Header

Återigen en seg dag hemma, jag jobbar aldrig måndagar så imorse rullade jag ut yogamattan och körde ett pass på 30 min, efter det gick jag till stranden för att bättra på brännan. Tog sedan bilen till Coles för att handla middag (Coles i Australien är som Sveriges ICA), det blev rost som jag fick serverat. Inte illa du.

Imorgon väntar en jobbdag, ska försöka ta mig upp extra tidigt för att ta mig ut på en morgonpromenad.

xx - J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Ni har precis vaknat men hos mig är klockan just 1700. Denna dag har inte gjort någonting alls, inte gått längre än mellan köket och sovrummet haha. Nu har jag dock samlat mina krafter och förflyttat mig till soffan där vi beställt hempizza och kollar på vänner (världens bästa serie, tröttnar aldrig). Igår var vi nämligen ut och jag kom inte hem för än 4 i morse. Dock så mår jag ända bra, men känner mig lite seg som alltid dagen efter.

Lägger även upp en bild från gårdagen som jag hittade på Facebook.

Du som läser detta, ha en riktigt bra dag. Jag ska fortsätta mysa under min filt hela kvällen med några serier och hämtpizza. Bättre än så blir det inte, xx - J

Likes

Comments

Vaknade klockan 6 imorse och drog tog bilen ut till springbook för att gå på en hike. Detta har blivit en vanlig syssla på helgerna, finns så mycket att utforska. Denna tog ca 3 timmar. 

Likes

Comments

Vilken man jag har, han lagar mat också. Jag måste faktiskt erkänna att under vår tid tillsammans så har inte jag lagat mat en enda gång *skäms*, men jag har helt enkelt inget intresse för det. Tur är väl då att jag har världens bästa pojke som lagar mat och håller mig vid liv.

Ikväll hjälpte jag faktiskt till och vi gjorde sushi tillsammans och drack ett glas vitt vin, inte helt fel du. Jag har tänkt att detta skulle bli en lugn helg så jag ska snart hoppa i säng så jag orkar upp tidigt imorgon för ett dopp i havet.

Dags att hoppa i snarklådan, ta hand om er allihopa ​xx

Likes

Comments

Godmorgon!

I morse vaknade jag på rätt sida, det är ju tror allt fredag. Jag klev upp och gick på en morgonpromenad med peppig musik i hörlurarna. Med detta som start på dagen kan det inte annat än bli bra. När jag kom hem rullade jag ut Yogamattan och följde ett av Adriennes pass. Nu kommer ni som känner mig väl tro att det brunnit för mig totalt. Men sedan jag flyttade till London så fick en vän mig att börja. Totalt älskar det. Så är det något jag tycker alla borde göra så är det att testa yoga.

NAMASTE xx

Likes

Comments

Godmorgon alla glada! För er har dagen bara börjat men för mig är den nästan över.

Eftersom jag var ledig idag klev jag upp vid 5 tiden för att för att ta en morgonpromenad medan B var ut och surfade i strax över en timme. här så ser rutinerna så annorlunda ut mot för när jag bodde i Sverige, eftersom att solen redan går upp vid 04.30 blir det så mycket lättare att kliva upp på morgonen. Dock så är jag ofta i säng innan klockan 8 på kvällen haha.

Tänkte jag skulle visa er två bilder på hur det ser ut här så ni får ett bättre perspektiv. Här ovanför ser ni alltså hur det ser ut nattetid, och nedanför ser ni stranden som ligger precis utanför.

Vad 12 tiden åkte vi till Currumbin Wildlife Sanctuary för att hälsa på djur som jag inte her sett förut. Fick träffa, krama och mata både kängurur och koalor, hur mysigt som helst. Fick även se en krokodilshow och en fågelshow, det var riktigt mäktigt att få se dom på så nära håll.

Efter detta drog vi vidare till en surfklubb och drack varsin drink precis vid vattnet. Tråkigt nog fick jag inga bilder på den utsikten, men den var to die for. Ska bli bättre på att fota, lovar. Nu har jag landat hemma i soffan och ska snart göra mig iordning, snart ska jag iväg för att träffa några vänner över middag på ett Taco ställe som heter Bonita Bonita, har varit där en gång förut och det var makalöst gott.

Hörs sedan xx - J

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!

Eftersom jag nu är bosatt på andra sidan jordklotet tänkte jag att det var en bra ide att starta en blogg, först och främst för familj och vänner för att dom ska få hänga med mig i min vardag och vad jag pysslar med.

Tänkte börja med att berätta om vad jag haft för mig det senaste året för er som inte vet. 2015 träffade jag en speciell person under en resa till Grekland. Eftersom att han är från Australien var han då i Europa för att resa, festa, besöka olika länder och träffa människor från olika kulturer. Den hösten reste vi endel tillsammans Grekland, Bosnien, London, Kroatien och han kom även till Sverige över nyår för att träffa mig.

I februari 2016 flyttade jag tillsammans med B (och 13 andra Australienare) till ett hus i centrala london. Jag träffade otroligt många människor och fick flera vänner för livet under min tid där. Jag fick jobb på ett svenskt företag och stannade till Maj.

Vi besökte några städer i Italien och Spanien tillsammans innan vi båda flyttade till Ios, grekland. Planen var att stanna där i några månader. Jag fick jobb som Bartender på en nattklubb och hade en av de bästa somrarna i mitt liv. Jag fick vara ung, festa, träffa nya människor och inte tänka på morgondagen. Det är helt klart något magiskt öven den ön.

I september åkte jag hem till Sverige i två veckor för att sedan packa väskan igen och flytta till Australien, Gold Coast.

I dagsläget bor jag i en lägenhet precis vid stranden, nära till allt och jobbar extra på ett litet diner bara några minuters promenad från där jag bor.

Jag har växt otroligt som människa det senaste året, och kan absolut rekommendera andra att resa eller bosätta sig i ett annat land även om det bara är för en kortare tid, det öppnar så många sinnen och man lär sig så mycket om både sig själv och världen.

Roligt att ni hittat hit, ta hand om er så ska jag uppdatera er så mycket jag kan.

xx - J

Likes

Comments