Jag har tänkt på en sak väldigt länge nu och jag känner att jag behöver lätta på mitt hjärta/få ut mina tankar, och då tänker jag....vilket bättre sätt finns det, än att göra det här?!

Tiden... Tiden bara går och går, vi blir äldre, vi lär oss nya saker och får nya möjligheter. Ibland är det nästan läskigt hur fort tiden går enligt mig!  På Måndag nu den 28/3 fyller jag 18 år vilket känns otroligt konstigt för mig...MEN jag kan inte bli mer än redo ;)

Sen jag började på Kulturama så har tiden bara susat förbi för fort. Det har hänt så mycket, jag har fått testa på saker och fått en massa möjligheter som inte alla får när dem går i Gymnasiet. Jag har lärt känna så många nya vänner. Och att veta att detta Sommarlovet som kommer är mitt sista känns otroligt jobbigt, men jag tänker njuta av varje sekund med mina vänner och mina fantastiska lärare,  Jag har ju iallafall mer än 1 år kvar i skolan och den tiden ser jag mer än fram emot!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2015 är nu slut och 2016 är här, och för att vara helt ärlig så känns det helt underbart! Jag är glad är 2015 är över, jag ska inte klaga.. för det har varit ett riktigt bra år med stora möjligheter, nya vänner, skratt, tårar och framförallt bra minnen med fantastiska människor. Men det är också just därför jag är lycklig över att ett nytt år har börjat, jag ser fram emot vad 2016 har att erbjuda och vem vet vad detta året har att bjuda på. Kanske nya vänner, resor, kärlek, möjligheter, jobb....Ingen vet och det är det som jag tycker är så skönt, man får ta saker som det kommer!

Jag har 3 nyårslöften till mig själv och dem är att..

1: Börja göra mer saker alltså allmänt, upptäcka saker, träffa ännu fler nya människor, resa och allt det nu kan vara!

2: Göra ännu bättre ifrån mig i skolan och kämpa ännu bättre för att kunna få göra det jag vill i framtiden!

3: Försöka skaffa ett extrajobb någonstans, alla behöver pengar och alla i detta fallet är jag, dags att börja bli vuxen!


Likes

Comments

Dessa sista dagar i skolan innan sommarlovet är väldigt förvirrande må jag säga.
Jag har knappt någon skola liksom..!
Igår hade vi som vanligt en historia lektion, den sista för den delen också, och idag så har jag en lektion eller nej inte ens det! Det ända Jag behöver göra är att fylla o ett kursvärderingspapper och det kunde jag göra även nu på morgonen!
Lite tråkigt att vi inte gör något liksom, kan vi inte göra något med klassen de sista dagarna eller iallafall ha fått sommarlov tidigare?! Känns B att ha en lektion per dag som knappt är en lektion liksom!
Men bortsett från det så har jag + några av mina bae's i klassen planerat att vi ska dra till tanto och luncha, jamma och bara chilla med varandra idag eftersom vi alla snart skiljs åt lite under sommarlovet, vilket jag tycker är hur tråkigt som helst..kommer att sakna alla!


För övrigt så är jag supertaggad tills lov, Jobbar på körlägret i Skattungbyn 13-18 (för mer information...KOLLA BILDEN NEDAN ) det är då ett körläger för barn från åldrarna 9-14 som älskar att sjunga och ha kul!
Ett starkt tips om du vet att du eller ditt barn älskar att uppträda, lära känna nya vänner, bada, showa, och en massa mer!

Likes

Comments

Efter att få ha sett mitt absoluta favorit band live på Moraeus med mera idag så kan jag säga att jag är som paralyserad och fortfarande i total extas..! Alltså att få se Dirty Loops live är något jag aldrig kommer att glömma. För folk som inte förstår sig på deras musik så säger jag bara..ni missar något. Deras fusion musik gör mig paralyserad och då menar jag verkligen det också, för mig är deras musik något så otroligt, musikaliskt och helt häpnadsväckande! Jag tror inte ens ni förstår hur mycket jag uppskattar det dem gör! Dom har talang så det bara skiner om dem och jag är helt slingrad runt dem och deras musik, det är så otroligt bra och fantastiskt så jag inte riktigt vet vad jag ska skriva eller säga för den delen, dem och deras musik betyder helt enkelt mycket för mig bara

Men det jag vill säga med detta inlägget är att detta är inte sista gången jag ser dem live kan jag lova er, alltså att få ha sett mitt favorit band och att jag fick prata med dom en stund efteråt är så otroligt häftigt för jag bara insåg hur mycket musik betyder för mig egentligen...Det som dem gör vill Jag göra..., jag vill leva så!

Och jag vill även säga shit vad trevliga dom är alltså, när vi gick fram till dem efter konserten så bara sken det om dem och dom ville mer än gärna prata och knäppa en bild, väldigt öppna, coola och framförallt sköna personer måste jag säga! Kändes inte konstigt alls att prata med dem för de var så öppna, det var som att prata med en kompis! jag är så otroligt glad och taggar upp för deras nya kommande album, kommer att bli fett!


Haha skulle jag haft min vita eller svarta tröja som jag tänkte ha först så kunde jag lika gärna vart med i gänget, skulle smält in ganska bra va? ;)

Likes

Comments

Det här med att känna sig otroligt stolt över sig själv, att få känna att man har vunnit över sig själv, att man är jävligt duktig...!
Det är typ så jag känner mig just nu✌️
Jag kan nu säga att jag har snart gått ut 1an i gymnasiet med ett godkänt i matte, det svåraste ämnet enligt mig, lyckan när jag fick reda på att jag hade fått ett E idag på nationella proven var en otrolig lättnad som jag inte kan beskriva!
(Ligger även mycket bra till i betyg i de andra ämnena) !
Nu sitter jag och Hanna på marken i gröna Lund i en stor bunt med människor och väntar på att få se fantastiska Jessie J uppträda här på grönan, hon har visserligen redan haft soundcheck som vi även såg men nu om 2 h är det dags för PARTY när hon uppträder här på Grönans stora scen, folkmängden är brutal och även pepp känslan i publiken🎉
Jag rundar av denna kvällen med en liten mening från mig och mitt hjärta...
Sluta inte kämpa, sluta inte tro på dig själv..tänk istället att du kan klara det, att du SKA klara det! Det kommer att lösa sig till slut. Du är bättre och starkare än vad du tror!❤️

Likes

Comments

Jag har bara nu på senaste tiden blivit helt galen eller för att vara ärlig HELT KÄR i bandet "Dirty Loops" !
Alltså de är helt fantastiska och den enda musiken jag har lyssnat på nu i de senaste 2 veckorna varje dag är dirty loops, är helt galen i deras egna låter samt deras covers av andra låtar som tex wake me up av Avicii i original!
Dirty loops är ett band som gör fusion versioner av låtar, jag själv skulle kalla det lite indiepop och jazz blandat med lite allt 😍
Ni borde verkligen lyssna på dem, ni kommer nog verkligen inte att ångra er om ni gillar låtar med power och när det händer mycket i dem!

Och dom kommer även att spela på Moraeus med mera nu den 30;de maj med fler artister som bla, Petter!
Och alltså jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få gå på den inspelningen, MÅSTE försöka få biljetter dit på något sätt!😨

Likes

Comments

​Detta med att ha fullt upp... kan vara ganska roande att ha något att göra hela tiden, kan även vara ganska drygt att behöva känna sig tvingad till att göra "det" hela tiden...Men det kan ju även vara bra också?

Det är min anledning till att inte ha uppdaterat här på bloggen på ett ganska bra tag! Jag har helt enkelt fult upp bara. Det är 1 månad kvar tills jag gått ut första ring och det känns ganska så härligt om jag får vara het ärlig, jag älskar min skola och mina vänner här men det ska bli skönt att få lov och bara njuta för att sedan komma tillbaks och tagga inför ett nytt år och inte vara yngst i gymnasiet längre haha 😏

Såhär innan sommarlovet så är det mycket som händer och jag tror nog att ni alla vet vad jag menar....NATIONELLA PROV, LEDIGA DAGAR, PLUGG, SCHEMA BRYT ÖVERALLT, allmänt kaos enligt mig !

Men nu tänkte jag tipsa er om 2 stycken roliga evenemang som börjar denna veckan!


ONSDAG 13/5  🎶🎶🎶🎶

Jag och min klass har våran slutkonsert. Vi går sing/song så vi kommer att spela en massa egna låtar...Allt från pop till rock, R&B till ballader, lite av allt helt enkelt. Ni borde verkligen komma!  Framförallt för att det kommer att bli otroligt kul och för att jag menar..vem vill inte höra en massa egenskriven musik?! 🎶

KLICKA HÄR    för att komma in på evenemanget samt för mer information!


14-18 MAJ 💃💃💃💃

Min kära kör hemma i Orsa håller sina årliga vårshower, vilket känns otroligt tråkigt att jag inte kan vara med och showa i för att jag numera bor i Stockholm...MEN...Jag kommer att åka ner dit och finnas vid plats på nästan alla shower för att hjälpa dom samt för att det är så otroligt kul att få se på showerna.. 

Det är en massa sång, dans, sketcher, teater, ljud och ljus, ett helt band som spelar för kören.. ALLT finns där!  Och jag lovar er att man får sig ett gott skratt när man är där. 

Var beredda för en show som ni sent kommer att glömma, om inte annat så kom dit för att hälsa på mig! OCH SE PÅ SHOWEN 💃

KLICKA HÄR   för att få mer information om evenemanget!!

Likes

Comments

Ja... det var faktiskt ungefär så länge sedan jag bloggade sist! Och under den tiden har mycket hänt eller ganska mycket åtminstonde, och jag tänkte nu berätta några av de sakerna.


21/4 - Vi tog krim bilder utanför skolan (TG, JK AND HT)

23/4 - Jag, Saga, Frida och Tova tog en fin selfie bland rosa blad

24/4 - Jag var på grillfest med en massa folk från min skola och jag hade en riktigt trevlig kväll, där man lärde känna lite fler folk från skolan!

26/4 - Jag umgicks med Tova hela dagen, vilket var otroligt mysigt och kul, jag köpte även en ros till henne för att förmedla min vänskap till henne, jag vet...jag är en otrolig person haha! 😚
Likes

Comments

Tisdagen är kommen och ännu en skoldag är över, dagarna går så fort så jag inte ens vet vad jag ska säga!
Snart är det ju helg igen haha!
Men innan det har jag en del prov som väntar som imorgon tex då vi har svenska nationella (muntliga) i typ flera timmar på morgonen tills efter lunch 😩
Torsdag ska jag komplettera några musikteori uppgifter och sedan på fredag så har vi engelska muntligt prov typ!
Men jag känner att jag har det under kontroll, så det kommer förmodligen att gå bra 👍

Igår efter skolan for jag ut på lite äventyr själv och införskaffade mig en blomma till mitt rum, vilket jag är glad över att jag gjorde för att det framförallt är mysigt och så kände man sig lite vuxen när man gick in dit till blomsteraffären och köpte en blomma. Förutom att jag köpte en blomma så köpte jag mig även En ny BH en helt vanlig tråkig beige..men jag behövde den.
Och sist men inte minst en skateboard!
Jag har 2 longboards men dom är nämligen i Orsa och jag är i Stockholm och dessutom har jag alltid velat ha en vanlig bara, och den var på rea för 200 så jag slog till 👏💃

Jag och mormor var även ute och övningskörde igår, det gick hur bra som helst och jag må säga att jag är sjukt bra för att aldrig ha kört en bil förut i hela mitt liv! Ganska stolt om jag får vara ärlig !
Förhoppningsvis blir det att åka ut lite ikväll också om mormor orkar ☺️

Likes

Comments