Idag blev det en tur till förmedlingscentralen och där fick jag med mig en hel del saker faktist. Man kan säga att det är som ett litet Ullared. Det blev inköpta lotter för kvällens bingo. Dock så blev det ingen vinst för mig. Nu sitter jag här och är väldigt trött. Ha en bra fortsatt trevlig helg.

Tack för att du läste kram J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså sorry, sorry, sorry. Jag har inte uppdaterat här på väldigt länge. Men det har varit så många grejer på samma gång så jag inte har hunnit med bloggen riktigt. Jag ska i alla fall försöka uppdatera så mycket som jag bara kan så håll utkik.

Idag är det äntligen fredag. Efter skolan så åkte vi och handlade lite. Sen åkte vi upp till släktens andra hus kan man säga och vi ska vara här hela helgen. Vi åt middag ute på en resturang och sen blev det TV titt och godsaker till det.

Ha nu en fortsatt trevlig kväll!

Tack för att du läste kram J

Likes

Comments

Idag så är det tisdag och det innebar skola såklart. Idag 08:30 skulle vi åka bussen till skogen för att orientera. Orienteringen gick bra och efter det åkte vi tillbaks till skolan.

Lite senare gick jag ut med kompisarna och fikade på coop för det är ju kanelbullensdag idag. Efter vi hade fikat så åkte vi hem till min bästis och var där. Nu sitter jag här hemma igen. Imorgon blir det ingen skola för att vi har studiedag så det är ju bra. Hoppas att du har haft en bra dag.

Tack för att du läste kram J

Likes

Comments

Idag så har det varit en lång skoldag. Men nu är det fredag och det innebär helg wooho! Idag så fyller min mamma år så efter skolan när jag kom hem så hade hon gjort en tårta. Så vi fikade lite med den innan maten. Vi fick lite besök men dem stannade inte så länge. När pappa kom hem så begav vi oss ut till stan för att käka mat på tatung (tatung är en kinarestaurang). Det var riktigt smarrigt. Efter det åkte vi hem igen och jag gick ut till mina kompisar. Men nu är jag här hemma igen. Ha nu en trevlig helg. Stort grattis på födelsedagen mamma.

Likes

Comments

Idag har det vart en helt vanlig skoldag. Efter vi hade ätit så gick vi ner till Nova för att shoppa lite. Jag hittade dock endast en sak men syrran hittade mest. Vi fikade med en mjukglass och det var riktigt smarrigt. Vi träffade även mammas jobba kompis så vi hade följe till Max. Sen fortsatte vi hemåt igen. Så nu sitter jag här hemma igen och ska snart hoppa in i duschen. Hoppas att ni har haft en toppen dag!

Tack för att du läste kram J

Likes

Comments

Asså wow har ni provat? The body shop har nyligen släppt en ny kollektion med ansiktsmasker. Eftersom att jag prenumererar på glossybox sedan länge. Så fick jag med ett test på Himalayan masken. Och asså den är helt fantastisk. Så igår när jag och mamma tog en sväng till Nova så passade jag på att gå in och köpa den. På köpet när jag köpte masken så fick jag och mamma välja varsitt nagellack. Som ni ser på bilden ovan så blev det ett mörk grönt och ett ljusrosa. Men nog om det nu. Ps. Är ej sponsrad!

Idag så har vi varit på Pokémon jakt hela dagen. Men nu på kvällen stack jag ut med några kompisar. Så nu har jag kommit hem och sitter här framför TVn och käkar lite ostbågar. Mums!

Idag vill jag även gratta min bästaväns mamma på hennes födelsedag så ett stort grattis till dig. Ha nu en fortsatt trevlig helg.

Tack för att du läste kram Jennifer

Likes

Comments

God förmiddag på er. Idag finns det inga planer för dagen förutom att kanske dra ut med bästisen lite senare fast annars blir detta bara en slapp dag. Igår åkte vi med pappa till Bjärred för att köpa deras super goda mjukglass som ni ser på bilden här nere. Imorgon blir det att gå upp tidigt igen för det är dags för skola. Vet redan att vi kommer att få ha en vikarie men vet icke vem det blir. Så det återstår att se. Hoppas att du får en fortsatt trevlig dag.


Tack för att du läste kram Jennifer

Likes

Comments

Sorry att det ej har blivit en bra uppdatering på senaste men det har varit mycket med skolan. Och jag har då inte haft tid till bloggen. Men nu är jag tillbaks igen. Idag var det onsdag och det innebar att jag slutade tidigt. Så efter skolan gick jag hem och fixade lite. Sedan var det mat och efter det gick jag och min bästis till coop för en fika. Vi trippade hem till min andra bästis en sväng och tog även några bilder som ni ser ovan. Så nu sitter jag här hemma igen och snart är det en ny dag och nya möjligheter.
Ps. Jag frågade personerna på bilden ovan om det var okej att ta med dem och det var okej.


Tack för att du läste kram J

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Jag fixade naglarna och det var det. Inte gjort något idag. Men till mat blev det pizza så nu sitter jag här mätt och belåten. Måndag imorgon och då är det skola. Hoppas att du har gjort något kul idag.


Tack för att du läste kram J

Likes

Comments

Idag har det varit en lång och tråkig skoldag. Det har varit fruktansvärt varmt också mest nu på eftermiddagen och nu på kvällen. Klockan är 22 och det känns som 24 grader ute helt sjukt. I skolan har man gäspat och gäspat för det har varit så tråkigt. Vi har haft kalas nu på kvällen och snart bär sig alla gäster hem. Hoppas att du har haft en bra dag i alla fall


Tack för att du läste kram J

Likes

Comments