Det är lätt att tro att bara för att man fått medicin så är allting bra igen. Man kunde önska, men så är det verkligen inte.

Medicinen är en hjälp för att du ska kunna resa dig från botten när du sjunkit så långt att ingenting annat kan ta dig därifrån. För att du ska kunna klara av dagarna och orka stå på dina ben när allting känns hopplöst. Visst jag mår bättre, jag har ju medicinen nu..Fast gör jag egentligen det?

Jag vet inte om jag är glad eller ledsen, jag känner mig bara tom. Jag är ledsen men inga tårar kommer längre, det är väl så det känns med en trasig själ. Är det så det ska vara?..

Som om jag vandrar runt på jorden som ett spöke. Jag vet att jag finns, jag vet att jag lever, men ändå är jag inte där. Jag är långt bort i mina tankar, en förvirrad själ som hoppas på att hitta den rätta vägen tillbaka till livet.

Jag är fortfarande skör, minsta lilla stress får mig att drabbas av panik. Jag är inte stark än, det erkänner jag. Jag vill bli det, men det tar olika lång tid för alla människor och jag måste få ta det i min takt. När jag inte säger ett ljud, faller i tystnad och bara stirrar i väggen så är det inte för att jag vill ignorera dig. Det är bara ångesten som tar över mig så jag varken vet in eller ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När du vaknar på morgonen är du utmattad trots sömn.
Ingenting känns enkelt, det mesta känns svårt.

Du är ledsen, frustrerad och besviken på dig själv för att du inte längre kan klara av "vanliga" saker som tillexempel att stiga upp på morgonen och ta dig till jobbet. Sådana saker som för andra verkar vara så lätt.
Men det går inte, inte nu i detta tillstånd.
Du ser allt som ett stort misslyckande. Du vill ju så mycket, men du kan inte.

Det gör ont att se sig själv i spegeln, se hur svag man blivit och hur mycket man brytits ner.

Du är aldrig ensam och får aldrig någon ro.
Din ångest och oro följer dig vart du än går. Lika så dina tankar.
De onda tankarna som tar över din hjärna och som inte kan stängas av hur mycket du än önskar och vill.

Du undrar varför det blivit såhär? varför jag? Finns det ens något svar?

Det kommer att bli bra, men inte idag..

Likes

Comments

Det kommer en dag, en dag då du inte längre klarar av att hålla all smärta inom dig. En dag då du inte orkar längre och alla känslor och tankar vill ut ur din kropp.

Det bara brister, du bryter ihop och orkar knappt stå upprätt.
Ditt eget värde kan du inte längre se, dina framsteg och hur långt du kommit försvinner på vägen.
Allt som är bra, hela ditt liv blir osynligt.

Du känner dig vilsen, vet inte vilken väg du ska ta dig ur allt mörker.
Stress och press från omgivningen får dig att falla hårdare och gå sönder ännu mera.

Kroppen har panik, tårarna är för många.
Ett steg framåt känns som två steg bakåt.

Jag har varit här förut, jag ska ta mig härifrån igen.
Jag valde inte det här, depressionen valde mig.

Min pojkvän, min familj å alla andra som finns där JAG ÄLSKAR ER ♡

Likes

Comments

Idag var jag ledig så passade på att träffa syster och hennes små ♡ vi gick till mamma och fikade och pratade å umgicks en stund. Älskling har jobbat som vanligt och när han slutade så åt vi god mat och bara tog det lugnt, mysigt :')

Imorgon är det dags för ett kvällspass på jobbet för min del!Tråkigt att jag inte får se mannen min på hela dagen när han jobbar till 16.00 och jag börjar då.. Men men vi får gosa när jag kommer hem :')

Nu sover min fina så jag ska väl försöka göra detsamma ♡


Likes

Comments

Idag så är det 6 månader sedan som världens finaste och underbaraste kille blev bara MIN ♡ Tiden har gått så otroligt fort! Jag har aldrig tidigare varit såhär lycklig och mått så bra!
Jag har inte bara hittat den som jag vill leva med utan också den jag inte kan leva utan!
Jag älskar dig så det gör ont och du betyder mer än du någonsin kommer att förstå. Du är allt, hela min värld! Den enda jag vill ha och allt jag någonsin drömt om :')
JENNIFER ♡ JOEL det är så det alltid ska vara, tillsammans klarar vi allt!
För mig är du perfekt älskling, du är ljuset i mitt liv :')

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev men har jobbat och haft fullt upp..
Äntligen en ledig helg då jag bara kan få vara tillsammans med den jag älskar! Det känns som det var så längesen, det blir väl så när vi jobbar så mycket hela tiden.

Idag har vi i alla fall varit ut till stugan och solat och träffat mamma, mina systrar och mormor å morfar. Skönt att komma iväg någon timme i det fina vädret.

När vi kom hem så tog vi cyklarna och åkte och åt mat ute, mysigt var det! :') Sedan spelade vi lite kubb och kort å nu ligger vi i sängen och gosar till Johan Falk ♡Likes

Comments

Har jobbat hela helgen så idag är jag äntligen ledig. Slutade klockan 16.00 igår och då kom Joel och mötte mig utanför jobbet. Vi var ute en stund, gick hem och åt glass och sen lagade vi mat tillsammans. Vi satt ute på balkongen och åt eftersom det var så fint väder.

Efter det så var vi så mätta så vi knappt kunde röra oss så vi gick och la oss i sängen och kollade på film, sedan var det godnatt så blev en tidig kväll igår haha.
Har hunnit med att äntligen få träffa min lilla pinsessa också, så himla fin ♡

Idag vet jag inte vad som händer riktigt så vi får väl se. :)


Likes

Comments

Aldrig tidigare har något känts så rätt.
 När du kom in i mitt liv så förändrades allt, du fick mig att le och älska livet på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Du gjorde mig hel och du var den sista pusselbiten jag behövde för att få mitt liv komplett.

Jag är så oerhört tacksam över att ha dig i mitt liv min fina, underbara pojkvän!
Utan dig skulle jag vara trasig, det skulle aldrig gå. Du får mig att längta efter framtiden, framtiden som jag ska spendera med dig.
Jag älskar dig mer än något annat! ♡

Du gör mig verkligen till världens lyckligaste tjej :')


Likes

Comments

Igår var jag ledig, gjorde inte speciellt mycket utan tog det mest lugnt eftersom jag inte var så pigg och hade feber.
På kvällen gjorde jag och Joel en glasstårta som kanske inte blev så jätte fin och såklart som alltid när vi är med varandra så spårade det ur och vi hade grädde överallt! haha ;)

Idag har jag jobbat delad tur igen, när jag kom hem på rasten så städade jag och fixade lite i lägenheten innan det var dags att dra sig tillbaka till jobbet.
Nu är jag äntligen hemma igen och ska lägga mig i sängen med min älskling å glo på film och äta massa godis :)Likes

Comments

15.40 ungefär blev jag moster igen, en liten flicka som vägde 2950g och var 45 cm lång. så himla glad över att allt gick så fort och bra som det gjorde.
Imorgon blir det nog förmodligen att åka upp till Falun och hälsa på :)
Så himla fin och go! Moster älskar dig ♡

Likes

Comments