Låter konstigt, tycker ni kanske. Men Michaela har skrivit en bok som är sådär mitt i prick och jag blir glad och lugn när jag läser hennes bok. Äggmackor är den bästa frukosten jag vet at the moment och jag skulle bli så ledsen om jag tröttnade på det. Varje kväll när jag lägger mig så längtar jag tills jag får kliva upp och äta mina äggmackor, det hjälper mig att somna haha. Jag kommer aldrig göra slut med äggmackor.

och kaffe... jag kommer inte göra slut med kaffe heller.
Idag är en bra dag. Jag mår bra idag. Jag har plockat i lägenheten, jag har varit och tränat och nu lagar jag lunch. Kyckling, bönpasta och wookade grönsaker står på menyn och ska jag vara helt ärlig är jag inte ett dugg sugen. Helst av allt vill jag ha en hamburgare med sötpotatispommes (!!!) MEN aldrig att jag förstör en BRA dag för att jag är sugen på något annat. Jag börjar jobba 16:30 och innan dess ska jag ha ätit, duschat, sminkat mig, varit hos pappa och hämtat grejer - så lite stress är det. Hoppas ni har en fin dag!!

PS: Tack för den fina responsen på mitt inlägg igår. Jag var nervös över att publicera det, men jag fick så fin respons av vänner och okända och det kändes så bra!!


... KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag festar och jag gråter. Jag äter och jag får ångest. Jag blir kär och jag blir hjärtekrossad. Jag springer innan jag kan gå. Jag är inte perfekt, tyvärr..

Jag flyttade till Stockholm och levde livet. Jag flyttade hem till Karlstad och skaffade en lägenhet. Jag har druckit alkohol fler dagar än jag kan räkna och låtsats att livet är toppen. Jag har jobbat 200h i månaden och låtsas att jag inte är trött. Jag har blivit sviken av killar och vänner. Jag har brutit ihop på jobbet, hemma, i bilen och på krogen. Jag har sovit tre timmar och jobbat sexton. Jag har sagt "jag mår bra jag mår bra jag mår bra" när jag egentligen mest av allt i hela världen velat skrika "LIVET SUGER JUST NU OCH JAG ÄR INTE OKEJ, JAG MÅR INTE BRA" men jag är ju stark, är man stark mår man inte dåligt. Jag har gått till gymmet, tittat mig i spegeln, blivit äcklad, tränat 20 minuter med mobilen och sociala medier i högsta hugg (alla förstår ju hur effektiva de passen varit), satt mig i bilen, åkt till ica, köpt choklad och ostbågar, åkt hem, lagt mig i sängen och tänkt "Imorgon är en ny dag, imorgon blir det bättre. Imorgon är jag på fötter igen och imorgon förändras vardagen."

Livet är inte så jävla toppen nu och det är okej, för det blir ju bättre. Jag har glömt, förträngt och skjutit undan mitt eget välmående. Jag har insett det nu, att jag har gjort det, och jag tror att det är när man först inser det som man kan göra en förändring. I mars ska jag börja plugga, (tappat räkning på hur många "Vad ska du plugga?" frågor som dykt upp, men håll i hatten..) jag ska äntligen, efter snart tre år, läsa klart gymnasiet. Jag ska läsa åtta kurser och beräknas vara klar i december. Jag tror att den klumpen i magen jag har kommer minskas tvåtusentrehundraelva cm när skolan är klar. Jag kommer känna mig stolt och det kommer vara en otrolig lättnad. När skolan är klar har jag en önskan om att få åka till USA som Au Pair ett år. Det är två av mina tre stora mål det här året. Det tredje, och kanske viktigaste målet är min hälsa, min lycka och min självkänsla. Hur jag ska göra det? Det vet jag inte. Men jag har i hela mitt liv haft stora mål, ibland nästan omöjliga att nå på den tiden jag vill nå dem. Jag ska börja med att sätta upp SMÅ delmål och inte ha något fast slutdatum för det stora målet.

Jag kommer använda den här bloggen till mina glada tankar, ledsna tankar, konstiga tankar och mellanmjölks-inlägg. Jag kommer köra helt utan filter. Det här är jag och jag är inte perfekt, tyvärr! KRAM

Likes

Comments