Avsnitt 1: 250 meter som höll på att ta död på 14 människor. För exakt så kändes det, just där och då, som att man skulle dö. MEN det var också en otrolig lättnad när man hade tagit sig i mål, första steget till sitt nya liv var taget. Jag och Sandra kom på fjärde plats och jag är väldigt stolt över vår prestation i första tävlingen. Även om en vinst hade smakat bra.

"Om jag får stanna på slottet i tio veckor så ska dem här passa"
Mina vita stuprörsjeans i storlek L. Kommer dem att passa, när kommer dem att passa. To be continued...

19 år gammal, 124,8 kg tung och en kropp bestående av 54% fett. Jag har alltid vetat att jag varit tung men det svider alltid lite extra när man får saker svart på mitt. Men det enda som cirkulerade i mitt huvud när den siffran visades på vågen var "det är sista gången jag, vi, ni, du ser den siffran."

Anton åkte hem och in kom Ola. Världens mest genuina och härliga kille. Många blev upprörda över att han fick ta del av guldvikten. Jag brydde mig inte speciellt mycket utan var otroligt glad för hans skull, att han fått den här chansen och varit så modig att han tagit den utan att blinka, packat väskan och flugit till Stockholm. Jag vet att samtliga i det rummet hade tackat ja, precis som Ola gjorde.

Jag tycker att det var ett väldigt bra första avsnitt. Jag håller mig lite i bakrunden och är väldigt laid back. Vilket känns otroligt skönt. Dock tvivlar jag på att det kommer vara så resten av säsongen haha..

Missade ni första avsnittet kan ni se det här: Avsnitt 1

Avsnitt 2: En vecka på slottet har gått och det är dags för vår första invägning och vår första eliminering. Jag var otroligt nervös inför denna invägning. Jag hade blivit rejält sjuk under veckan och fick åka till sjukhuset. Läkaren sa att jag hade överansträngt mig med en infektion i kroppen och absolut inte fick träna på tre dagar. Vinnarskalle som jag är gjorde det mig otroligt stressad och irriterad = kroppen binder vätska. Märkte någon att jag hade en liten blåtira i slutet av programmet? Ingen slog mig. Jag hostade sönder några blodkärl kring ögat. När det är dags för invägning har jag absolut ingen aning vad det skulle stå, men jag hoppades på över tre. När siffran 6 visar sig blir jag otroligt otroligt stolt. Jag hade knappt kunnat röra mig på hela veckan och smäller till med 6 kg. #teamrosa dumpar 14,1 kg tillsammans första veckan, 14,1!!! kg och utstrålar en jävla girlpower. 

Emelie och Ida fick lämna slottet. Jag och Sandra hade båda blivit helt förälskade i Ola så det blev ett självklart val för oss att ha kvar Aida och Ola. Till Emelie och Ida, lycka till på hemmaplan - YOU got this guuuurls!! 

Återigen ett bra avsnitt och jag är fortfarande väldigt laid back, skönt! 

Missade ni andra avsnittet kan ni se det här: Avsnitt 2

​Har ni några frågor behöver ni inte vara rädda för att ställa dem. Är dem personliga och ni vill att enbart jag ska se dem kan ni alltid maila mig på: jenniethell@hotmail.com. Inga frågor är dumma frågor, kom ihåg det. 

Allt gott, tills vi ses igen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag körde jag första passet på #100days och jag körde backintervaller. Jag hatar backintervaller. Men fan så nice känslan är efteråt ändå. Man nästan njuter av smärtan och spasmer i benen. Testa, ni kommer garanterat hata det.

"Varför gör du det då om du hatar det så mycket?"
För att det är så satans effektivt och för att jag älskar känslan efteråt, när jag precis har klarat av det jag tycker är pest, pina och det värsta jag vet i träningsform. Det är enligt min personliga åsikt den bästa och mest effektiva löpträning du kan göra för att förbättra din kondition. Innerst inne hatälskar jag det nog. Hur som haver, vill ni ha snabb förbättring i er kondition, välj backintervaller framför vanlig löpning.


Likes

Comments

... Från och med i morgon ska jag och my guuuurl Lisa naila 100 träningspass innan 1 augusti. För mig blir det även godisförbud, alkoholförbud, fikabrödsförbud och allt därtill, i 122 dagar för att vara exakt. Inte för att man inte ska unna sig, utan för att jag personligen mår så mycket bättre utan det. Då lägger jag hellre pengarna på en god och lyxig middag med en rejäl köttbit och fräscha grönsaker. Vi gör det tillsammans och vi valde även att skriva om det på våra instagram's och jag här, på min blogg = omöjligt att komma undan.

Vill ni vara med? kom igen, det blir kul, vi gör det tillsammans allihop. Ni kan kommentera här om ni är med, eller på våra instagram's (@jenniethellberg&@lisaajax) så hjälper vi varandra, peppar varandra, motiverar varandra och bara kickar jävligt mycket asssss?

'Väldigt sammanträffande att vi börjar med det i morgon, då det är första dagen på månaden vi kliver in i Biggest Loser bubblan. I morgon är det 11 dagar kvar, exakt, tills premiäravsnittet går av stapeln. Sleep tight och lura brallorna av era nära och kära i morgon. (tips: häll salt på tandborstarna, det gick hem när jag var liten) KRAM


Likes

Comments

Hej, hopp och hallå!!

Som ni nog vid det här laget redan vet, har Biggest Loser annonserat sina 14 deltagare för den här säsongen - JAG är en av dem. Jag är supernervös och superladdad inför den 11/4, då det börjar sändas. Jag utlovar riktigt bra tv och enligt my opinion, den bästa säsongen Sverige har haft. Det kommer bjudas på mycket skratt, gråt, svett och äkta kämparglöd. Biggest Loser är ett feel good program och jag hoppas verkligen att det är just det ni känner när ni tittar på den här säsongen. Att vi kan inspirera er och få er att feel good about yourself. Det handlar inte om att det är ett "samhällsbrott" att vara tjock, att man inte följer trenden för att man är tjock, att man inte passar in för att man är tjock - det handlar om chansen till ett längre liv, det handlar om viljan till att leva och viljan till att bli frisk från sin övervikt. Allt därtill är bara grädde på moset.

Jag tänkte att jag skulle använda den här bloggisen till att skriva ner mina tankar kring varje avsnitt, inspirera er, svara på frågor, ge tips och råd och låta er få veta lite mer än det ni ser på tv. Hoppas ni kommer uppskatta det! KRAM

Likes

Comments