Hej, nu hade jag tänkt ge en förklaring varför jag inte skrivit inlägg på flera veckor.
Jag har mått så oerhört dåligt, jag har slutat äta nästan helt och hållet... jag har sovit mindre och mindre för varje natt och är totalt utmattad. Jag skall bli igen aktivare med att skriva inlägg och blogga. Nu fredag-söndag kommer det iallafall komma ut en massa bilder. Vi har taekwondo tävlingar här nu i veckoslutet så :)

Men hoppas ni iallfall haft det bra, älskar er 💓

Likes

Comments

Filmkväll med pojkvännen ❤ fick han att titta på fifty shades of grey för andra gången 😉

Likes

Comments

Lite mys med pojkvännen före han far på parkour ❤

Idag var det första dagen i skolan igen efter 1 veckas höstlov. Fast jag borde vara utvilad är jag verkligen inte det. Mina drömmar som jag skrev om i förra inlägget tar så jävla mycket energi av mig. Jag vaknar rädd och ledsen 😔 Men hoppas det blir bättre snart.

Kram ❤

Likes

Comments

​Alltså jag är så jävla trött hela tiden. Det kan bero på att mina drömmar går över gränsen. Jag drömmer att min pojkvän skall vara otrogen eller göra slut varje natt. Jag vet att han inte kommer göra det så jag vet inte varför jag ens drömmer sådant 😔 

Om någon vet vad detta beror på så berätta gärna ❤

Likes

Comments

​Te + musik= perfekt <3

Likes

Comments

​Idag blev det min kusins 4-års födelsedagskalas :) 

Likes

Comments

Jag heter Jenny Fagerholm. Jag är en 16- åring från Finland. Jag är ganska ofta nedstämd, ledsen, depprimerad, ångestfylld, stressad osv. men jag kan ha väldigt bra dagar också. Jag studerar första året till kosmetolog nu och trvis super bra. På fritiden spelar jag gitarr och umgås med kompisar, famlij och pojkvän. 

Jag vill börja blogga för att jag tycker inte om att skriva dagbok men jag vill ändå på något sätt "skriva dagbok". Så jag tänkte varför inte blogga?! Alltså i min blogg kommer det komma inlägg om lite allt möjligt, både deppiga och glada inlägg :)

Via fagerholmjenny@gmail.com får ni kontakt med mig :)

Likes

Comments