View tracker

Tjo alla glada!

Dagen idag har varit rätt nice idag förutom att jag var tvungen att kliva upp vid 6 pga skola, fattar inte varför vi ska till skolan för att ha en lektion som är 2 timmar för att sen åka till sin apl. Onödigt enligt mig, nödvändigt enligt vissa. Efter skolan var det att åka hem då jag var ledig för jag jobbat helg och städa. Det var det ganska kul då jag gjorde lite sen snaps jag lite så höll jag på.

Just nu sitter jag på bussen påväg till stan för att vara med några stycken. Just nu vet jag faktiskt inte hur jag mår men det funkar, jag skriver mycket, jag gråter ibland, jag slår i sängen men jag överlever. Det kanske märks på insta, Snapchat och även här i bloggen.

När jag kommer hem ska jag äta för att sen bara ta det lugnt och packa inför imorgon då jag ska till badhuset imorgon. Fryser fan bara jag tänker på det just för förra gången jag var där så var jag i typ 5 minuter för jag frös så jävla mycket...

Nu ska jag fortsätta lyssna på "VSK podden" så hörs vi nog någon dag.

Kram från mig till er alla ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Har så mycket känslor inom mig som jag behöver få ut. Jag brukar skriva ner allt jag känner men just nu går inte det då jag inte har någon aning om vad jag känner. Känner alldeles för mycket för att min hjärna ska ta upp allt som jag tänker på. Har börjat vakna på nätterna av att jag tänker, har börjat tappa bort mig själv i allt tänkande, kan inte leva i nuet pågrund av alla tankar och känslor. Jag fattar ingenting just nu. Jag är så glad, ledsen, stolt och även blir jag så jävla lack på mig själv. Mitt i allt detta tänkande så tröttnade jag igår så jag satte igång en mindfullnes och körde det i fem minuter och verkligen fokuserade på min andning vilket gjorde att jag sluta tänka på allt, jag slutade trycka ner mig själv, jag slutade känna allt vad jag känt. Efter att gjort den övningen hittade jag en Spotify lista som bara innehöll avslappnande låtar. Jag somnade efter Max en låt och sov hela natten. Det jag tycker är bäst med mindfullnesappen är att du själv kan välja hur lång tid du vill hålla på.

Jag vaknade av att klockan ringde imorse och var pigg. Så idag har varit en skön dag har varit på min apl som jag har på ett boende sen när jag kom hem så åt jag sen la jag mig i sängen ovh bara tog det lugnt. Jag har insett att jag verkligen måste tillåta mig själv att slappna av för då går allt så jävla mycket bättre och lättare.

Här nedan har ni hur appen ser ut och även hur spellistan ser ut. Jag rekommenderar det här till alla just för du verkligen kollar av och du behöver inte göra den hemma, sitter du i en bilkö men kör den så länge du hinner, sitter du och väntar på ett möte kör den ett tag för att skäppa nervositeten om du är det. Du kan verkligen använda den överallt.

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu står jag här igen vet varken in eller ut. Varför gör jag såhär mot mig själv är frågan. Varför går jag såhär mot mitt huvud. Varför gör jag såhär? Min hjärna blir förvirrad, min kropp blir glad. Vad fan ska jag göra? Vad fan ska jag säga? Hur fan ska jag reda ut denna saga? Varför gör jag så jag inte vet varken ut eller in, fram eller bak eller vad som är upp och ner? Sanningen är att allt är upp och ner. Varför gör jag såhär mot mitt 19 åriga jag?

  • 14 readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag och kollar på mamma mu då jag, E och L är barnvakt. Vi har precis varit ute och gungat.

Det var ett tag sen jag hängde här men jag kan säga att jag har saknat er!

Det kommer nog bli mer inlägg nu dom här dagarna då jag mår bättre än vanligt.

Nu ska jag fokusera på mamma mu så vi hörs

Just idag saknar jag dig lite extra mycket min fina änglasyster men jag vet att du har det bra däruppe med farfar.

  • 65 readers

Likes

Comments

Hola!


Just nu sitter jag på bussen påväg till Arlanda för att sedan flyga till Spanien och Barcelona! Jag åker med pappa, Jasmine och Johan och just nu sitter vi barn med mobilerna medan pappa läser duktig som han är hahah.

Jag kom till pappa i söndags så jag har varit här några dagar men har verkligen inte gjort något speciellt.

Jag är sjukt nervös då jag hatar att flyga men jag ska nog överleva det hoppas jag. Jag är sjukt hungrig men vi ska äta på Arlanda så det blir nice då jag älskar mat!

Jag vet inte hur uppdateringen kommer bli så Glöm inte följa mig på Snapchat för där kommer jag nog uppdatera allra mest (nennemolander) sen insagram (nennehej)

  • 81 readers

Likes

Comments

Jag har inte alls mått bra denna vecka därav inga inlägg! Imorgon åker jag till pappa så idag har jag bara städat mitt rum, packat och nu håller jag på att dö då det är sjukt varmt!

Veckans låt är en låt som jag tycker är sjukt mysig och bara allmänt älskar!

Vi hörs när vi hörs!

  • 82 readers

Likes

Comments

Jag tänkte göra en ny kategori här på bloggen och det är veckans låt. Den låten jag väljer kommer vara den låten jag lyssnat på mest eller en låt jag tyckt varit bra under veckan som gått. Jag kommer alltså blanda mycket nytt med gammalt i den kategorin. Jag tänkte göra den varje lördag.

Jag tycker vi börjar med den redan idag. Den här låten är både den jag lyssnar mest på och den är även sjukt bra. Jag tycker även det här bandet förtjänar fler lyssnare än vad dom har. Dom här killarna betyder extremt mycket för mig då dom stöttat mig genom allt, vissa i bandet vet om det andra inte.

Bild från skolavslutningen igår ❤️

Likes

Comments

Jag tänkte skriva om studenten... Som jag tror många av er vet skulle jag tagit den nu 2016. Istället för att gå ut trean så går jag ut ettan.

Jag kan ju börja med att säga att det är klart de känns surt att kolla Facebook och se att alla som gått i mina klasser innan tar studenten. Samtidigt vet jag att jag hade aldrig klarat av skolan om jag inte hade fått mina två extra år som jag nu får. Anledningen till det är just för att jag inte var tillräckligt mogen. Jag säg bokstavligen talat i skolan 6-8 och därför var jag knappt på lektionerna sen i nian så var jag tvungen att ta tag i den för att ens få några E i några ämnen. Under det året utvecklades jag mycket men uppenbarligen inte tillräckligt för att platsa på en gymnasieskola.

Så i augusti 2013 började jag på IM program då jag hade F i engelska och jag hade nästan bara engelska hela det året. Nationella kom och jag var 2.5 poäng ifrån ett E vilket gjorde att jag inte kom in igen. Jävlar vad arg jag var för jag blev antagen till impro preliminärt vilket betyder att jag kommer gå med en klass och sen läsa engelska på nians nivå men nej jag blev inte antagen till den när dom riktiga beskeden kom. Jag gick på sommarlov och visste att jag skulle få gå IM ett år till.

Jag började andra året på IM 2014 på en ny skola men det här året ändrades mitt schema extremt mycket. Från att bara gått tre timmar på en dag till att gå 08:30-14 måndag-fredag första terminen. Höstterminen läste jag tre ämnen och det var biologi vilket jag hade en timme i veckan, matte som jag hade 1 timme varje dag för att sen läsa engelska resten av mina dagar. Men när jag läste så som jag gjorde klarade jag engelskan redan till jul så till vårterminen hade jag E i engelska. När jag började vårterminen så gick jag i skolan måndag- onsdag och då läste jag som jag gjort innan. Torsdagar och fredagar så hade jag praktik på en förskola just för jag inte behövde ha så mycket engelska längre.

Sen sommaren 2015 kom det. Efter två år på IM Så kom brevet som visade att jag kommit in på barn och fritidsprogrammet vilket är det jag går nu.

Att jag slutar första året på gymnasiet är så sjukt men något jag tycker är ännu sjukare är att jag går ut med E eller högre i ALLA ÄMNEN! I engelska 5 fick jag dock ett svagt svagt E men jag klarade den. Nästa år har jag valt engelska 6 som individuella valet och engelska 6 är en svårare engelska men jag har gett mig fan på att jag ska klara den. Jag ska prata med den läraren och säga som det är just för jag verkligen vill klara den engelskan.

Många frågar hur jag orkat gå tre år på gymnasiet redan när jag har två år kvar. Sanningen är det att under dom här tre åren så har jag satsat allt på skolan, jag har gråtit, jag har skrattat, jag har haft sömnlösa nätter, jag har haft ångestattacker men framför allt har jag kämpat. Jag ser dessutom inte mina 2 IM år som onödiga utan som två utvecklingsår och jag är så otroligt tacksam över att jag fått dom!

Nu blickar vi framåt och jag ser framemot att på fredag få gå ut från skolan och få ett härligt sommarlov med massa jobb, Spanien och såklart massa skratt!

Jag vill bara avsluta allt med att säga att du aldrig ska ge upp för har du vilken har du allt och snälla glöm aldrig att tro på dig själv!

  • 117 readers

Likes

Comments

Orkar inte skriva ett inlägg så det kommer komma bilder från dom senaste dagarna då jag känner för att uppdatera er litegrann.

  • 121 readers

Likes

Comments