När man har noll motivation till något. Blogg, träning, verkligen inget. Dör av att det ekar så tomt här. Jag, vi har tappat det totalt.
Men något positivt i det negativa är att på fredag morgon så har jag ÄNTLIGEN fått en röntgentid för min onda, dumma fot.
Jag hoppas till tusen att det kommer visa något. För min dumma, dumma fot är fortfarande inte bra, trots att jag verkligen gjort allt.
Så håll tummarna för mig snälla!
Har också färgat och klippt mitt hår. Jag är så himla nöjd! Lila och röda inslag och jag har även snaggat ett mönster bak i naken. Jag verkligen jätte nöjd! Så om ni bor i Östersund så är det Salong Santina ni ska gå till. Hon är bättre än bäst!
Annars så händer det inte så mycket. Vill ha tillbaka min fot hel och med det motivationen för mat och träning.

Just nu så sitter jag och V sitter just i detta nu och tittar på Filip och Fredriks valvaka på 5an. Ganska spännande!

Vi får helt enkelt se när jag lämnar avtryck här igen. Jag har en hel del tankar jag vill skriva men jag har verkligen inte motivationen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var till stugan, Buskens idag. Där var det höst som tur varså tog jag med mig kameran. Inget får mig så avslappnad som när jag står medden i handen och fotar, när jag sätter mig ner och redigerar.

Härliga Haverö, tack för att du har så fina vyer och för att du ger mig sådan fotoinspiration.

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att det skulle vara lätt eller en dans på rosor. Vissa lyckas på fösta försöket, eller på det andra. Det kanske till och med går tre eller många, många fler. För oss, mig och Victor så måste vi göra ett nytt försök.

Jag är besviken, arg och ledsen över det men vi måste fortsätta kämpa, kämpa med att tappa kilon, att inte klassas som överviktiga för det är inget någon av oss vill.

Anledningen till att jag inte har skrivit något är att vi båda har tappat det totalt. Vi har varit i en sådan stor svacka då jag inte kunnat utföra ”min” träning, promenader. Då har Victor också tappat allt med gymmet då han tycker att det är tråkigt att göra det själv.

Sen att Victor och jag har fallit dit igen för det söta, sockriga, onyttiga igen kan vi inte ljuga om. Vi har fallit dit för en massa godis, chips och skräpmat. Sockersuget är alltså tillbaka.

Ni anar inte hur dåligt samvete jag får av att skriva det här, vilken ångest jag får. Jag har svikit familj, arbetskamrater och framförallt mig själv.

I morgon är det måndag vilket innebär invägning och en nystart.

Som jag skev i början så trodde jag inte att det skulle vara en dans på rosor eller att det skulle bli lätt. Vi har misslyckats en gång, men vi ska fortsätta kämpa. Vi tar en dag i taget och denna gång ska vi göra det bästa.
Jag kan inte lova att bloggen kommer skötas, men jag ska försöka då det är skönt för mig själv.

Likes

Comments

God morgon. Sitter just nu och äter frukost och sminkar mig samtidigt som jag kollar Youtube. Det är en av mina morgonrutiner.

Idag jobbar jag 11-19, tror inte det kommer bli någon träning alls eftersom jag jobbar en knasig tid.

Det har spårat ur totalt med träningen. Har inte tränat i någon form under dom senaste 3-4 veckorna vilket jag mår jättedåligt över. Jag måste verkligen komma tillbaka till alla rutiner! Mår verkligen dåligt över det, sen känns som om jag sviker alla i min omgivning som vill mig väl.

Måste be Victor hjälpa mig med det här. För vi måste verkligen komma iväg båda två. Jag vet att han vill lika mycket som jag vill. Det handlar inte om ork, vilja eller tid för allt det har vi. Utan det handlar bara om att ta sig iväg, för det är kul under och efter.

Nu ska jag i alla fall fixa klart mig innan underbara V skjutsar mig till jobbet. För hans del så blir det skola och plugg.

Likes

Comments

I torsdags så var som sagt var som sagt var till sjukgymnasten för att kolla foten. Jag förklarade allt igen, att jag haft ont sen i Maj, varit på akuten och hälsocentralen. Han kollade på den och sa det samma som läkarna sagt att det var en överansträngning. Han lasrade foten och tejpade även den.


Jag förklarade även att jag ville promenera igen då jag äntligen kommit igång med träningen. Men med tanke på mitt jobb och att jag går på stengolv så avrådde han mig att ta promenader och istället vila foten så mycket jag kunde. Men han tipsade däremot om cykling och simning. Så gymkortet vi har skaffat var nog inte en dum idé i alla fall.


Han tyckte det var jätte konstigt att det inte blivit bättre alls med tanke på att det gått så långt tid.

Bokade inget återbesök då det inte finns något att göra åt foten än att vila.

Likes

Comments

Här ekar det tomt minsann. Under tiden det varit tomt här såhar jag hunnit besöka Kroatien i 10 dagar, kommit hem, jobba lite, myst med enmassa med V och varit till sjukgymnasten för att kolla upp min jobbiga, dummavänster fot.


Sen måste jag erkänna att jag har bloggtorka. Jag vet inte alls vad jag skaskriva om. Men det kommer tillbaka så småningom hoppas jag.

Lite bilder ifrån fina Kroatien. Tack Annica och Peter för att vi fick följamed!

Likes

Comments

När han man älskar är värd mycket mer än detta. Men något vill man för åt honom.

Likes

Comments

I mina öron när jag tränar?

Allt ifrån dokumentärer till housemusik. Älskar att ta en PW med en dokumentär vill jag springa/jogga lite mer så blir det housemusik med mycket bas.

I min träningsväska?

Skor, sport-bh, linne, träningstights, hoodie, vattenflaska, handduk, badkläder och lite hygienartiklar.

Favoritmuskel?

Är så dålig på sådant. Men skulle säga ben.

Mål med träningen?

Kunna springa en mil, få mer muskler på rygg, bygga upp muskler på benen och självklart att siffrorna på vågen ska bli mindre.

Favoritövning?

Simning just nu, annars promenader.

Favoritmat?

Pulled prok och kyckling av alla dess slag!

Mina inspirationskällor?

Min pojkvän Victor, Erika och alla som man ser på instagram hur dom kämpar och sliter!

Då mår jag som bäst?

När jag har tränat klart.

Favoritkonditionsträning?

Intervaller föll jag verkligen för innan foten börja knasa.

Favoritidrott?

Ännu en gång simning! Om jag nu ska välja en idrott.

Mitt bästa kosttips?

Sunt förnuft och inte äta för stora portioner. Jag och Victor kör inte någon diet då vi inte alla tror på dom.

Favoritmellis?

Kvarg med granola eller en massa bär! Hur gott som helst!

Då tränar jag allra helst?

Innan jobb helst, så man har det gjort för dagen. Alltså så tidigt som möjligt.

Favoritlivsmedel?

Ingen aning. Skulle säga ägg.

Mitt motto?

Har inget sådant alls men jag tycker Bitch less, Sweat more är klockrent!

En fredagskväll unnar jag mig gärna?

Rotfruktschips har blivit en favorit! Annars en massa Pepsi Max.

Hälsa för mig…

är när man mår bra och kan balansera kost och träning. Jag är inte riktigt där själv än, men jag är en bit på vägen.

Därför tränar jag?

För att gå ner i vikt och för att jag vill orka mer.

Min favoritfrukost?

Gröt med keso och lågkalori lingonsylt med mjölk. Mums.

Detta skulle jag vilja utöva?

Löpning vore kul.

Favoritidrottare?

Ingen alls.

Så sover jag?

När jag är trött. Typ 8-9 timmer per natt.

Detta klara jag mig inte utan:

Musik. Vem klarar sig utan musik?

Där tränar jag helst?

Utomhus. Eller inomhus så jag simmar.

Detta tränar jag allra helst i?

Kapphals träningskläder is to die for. Love them!

Likes

Comments

Herre gud vad jag är trött! Men nu är jag äntligen hemma. Jobbade 07-14 sedan åkte jag hem och åt lite granola med fil. Jag var tvungen att äta innan vi åkte till Storsjöbadet, tanken var att vi skulle försöka på gymmet igen men det gick inte i dag heller. Suck. Är verkligen så himla arg och irriterad på mig själv.

Men det är väl bara att försöka tills jag verkligen gjort kommit i det. Medlemskapet på gymmet är inget jag ångrar för vi kan fortfarande simma och relaxa efteråt.


I dag så blev det i alla fall 2 km simning vilket vi är jätte nöjd med. Sen var det meningen att vi skulle äta lax och sallad till middag men pappa ringde och sa att han och Sofie var i stan så jag och V åkte till Daffys och köpte varsin sallad sedan åkte vi till en kompis åt pappa och åt där. Världens överraskning och super trevligt!

Så istället så stekte V dom så vi kan få varsin matlåda i morgon. Nom!


Det kommer inte hända så mycket mer i kväll, vi kanske ska kolla på Castle innan vi somnar. Om inte denna tjej somnar i soffan.

Likes

Comments