Ni vet när man har längtat så något fruktansvärt mycket till något och så blir det inte av, visst blir man arg och besviken.

Så kändes det ju verkligen igår när vi fick reda på att våran sista lagresa med oss 01:or i fotbollen blev inställd.
Vi hade bokat en resa till Milano i Italien som en sista kul grej innan vi splittras, men igår fick vi reda på att flygbolaget hade ställt in alla flyg p.g.a ekonomisk kris, hur tråkigt!!

Så nu vet vi inte vad som händer men förhoppningsvis så får vi tillbaka våra pengar och kunna boka om resan tills någon annan gång. Verkligen så surt, vi hade åkt på fredag och varit borta hela helgen. Hoppas verkligen vi kan boka en ny resa för hur härligt ser inte Milano ut eller?!

Jag håller tummarna, ha det bra!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, idag har jag känt mig helt orklös. Vill bara ligga i min säng och kolla på serier fast bara det känns jobbigt.

Men jag har orkat att köpa en Ben&Jerry som jag aldrig har provat och det är nu min nya favorit, så himla god!
Det är ju även fredagen den 13:e idag så det är lite lockande att sätta på en skräckfilm framåt kvällen. Vi får se hur jag gör, ha det bra!<3

Likes

Comments

Syns det att jag älskar att ta bilder på mina smoothies?!

Den här innehåller
•vanilj yoghurt
•banan
•baby spenat

Tre ingredienser och voilà så har man en super god smoothie!

Likes

Comments

Veckans tips: Den här veckan blir mitt tips att tänka över vad man verkligen vill.

Vill du verkligen det här?

Det kan handla om vad som helst men oavsett kommer det alltid att vara ditt val. Så tänk igenom det ordentligt och tänk på om det är verkligen så du vill ha det.

Varje dag ställs man framför olika val och det är meningen att du ska bli nöjd med ditt val, inte välja det på grund av någon eller något. Det är ju lockande att välja det som alla andra väljer men det behöver inte alltid vara rätt för dig. Vi alla har olika svar på valen och välj det som blir rätt för dig.<3

Likes

Comments

Hej, idag har det bara varit en allmänt dålig dag. Vi alla har den så är det bara och idag var det min tur.

Började med att jag skulle stryka min tröja och sjävklart gick min nagel av och om ni frågar mig så är det bland det värsta jag vet! Har även bara varit allmänt glömsk idag och på idrotten snärta jag till mig själv med hopprepet i ansiktet, hur gör man ens det?! Är även sjuk, har ont i halsen och orkar ingenting. Så nej idag var det inte min dag iallafall men hoppas ni har haft det bra!<3 Nu ska jag plugga till mitt psykologi prov som jag fattar nada på.

Likes

Comments

Efter skolan blev det en mysig lunch med väldigt fina vänner och det va verkligen super gott!

Har legat och sovit från klockan två för känner mig på väg att bli sjuk och det vill jag absolut inte bli.
Har även ätit honung, gurglat äppelcider vinäger och ätit Strepsils för att undvika att få ont i halsen. Någon som har ett annat bra tips så provar jag det gärna.

Ha det bra!<3

Likes

Comments