Header

Igår va första dagen på dagiset och det va super kul! Aa allt va roligt förutom att jag mått super dåligt så imorse fick jag en akut tid och det va bara att ta med sig all medicin hem och nu blir det att bli frisk och börja andas normalt igen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har haft ett super skön lov. Spenderat mesta dels tid med Alex och familj faktist. Jag har varken känt ork, lust eller viljan till att blogga? Varför är nog för jag velat vara ifrån bloggen en stund.

-firat Sandie, kollat mello med mitt hjärta
-kollat bio
-haft mys kvällar hemma
-varit ute med tjejerna.
-ätit brunch & låt skridskor.

Det är snabbt hur min vecka sett ut.

Nu så är jag redo på 3 veckors praktik på nya dagiset. Ska bli skönt !
Likes

Comments

Igår e vi va på väg till Alexanders morbror fick vi veta att vi skulle till melodifestivalen, det va en grym lördag med god mat och några glas vin. Sen vidare till melodifestivalen där jag träffade min kusin och in gifta moster. Sen i morse och fram tills idag har vi bara legat hemma och ska nu bege mig ner till duschen för kl 20.00 har vi biobiljetter vi måste hämta ut!
Likes

Comments

Ja, sista provet gjordes idag och nu går jag på lov. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, funderar på att ha myskväll med alla och på lördag vara vi tjejer bara för på söndag åker kära Klara iväg. Kommer sakna ihjäl mig! Sen på söndag är det brunch bokat och även fira Alex morbror.
Likes

Comments

Jag har så jäkla mycket plugg nu va, för bättre betyg är det dubbelt så mycket plugg också. Sen att försova sig i morse va ju inte en bra ide men jag hinner till redovisningen iallafall. Sen att vara halv kass och försöka prestera sitt bästa går halvt bra. Men är idag och imorgon sen går jag på lov😍


Likes

Comments

Idag va skolan en vanlig dag, drog hem direkt till Alex för att ha en bak dag. Vi firar 5 månader med att baka och bara ta det lugnt, promenad och framför brasan dag! Måste säga att våra/min bakelse blev otroligt god. Maräng bakelse är min nya grej. Nu ligger vi i sängen och kollar film.


Likes

Comments

Blev en otroligt god middag med familjen förut, är mätt så jag avlider nästan. Ska snart ner till andra våningen för att kolla hemma bio med resterande familje medlemmar. Har inte bestämt film men något bra blir det nog!


Likes

Comments

I fredags så va det en riktig tjej kväll, vi tog oss hem till mig först och va här en super snabbis. Vidare till Julia där vi fastnade ett bra tag innan vi åkte vidare till klara, väl framme hos klara blev det att fixa sig snabbt för att sedan bli körda hem till Hannes som hade krök. Va trevligt och roligt att spendera tiden med klara men vi gick ändå rätt tidigt. Dagen efter gjorde vi oss ett berg med pannkakor, va så otroligt gott!


Lördag kvällen blev att gå upp och fira kära emma, blev bjuder på Goa drinkar och även mysigt bubbel bad, va roligt att träffa tjejerna igen då det va ett tag sedan. Bestämde också planerna för nästa lördag och det ser bra ut!

Likes

Comments

Jag har absolut inte haft tid med varken bloggen eller telefonen. Haft för mycket på axlarna och när jag kunnat ta det lugnt har jag gjort det med vänner! Det ska bli ändring och bättring nu när det mesta är lugnt.


Likes

Comments

Imorgon ska jag upp redan vid halv 7 för att ta mig till stora holm. Ska göra risk 1&2, lite smått nervös men ska sova nu så jag är pigg och reda. Efter det blir det gym och vanliga veckan!


Likes

Comments