Saknar sommaren!! ❤

Likes

Comments

Alla sjuka här hemma.
Är hostig , snuvig , febrig. Längesen man var såhär sjuk, brukar inte bli så lätt sjuk men den här gången var de min tur.
Saga är hostig och febrig och Jonte än så länge har bara hostat. Jag hostar så mycket att jag spydde 2 gånger imorse och Det smakar blod i munnen 😝🤐🤒�#blää
Nu vill jag bli frisk så jag kan gå till skolan imorgon !! 😀

Likes

Comments

Idag är jag hemma med saga och katterna och tar det lugnt. Äntligen får jag lite egen tid med min prinsessa. 😍
Passar på och städa och diska lite medans William och Jonathan är iväg och ska mecka bil med Tintin.

Jag har fått en tid nu den 13 januari till neurologen på akis hoppas verkligen dem hittar felet på mig nu,mår verkligen inte bra utav det här.
Har ständigt ont i huvudet och snurrig.

Barnen växer för fullt och jag älskar verkligen att se dem busa med varandra, även när dem bråkar och gosar med varandra.
Alla sidor är roliga och speciella.
Älskar mina barn så oändligt mycket, mina ögonstenar, mitt allt!! Vad skulle jag ta mig till utan er och vilket tråkigt liv jag skulle ha utan er. Ni gör mig trött men ni gör mig så lycklig och glad, jag tror inte att jag hade skrattat och haft så kul utan er varje dag.

❤️❤️


Likes

Comments

Igår julhandlade jag veronica och Jonathan
Jonathan fick åka buss och tåg och det tyckte han var intressant :)
Igår fick jag hem min remiss till neurologen om 3 månader? Helt sjukt hur lång tid det ska behöva ta.
Igår spelade jag och William bingo på uppesittarkvällen och som vanligt vinner man inget 😩 , men William vann 100 kronor så vi fick tillbaka pengarna för lotten iallafall! 😁
Idag är det julafton och jag vill hälsa alla godjul och gott nytt år!!
Nu ska jag in och väcka barnen och packa och sen ska vi åka till Stockholm och fira jul hos barnens morfar och Anna och min storebror kim.

Likes

Comments

Igår efter lunchen i skolan så fick jag ett epilepsi liknande anfall, vi vet inte än vad det är jag har.

Jag tänkte iallafall berätta lite om vad som hände,
Igår så åt jag, veronica och roya lunch i skolan och efter lunchen skulle vi gå ut ifrån skolan och jag minns bara att jag gick några steg sen minns jag ingenting.

Veronica och roya berättade att jag hade ramlat på marken och sprattlat och mina ögon hade gått i kors och dem trodde att jag skulle dö, dem tyckte jag kämpade för att andas.
Jag vaknar att upp på en bänk och jag är så trött och helt förvirrad, fattade ingenting. Dem bad mig bara sitta ner och vara lugn för snart skulle ambulansen komma.
Veronica berättade för mig då att jag hade fått ett epilepsistikt anfall och jag fattade verkligen ingenting förens jag såg att jag var helt blodig och tills ambulansen kom.
Ambulansen kom och dem satte i kanyl i armvecket och ställe frågor. Dem fråga vad jag hade ätit till lunch i skolan Idag och jag mindes inte, jag mindes inte heller vart jag bodde, men nu är allt minne tillbaka som tur är!!
Förutom själva epilepsi anfallet, det är de enda jag inte minns något om.
Sen körde dem mig till akuten där dem tog lite prover och sen skickade dem remiss till akademiska sjukhuset där det ska bli en utredning av det här. Vad jag har för nåt om det är epilepsi eller något annat! 🙂


Likes

Comments