Det var tungt att gå upp på morgonen som vanligt, stegen var extra tunga idag men jag tog mig igenom morgonen trots allt!
Väl på jobb så ser jag att mitt namn står på alla dagar i veckan, då fick jag en klump i magen. Jag hade ju sett en lättnad i att inte jobba alla kvällar i veckan.
Tänkte att jag klarade det endå och körde ut på min runda. Hann bara ut innan jag fick torka första tåren, kort där efter föll ett hav av tårar och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Där brast det!

Körde tillbaka till kontoret och pratade med chefen. Fick gå hem och dagen efter blev det läkarbesök som resulterade i ångestdämpande och order om att ta det lugnt!

Det är många psykiska faktorer som spelar in i detta. Tänk så snabbt livet kan vända från "pigg och glad" till totalt nere!

Där brast det!

Det var som vanligt tungt att gå upp på morgonen men jg tog mig igenom hela morgonproceduren. Jobbkläderna på och håret i en knut. Jag skulle klara denna dagen precis som jag klarat så många andra dagar trots jobbiga och tungan tankar. Väl på jobbet ser jag mitt på alla kvällar i veckan, då sattes det en klump i min mage. Hann bara komma ut på min runda innan jag började torka mina tårar från kinderna. Jag skulle sätta mig i bilen och köra vidare igen men då brast det för mig totalt! Tårarna bara rann och jag bestämde mig för att köra in till kontoret igen prata med min chef.

Följden blev läkarbesök som resulterade i ångestdämpande och att vara hemma! Vilken vändning livet kan få på kort tid, ellerhur!


Likes

Comments