När går du upp? Beror på hur jag jobbar, förmiddagskift 05.30. Eftermiddagsskift beror helt på! Men jag sover inte hela dagarna iallafall! :)

Vad är det första du gör varje morgon? Sätter på kaffebryggan och går ut med Selma.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Inte alls mycket eller ja de beror också på helt!

Är frukost viktig? Inte så faktiskt, skippar helst frukost tycker inte de är så gott..

Vad äter du till frukost? Smörgås för de mesta.

Är du morgontrött? Jäääätte morgontrött... är en kvällsmänniska!

Vad har du för alarm? ..?

Hur ser en perfekt morgon ut? Vakna helt utvilad, kaffet är färdigt och de är fint väder och man ha inget planerat alls på förmiddagen!

Vad är det bästa med morgonen? De är inget jag tänkt på faktiskt, men de är väl att de finns alltid nya möjligheter?


Hur går du helt klädd på morgonen? I en stor tröja och mjukis eller shorts? Haha :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har verkligen varit dålig på och uppdatera men så är de, livet kommer emellan ibland. Har varit sjuk sen i måndags.. åkte till jobbet i tisdags för jag kände mig bättre men de blev värre.. feber och magsmärtor!
Va hos vårdcentralen igår och jag skulle ta de lugnt och ta alvedon. Känner mig bättre idag faktiskt. Har kunnat göra någonting här hemma istället för att ligga i sängen och kolla på film och gå ut med hunden.
Har nyss ut fodrat till katterna och Selma, katterna ska jag berätta mer om i ett annat inlägg här på bloggen!
Och just nu gör jag mat till mig och M tills han kommer hem, dillkött gryta 😍

Likes

Comments

Lagom kvällar att stå och fiska vid en å med M och Selma. Selma älskar verkligen och hänga med ut, hon sköter sig så bra ändå, lugn och stilla. Och lyssnar för en gångs skull! 😂

Likes

Comments

Kantareller, härligt sällskap, fiske och grillning
Stod på menyn igår och idag! Jag och grannarna i byggden gav oss ut igår vid 6 tiden för grillning och fiske, inget napp fick vi men vi hade de trevligt på flotten iallafall och mycket skatt blev de, när vi började dra oss in började de ös regna.. såklart.

Idag på morgonen åt jag och Martin frukost ute i blåsten haha, de va varmt och stillsamt första gången vi va ute med Selma men de svalnade av.. de går knappt sitta inne eftersom de är så himlans varmt på förmiddagen här hemma. Vid 12 tiden så åkte vi till en liten sjö och fiskade, jag fick 5 abborrar och Martin en gädda och en abborre, fiskelycka 🤙🏼 när vi gick mot bilen hittade vi kantareller, ÄNNU MERA! Så vi gick och började leta och fick med oss en bajspåse fylld med kantareller! Nu blir de och slappa i soffan tills att ny potatisen blir färdig.

Likes

Comments


1. Jag har min första betalda semester

2. Jag har fått ett fast jobb.

3. Jag har varit utomlands med M, vilket jag aldrig trodde!

4. Jag skaffade Selma som jag nog aldrig kommer att ångra, även om hon är olydig ibland..

5. Jag väger 30- kg mindre än förra sommaren.

6. Jag har skapat mig en ny relation och gemenskap med människor på en ny ort.

7. Jag börjar få tillbaka mitt hår.. som jag tappade förra sommaren.8. Jag köpte mig en ny bil! En golf polo som jag är väldigt glad över!

9. Jag gråter inte lika mycket som jag gjorde förr..

10. jag är väldigt tacksam över hela detta året faktiskt!

Likes

Comments

SKREA STRAND

Godmorgon. Idag är jag nog tröttare än någonsin.. och ändå låg jag bara på stranden igår och inte gjorde någonting speciellt. Jag och mormor åkte till Falkenberg, skrea strand igår på morgonen, halv 11 va vi där till klockan 3 ungefär om inte mer, sen åkte vi och handlade lite. sen åkte jag hem och påbörjade middagen tills M skulle komma hem sen stack vi till sjön med Selma för att hon skulle få bada lite, vilket hon gjorde! haha att hon ens gick i och jag kan ju tala om att havet va ju varmare än sjön.. så gick bara ner en liten bit sen fick det vara haha :)

Vi åkte hem sedan och rensade dem förbannade kantarellerna som är så in i helvetes kul och göra.. nästa gång så ska jag anställa någon till och göra det. Här nere till höger ser ni våran nya familjemedlem! Elsie vi har nog haft henne nu i 2 veckor tror jag och allting går faktiskt bra bort sätt ifrån att hon river ner saker, klättrar i gardiner, anfaller ens fötter när man sover. Annars är allting okej :)

ha en fortsatt bra dag! Kram

Likes

Comments

Godmorgon i värmen! Just nu sitter jag ute i värmen och dricker kaffe och ska snart förbereda mig för att tvätta och städa bilarna här.. dem kommer nog bli jätte flammiga i denna värmen men bättre de för dem torkar fortare!
Igår va de lugnt, blev ingen kantarell runda igår för vi har nog tagit det mesta nu faktiskt haha så vi får vänta på höstens kantareller nu! Orkar inte rensa dem heller.. de ligger kvar i kylen men de får nog bli dagens arbete också kanske.

Likes

Comments

Åkte mot stranden idag i Falkenberg. Molnen kom allt mer och mer och tillslut gav jag upp. Så det fick bli och åka och handla lite grillkött för att sedan åka hem och grilla tills M kommit hem. Vilket blev lyckat! Har aldrig grillat innan!

Just nu ligger jag bara och degar i soffan.. dagen har gått för fort idag faktiskt

Likes

Comments

Köpte dessa skönheter idag haha, rätt så fancy ändå? ;) kände att jag behövde de här ute i skogarna och nu när kantarell och bär säsongen börja närmar sig!
Märket är Duffy.

Likes

Comments

Varför kan dem inte föralltid vara så här små och försiktiga!?

dessa två knoddarna.. Nisse har jag ju haft i 2 år.. tror jag! tiden springer ju iväg så jag tror nästan att det kan vara 3 år jag har haft honom.. Selma hon blev 1 år nu i år, kommer så väl ihåg när jag hämtade henne och skulle släppa ut henne på gräsmattan hos uppfödaren och hon sprang hem igen haha! hon ville absolut inte hänga med mig hem! men det har hon nog inte ångrat den bortskämda divan... ja vi har väl skämt bort henne alldeles för mycket kanske! ;)

Likes

Comments

Nya inlägg

instagram.com/jennifehs@jennifehs

Twitter
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw