Vi skulle igentligen gått och lekt med min syster och hennes killar. men de blev en hemma dag i stället. Men de var bra för då fick jag städat i Leons och Theos rum. Men nu är jag helt Slut och hade kunnat somna på två minuter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad vore livet utan vår lille leon igentligen, vi hade förmodligen inte haft ett dugg att göra på dagarna.

Jag fick för mig att tömma ett av skåpen och där inne stod de 3-4 burkar med målar färg, spackel och tapet klister. vist fick leon upp en av burkarna och bestämde sig för att göra om vårt golv med lite fot och hand avtryck.

man lär sig något nytt varje dag. De jag lärde mig av händelsen var lämna aldrig  ett barn och en burk färg obevakat oavsett om locket sitter på. ❤

Likes

Comments

satte en deg på jäsning under natten och killarna åt som galningar. skönt när man vet att dom får i sig tillräckligt med frukost speciellt innan theo ska till skolan, så han klarar sig hela dagen fram till lunch.

Det verkar bli en toppen dag i dag solen skiner. hoppas på en eftermiddag på lekplatsen när theo slutat skolan.

önskar er en toppen dag ❤💐

Likes

Comments


fredag!
Jag och barnen åkte till Göteborg i fredags. när vi kom till hotellet gick vi och köpte donken efter vi ätit bestämde vi oss för att åka till toys r us, där köpte pojkarna lego.

sen tog vi spårvagnen tillbaka till hotellet vilket var mycket spännande tror nog nästa dom tyckte de var roligare än att gå till leksaks affären. ❤

på kvällen gick vi till mataffären jämte hotellet och köpte kvällsmat. killarna var så hungriga efter alla intryck och spring!

Lördag!

vi började med en riktigt mysig frukost på hotellet. sen tog vi oss den dusch och gjorde oss i ordning för ännu en trevlig dag i Göteborg.

Vi bestämde oss för att åka till sjöfarts museet. och de var mycket uppskattat av killarna speciellt av Theo som är inne i en Titanic period och är mycket intresserad av båtar och fartyg. Detta rekomderar jag verkligen till barnfamiljer. fanns även fiskar och andra djur från havet och de var verkligen ett ställe för leon!

en härlig helg avslutad !

Likes

Comments

Leon har varit helt mamma galen i dag som han själv säger. Han har suttit fast på mig som ett plåster, men jag klagar inte för de är inte ofta han vill gosa med mig inte!😍

Theodor har hjälpt mig att hänga och tvätta tvätt i dag. Sen kollade vi på snurre.

nu är de dags för oss att sova.

godnatt 😪💟

Likes

Comments

Fick tummen ur att göra några posters! toppen fina nu ska vi bara hitta en kul ram till dom!

gjorde en till bröllopet med men den tänker jag inte visa upp här! ☺

Likes

Comments

Ännu en dag är över och vi har haft de väldigt mysigt i dag. theo har varit i skolan. Jag och leon gjorde en ugnspannkaka som blev totalt katastrof, så de fick bli nudlar och kyckling i stället.

Theo och Leob fick ta sig ett bad efter maten. vad 17 tiden kollade vi tingeling leon somnade efter halva filmen så antar att vi går upp runt 05.30-06.00 i morgon! får bli en sväng till någon av sjöarna i morgon och se om de finns några hungriga ankor att mata :).

nu ska jag och theo sova han fick vara vaken lite längre i dag för han har studie dag i morgon
god natt!

Likes

Comments

Båda baren ligger och sover, leon somnade redan halv 5 efter att ha ätit hela 5 pannkakor. Nu är de bara att hoppas på att han sover till åtminstone 05.00 i morgon.

Jag har letat tårtor i säkert 1 timme snart utan att jag har hittat någon jag gillar. Richard kanske är bättre på de än mig tror jag har för höga förväntningar för att jag ska hitta någon jag gillar. 😅 men för hoppnings vis lyckas jag snart :) vad gillar ni för smaker i tårtor ?:)

Men nu ska jag sova, godnatt!!

Likes

Comments

http://referme.to/Yc5AHto


Du får 100 kr i rabbat när du handlar för minst 300 kr.

Lyko har en massa märken och roliga smink produkter. Eller varför inte unna sig en riktigt bra hår produkt? :)

Likes

Comments

Vi som hade hoppats på vår så vi kunde testa våra nya springskor som barnen kallar de. Men istället för vi ta fram pulkan i gen! Men detta måste ju vara sista snön nu!

Leon hade på sig sin pikachu dräkt på sig när vi hämta Theo i skolan och de tyckte barnen i theos klass var jätte kul. Alla flockades runt Leon och sa oj titta pikachu är här i dag! ❤


Snart ska vi laga lite pannkakor, vad har ni på era pankakor ? :)Likes

Comments