Header

Hur fin är inte denna som jag shoppade på zarahome i helgen! Kommer bli super i min nya garderob!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så härligt med denna lilla tjej! Så glad hela tiden! Första natten utan oss gick bra! Lite grin vid sovning men sen hade det funkat bra! Skönt att veta att man kan lämna henne en natt om det skulle behövas.

Likes

Comments

Just nu sitter vi i bilen på väg hem. Så skönt att snart få komma hem till saga! Nu saknar jag henne så mycket! Stella kommer i morgon, ska bli mysigt att få träffa henne!

I går började vi dagen med shopping och lunch på stan. Sen lite förmys hos Sofia innan vi drog vidare till kasai! Shit vilken cool restaurang! God mat och häftig upplevelse! Vill ni ha något extra är det dit ni ska gå!
Idag avslutade vi helgen på mos!

Likes

Comments

Imorgon åker vi till Stockholm! Första natten utan saga! Känns märkligt men roligt att få komma i väg! Tjejhelg med utgång på kasai! Ska bli så roligt! Såna helger brukar man kunna leva på länge! Hoppas inte detta blir ett undantag! Vad ska ni göra?

Likes

Comments

Nu har den äntligen åkt upp! Nya tapeten i Stellas rum! Hon ville ha en ballerina och en ballerina fick det bli!

Likes

Comments

Varför går tiden så fort? Hur kan du redan vara 10 månader? Jag förstår inte! Vad hände? Nu behöver du inte växa så fort! Vi har ju all tid i världen!

Likes

Comments

Alltså hur fina är inte dessa diamant/guld ringar? Perfekt att ge sin kärlek som present! Jag skulle bära min jämt!!

Likes

Comments

Köper ni tulpaner på tulpandagen? Jag älskar tulpaner! Dock håller dom inte så länge tycker jag.
Naglarna blev fade med vitt glitter!

Likes

Comments

Köpte denna vita skönhet på hm Storlekarna kändes små. Jag gick upp 1 storlek för att den Skulle kännas bra. 299 kr känns som ett super pris!

Likes

Comments

Mon lilla tjej blir 1 år om två månader! Alltså 1 år! Vad hände? Inte längesen jag låg på bb! Känns som typ förra månaden! Men nu kan jag inte stoppa tiden så jag planerar för en grym 1 års dag! Det ska vara ballonger, godis, mat och smash the cake! Ja allt för livets första födelsedag!

Produkterna är från linasglädjeyra och miniroom

Likes

Comments