möter en liten stad i närheten som heter Wiley. I det laget spelar en utbytesstudent från Nederländerna som jag var med på välkomstdagarna i New York, ska verkligen bli kul att få träffa henne igen!

Här nedan ser ni lite bilder från i helgen. Började helgen med att träna och kolla på volleyboll och sedan for jag och några kompisar till Lamar för att äta på en kinesisk resturang och spela biljard. Dock slutade det med att vi åt Mc Donalds och lärde oss olika danser på parkeringen utanför biljardstället tills dom stängde. Vi mötte sedan upp några killar i från min klass och vi satte oss bara ner och snackade. En otroligt rolig kväll med andra ord.

Likes

Comments

I Holly går vi bara i skolan 4 dagar i veckan, men eftersom att jag och familjen skulle flytta min värdsyrra till collage så gick jag bara en tre dagars skolvecka denna vecka. Mina klasser jag tar är sociologi, computer ads, amerikan guvernement, English 12, Aid (hjälper en lärare med olika saker), efter dessa lektioner har jag lunch och sedan har jag yearbook, PE och sista lektionen var art denna vecka men jag har bytt till life skills. Life skills är en lektion där man lär sig att laga mat, skriva cv, lär sig byta däck osv och denna kurs kan endast seniors ta. Det bästa med den kursen är att jag har en av mina volleyboll tränare som lärare. Jag börjar skolan 07.55 varje dag sista lektionen slutar 16.02 direkt efter det går jag och byter om till träningskläder och börjar min vollyboll träning 16.15 och slutar den vid 18.00.

Denna veckan är även första veckan med officiella volleyboll träningar. I torsdags skulle vi få reda på vilket lag vi skulle spela i ( det bättre eller det sämre laget). Men eftersom att jag inte var där har jag inte fått veta det officiellt än. Men min coach kom och snackade med mig i onsdags på dagen och bad mig göra ens Cooper test efter träningen och förklarade att det var något som alla var tvungna att göra för att få spela, men eftersom att jag kom efter sommarträningen så missade jag när de andra tjejerna sprang det. Efter att jag hade sprungit och alla som kollat åkt hem kom hon och snackade med mig. Hon sa att hon ville att jag skulle springa det så att coacherna kunde sätta mig på det bättre laget utan att andra kunde klaga på att jag inte hade sprungit. Detta innebär att jag hamnade på det bättre laget (YAY!!). Trodde verkligen att jag skulle hamna på det sämre då jag endast tränat volleyboll 5 ggr i hela mitt liv (!!!).

Jag trivs verkligen i skolan och älskar tjejerna i volleyboll laget. Jag har träffat två super snälla tjejer som heter Vicky och Alex som båda är seniors och går i volleyboll laget med mig.

Lite bilder från första skoldagen. Var så sjukt nervös över att jag inte skulle lyckas öppna mitt skåp men jag lyckades på första försöket!!!

I måndags på skolan fick jag så sjukt mycket hemlängtan, vilket är första gången jag fått det. Jag höll verkligen in tårarna hela dagen. Men när jag kom hem så orkade jag inte så då satte jag mig med min värdmamma och värdsyrra och pratade om det och då brast det bara. Så vi bestämde oss för att vi skulle göra köttbullar och potatismos på det svenska sättet. Dom vart sjukt goda trots att det inte fanns alla ingredienser.

En bild på mig och en av mina värdsyrror, detta är Nakayah och det är hon vi flyttar till collage just nu.

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag I ett rum längst in nere i källaren PGA tornado sirenen tjuter...

Så i morse var det ett åskoväder här och en blixt slog ner i ett träd, så jag och min värdmamma tog bilen för att kolla på trädet och på molnen för att vi vista att det var en storm påväg. Så när vi hinner inte ens vara ute i 10 minuter innan vi ser att molnen börjar blåsa i cirklar, när vi sedan såg att de började blåsa i cirklar snabbare så satte vi oss direkt i bilen och gasade hemåt. Vi hinner precis upp på uppfarten innan tornado sirenen börjar tjuta, precis efter det får min värdmamma ettmeddelande från hennes kompis att hon såg tornadon och att den var påväg mot våran hus... så vi springer in och tar tag i alla djur på vägen och springer sedan ner i källaren. Efter att vi suttit i rummet i 20 minuter går vi ut för att höra om sirenen fortfarande var på vilket den var. Men vi gick ändå snabbt och kollade ut genom fönstret och då haglade det sjukt stora bollar. Nu sitter vi iaf inne i rummet igen och lär bli kvar här ett tag till...

De tre första bilderna är tagna med några minuters mellanrum, så allting skedde otroligt fort.

Och den sista bilden är tagen från när det haglade (dock var inte haglet som störst när bilden togs).

Likes

Comments