Denna dagen har jag haft mitt körkort i 7 år. Redan, hur fort går de egentligen!!!

Åkte med min mamma, syster och mormor upp till Sjuntorp för att hälsa på min kusin och hennes lilla bebis på drygt 2,5 månad. Såååå himla söt han är och så liten. Tack Sandra för att vi fick komma, riktigt roligt.

Köpte med mig Thaimat från Thai Nisa i Backa när jag åkte hem. Så gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag lördag så har min kära mamma och pappa varit här. Dom har inte varit här sen i somras, så dom kollade in de nya köket. Vi fikade och hade de mysigt. Tack för idag! ❤️

Sen åkte vi hem till Rickards föräldrar där även hans syster och hennes sambo, hans mormor och morfar samt hans morbror befann sig. Vi hade kräftskiva och firade även hans farbror. Mycket trevligt och gott!

Är verkligen helt slut. Så sitter nu i soffan och tar de lugnt med massor av levande ljus i hela vardagsrummet. Vilket jag älskar! Tillsammans med mina underbara hundar.

En trevlig och händelserik dag.

Likes

Comments

Igår tog jag och Rickard oss en fredags tripp till Hornbach. Vi köpte en rejäl arbetsbänk och förvaring. Ska bli kul att sätta upp detta i förrådet och få lite ordning på alla verktyg. Tyckte de va snyggt med, ser proffsigt ut.

Likes

Comments

Hejhej!
Idag beslutade jag mig för att baka. Vilket är helt underbart roligt i det nya köket.
De blev en morotskaka, vilket är min favorit bland dom mjuka kakorna. Den blev riktigt saftigt och god, är supernöjd. Bakkunskaperna finns fortfarande kvar. 😜

Likes

Comments

Hejhej!
Kanelbullensdag är det idag. Har tyvärr inte käkat kanelbulle utan de blev ett wienerbröd istället.

Idag har även två killar vart här och kopplat in fiber, äntligen! Skulle egentligen fått de den 13 juni men blev som vanligt försenat. Så nu väntar vi bara på paket från Telia. 😃👏🏻 Hoppas de kommer snart, är riktigt trött på dåligt och ostabilt internet.

Så denna dagen blev konstig eftersom jag fick gå och lägga mig senare, sov konstigt och vaknade upp med huvudvärk. Men nu kör vi torsdag så är de snart fredag igen, bästa dagen på hela veckan!

Likes

Comments

Hejhej!
Har legat i feber och varit sjuk sen i tisdagskväll förra veckan, men känner mig bättre igen. Hoppas att de håller i sig. Att vara sjuk är verkligen ingen höjdare.

Sitter just nu och tittar på Barncancergalan - det svenska humorpriset. Ett fint program men jobbigt och väldigt viktigt! #fuckcancer

Likes

Comments