På torsdag om 3 dagar kommer jag åka och hämta den här älsklingen! Som vi har längtat efter henne och snart är hon våran och Selma får en alldeles egen kompis och leka med

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon bakfylla..

Va nere hos grannen igår och tog några glas, vilket aldrig slutar bra men de börjar gå över nu, sitter ute i snö vädret med Selma just nu och ska snart ladda inför ljusparty hemma hos mamma :)

Har tänt upp en massa ljus här hemma nu för de är ändå mörkt och ska tända i pannan och göra nån me nytta idag! Haregötthay

Likes

Comments

Fick hem trappmattorna igår! M åkte och hämtade dem på kvällen så när jag vaknade i morse sprang jag upp, satte på kaffebryggan och satte dit dem, är så nöjd men dem ser ändå inte ut som dem gjorde på bilden men de blev snyggt iallafall!

Nu är det bara och måla klart räcket! Sen är den trappan klar och så är de väl lite små fix till eventuellt

Likes

Comments

Här inne ligger mestadels Selma inne och slappar om dagarna, i hennes soffa 😚

Idag blev jag inbjuden på fika hos A, vart där en bra stund och är just nu hemma och vänta på att få åka till jobbet.. så drygt och jobba eftermiddag för förmiddagen går så snabbt man hinner inte göra någonting om man inte går upp vid 8 ungefär.. men de orkar man knappt heller när man jobbar till 23.45
Men de är bara imorgon med sen är man ledig på fredag! Och de är inte alls långt kvar tills man får hämta selmas nya kompis. Selma har varit ledsen och visat bestämt att lovis ska komma tillbaka haha men om 2 veckor så är hon inte ensam längre.

Tottes favorit plats är mattan i hallen 😁 och Selma i knäet just nu innan jag åker till jobbet, älskade lillevän ❤️

Likes

Comments

RECEPT

2 paket bacon
5 dl grädde
1 stor purjulök
10 potatisar (mellan stora)
Svart peppar
Salt.

Skär potatisen i skivor och lägg som första lager och krydda och häll en viss del av grädden och blanda runt tillsammans med den hackade purjolöken.

Klipp baconen i bitar och lägg sedan ett lager också och krydda. Sen på med ett nytt lager med potatis, purjolök och krydda, allting behöver inte vara så jätte noga för allting ska ju blandas men de blir lättare när man gör de steg vis då allting blir blandat!
In med det i ugnen på 250 grader, när det har fått färg på gratängen lägg en aluminium bit ovanpå så det inte bränner, låt stå i ugnen i 1,5 timme.
Snabbare och godare och enklare mat finns inte!

Likes

Comments

Snart är trappan klar, de är bara handtaget kvar och måla och spaljén! Beställde hem trappmattor igår också i färgen mörkgrå, kommer nog bli jävligt snyggt! Vi har ju en till trappa i anslutning till hallen upp till sovrummet, den ska också målas.. någon gång... haha de börja bli rätt så tråkigt nu!

Likes

Comments

När jag kom hem igår natt efter jag hade jobbat färdigt stod detta paket på köksbordet.. så fin han är <3 ibland blir jag galen på honom men ibland kan jag inte låta bli och säga att jag älskar han så mycket <3

Nu ska jag och Selma ut och ge hönsen mat och dricka kaffe 🌸 hon är lite ledsen idag och ligger bara och väntar på att lovis ska komma tillbaka, men snart om 3 veckor ska vi hämta hennes nya kompis!

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag med dem små grisarna, gick upp och drack kaffe och gick ut och hämtade ved, de va några skottkärror man körde in, in och gjorde frukost och samlade ihop matrester och bröd till hönsen som dem ska få när M kommer hemåt. Idag är det sista dagen jag passar lovis, Selma och hon trivs verkligen bra ihop, de är alltid full rulle eller så blir de speedy Gonzales på dem båda två 😂

Likes

Comments

Godmorgon, gick upp med dem små grisarna tidigt idag för idag ska jag fortsätta måla taket och trappan så jag snart blir färdig med de! Kommer säkert behövas några omgångar till men jag är inte lika manisk nu med och måla för jag ha tröttnat på det nu.. haha! Men man få ta de när det kommer. Vid 12 kanske M kommer hem, då ska vi åka till Falkenberg och gå på Fynda varuhuset.

Likes

Comments

instagram.com/jennifehs@jennifehs

Twitter
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw