Header

Igår var hon så glad o pigg men idag är det annat! En sjuk liten tjej! Snorig o febrig! Vi tog ändå en promis ute i höst kylan. Bäddade ner henne i sin ulldräkt från lillelam o varm åkpåse. Ändå skönt med frisk luft. Eller tänker jag fel? Så svårt att veta vad som är bäst då dom är dåliga. Vara inne eller ändå få sova i friska luften?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var vi på Mio o kollade sängar! Stella vill ha en 120 och vi funderar på en 2 m bred säng! Är man 4 behövs det verkligen en stor säng! Provade en tempur madrass! Hur skön var inte dom? Formade sig perfekt efter kroppen! Kändes som jag skulle somna på plats!

Likes

Comments

Firar in fredagen med ny mössan från Livly!
Vad har ni för planer i helgen? Själv ska vi ha den klassiska fredags myset med tacos o idol!

Likes

Comments

Min bebis är nu 7 månader! Tiden går så fort! Hur mycket jag försöker njuta o ta vara på tiden så vill den bara springa i från mig!

Likes

Comments

Idag var vi till fotografen och tog såna fina bilder! Familjebilder samt 6 månaders bilder på vår lilla go klimp! Ska bli så roligt att se resultatet!

Likes

Comments

Hur söta är inte dessa lådor för fika? Perfekt för utflykten! Finns på miniroom för 99 kr och säljs i 4 pack!

Likes

Comments

Idag var jag hos tandläkaren! Jag går hos en privat tandläkare som är grym! Idag var jag hos tand hygienisten! Har aldrig känd mig så ren o fresh i munnen innan! Vet inte vad det är för fel på mig eller om fler känner som mig? Men jag gillar att gå till tandläkaren!

Likes

Comments

Saga

Min lilla bebis sitter, kan ramla ibland men sitter helt ok nu. Sen har hon fått två vita små tänder framtill. Alltså så sött! Hon är 66.5 cm lång och väger 7.6 kg! Min andra dotter vägde 8 kg vid 1 års ålder! Saga är snart 7 månader. Så lite skillnad är det på dom! Nu blir det ett avsnitt av jordskott sen sängen! God natt!

Likes

Comments