Header
View tracker
View tracker

VARDAG

Idag kommer alla mina saker jag behöver ner i brevlådan sen är det nog köpt med saker från min sida på ett tag. Allt jag köpt kommer komma upp här på bloggen och jag kommer visa vart de är köpt och hur mycket det kostar ifall någon skulle undra?
Idag ska jag inget annat än att ligga och kolla serie och käka chips, typ??! Eller gå ut och gå, skulle ha träffat Nathalie men hon kände sig krasslig:(
Nu ligger jag och kollar på Gossip Girl. För 10onde gången. Haha, nu ska jag upp och käka frukost och duscha. Puss

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

Sitter på bussen påväg emot stan, ska nämligen hem till en hemlig person. Och ska sova kvar i stan.. Vad ska ni göra denna lördag??? Hoppas ni haft en underbar dag, för de har jag haft. Kommer inte blogga mer idag, utan detta blir mitt godnatt. Hoppas ni inte glömmer ställa om klockan inatt. Kramis

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon. Sov inte alls mycket inatt 3 timmar kanske? Så nu ligger jag i sängen och kollar på the originals. Och försöker se denna dag som något positivt. Jag har ju lov, hur nice är inte det????
Nu ska jag upp och äta, skriver sen.

Likes

Comments

VARDAG

Nu säger jag godnatt. Varit en ganska jobbig dag, inte mått topp topp, men ska inte gå in om något om det här. Imorgon/idag ska jag faktiskt inte ut som jag hade tänkt mig. Ska vara hemma med mig själv och försöka bli bättre, om det inte kommer upp något intressant som lockar mig!
Tidigare idag satt jag och kolla runt lite bland bilder osv på Facebook. Hittade en bild från Kroatien. Så med den bilden säger jag, godnatt!

Likes

Comments

VARDAG

Hej och välkomna till min blogg?! Eller hur säger man.. Ni kan ju läsa om ''mig'' i beskrivningen, så slipper vi denna presentation och kan starta denna blogg :) sjukt taggad på att börja blogga igen då jag tror det kommer bli kul, har sjukt bra inlägg påväg!! Och har massa nytt som jag beställt som kommer komma visas här. Men iallafall, nu är klockan snart halv 12??? Idag ska jag bara vara hemma faktiskt då jag har sjukt ont i magen och mår inte så bra. Men nog om det. Nu ska jag klä på mig och gå och käka. Så jag hör av mig senare.

Likes

Comments