Selmas favorit godis!

Tror faktiskt att detta går och köpa i vilken djuraffär som helst, men jag har iallafall köpt detta i Ullared, tror denna spann kostar 30 eller 40kr! Köpte både denna och frolic sist men hon föredrar inte frolic, hon spottar bara ut det haha..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​1. Min familj! -​ såklart älskar jag min familj över allt annat! <3

2. Selma & Nisse - ​såklart! mina små pälsklingar!

3. Mysbyxor -​ skönaste att klä på sig när man kommit hem efter en jobbdag..

4.​Mobil, padda & dator haha

5. Plattång och smink är ju en grej också jag inte skulle kunna vara utan.

Likes

Comments

vHur vet man när det är okej och inte okej på en arbetsplats?

som sagt har jag jobbat nu i ______ och jag tycker själv att jag blivit både dåligt bemött och vissa personer har inte riktigt varit ärliga mot mig.. Allting började bra och dem visade / lärde mig vissa saker, men nu efter 2 månader så kommer de nya saker som jag inte fått lära mig eller blivit visad tidigare! Vilket tydligen har skapat många problem t.ex blickar, lappar, onödiga kommentarer och pikar. Jag har åkt ändå till detta jobb för att jag har tänkt '' detta har bara varit en dålig jobb dag '' Men dessa dåliga jobb dagar har varit nu väldigt ofta och jag har tyckt att jag fått mer och mer skit för varje dag. Personer som jobbar där har sagt till mig

'' Jag vet om att dem är elaka och det är dem mot alla nya så det är något man får gå igenom när man börjar här, jag har åkt / gått hem gråtandes flera gånger när jag började här men när det kom en ny så började dem bli lite snällare och efter att jag sa till chefen ''

ska det verkligen vara så? Att man ska gå igenom ett jävla prov innan man får slippa all denna skit? Komma till jobbet och veta att '' nu är det dags igen '' man bli inte så sugen på o jobba då när de är så.. visst jag åker väl inte dit för att sitta på golvet och skicka runt en sten och ställa dumma frågor! Men jag åker dit för att jobba, tjäna pengar och även få några skratt och lite småprat med arbetskamrater.. men inte pest och pina och må dåligt pågrund av dåligt sällskap.. man ska trivas tycker jag i alla fall, eller har jag fel?

så idag satte jag ner foten. jag tänker inte åka dit mer..

Likes

Comments

Äntligen frisk och ska börja jobba imorgon igen!
Fan de va verkligen längesen jag jobbade nu.. Har varit sjuk i två veckor och haft de ena o de andra.. Men nu är jag äntligen återställd!
Gick iallafall upp tidigt idag
För att jag och M skulle köra in kära Nattan och Jocke till Halmstad. Så vi hade en liten fika paus på östras innan dem gav sig av på äventyr! Åkte sedan till mami & papi och fikade lite och sen åkte hem till Selma! Hon sköter sig verkligen nu och gör ingenting inne i buren, för de har ju skett 3 olyckor tyvärr även på korta stunder man varit iväg..
Men iallafall så har vi varit ute i skogen idag 2 gånger och hon blir verkligen helt galen genom att vara ute och springa fritt.. Haha att en sån köttbulle orkar!? 😂

Likes

Comments

Godmorgon, idag vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen och örat.. -.- att inte detta kan gå över nån gång.. Så imorgon så ska jag till vårdcentralen och kolla upp detta (igen)
Men idag blir de nog inte mycket gjort, ska köra några maskiner tvätt och sen ska jag vila.. Ska klippa selmas klor också :)

Likes

Comments

  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

instagram.com/jennifehs @jennifehs