Har kollat på denna organizer väldigt länge men aldrig köpt den. Nu i veckan så vart den nersatt till ett väldigt bra pris på cocopanda.se så jag slog till. Den vart större än vad jag trodde vilket är en positiv överraskning. De ska bli roligt att använda den. Är super nöjd. 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag spenderat kvalitetstid med min kära mamma och syster på Sy och hantverksmässan i Göteborg, vilket var mysigt och skoj. Detta resulterade i två tyger till mina små chihuahua gossar som skall få tröjor. Ett tyg som jag skall göra en hundsäck av. Ett supervarmt tyg att göra leggins till mig själv, älskar de på vintern.

Var ute på kvällspromenad i skogen och hitta guld, kantareller. 😃Gott! 👌🏼

Idag är det 8 år sen som min morfar lämnade denna jord. Fortfarande älskad och saknad. ❤️

Ha de gött!

Likes

Comments

Hej! De vart visst mer än ett år sen jag skrev här. De har hänt en del. Bland annat så har vi ( jag och min sambo) renoverat köket, rättare sagt håller på med slutfinishen nu. Vi har skaffat oss en suv, men sambo bytte bil. 👏🏻 så nu har vi en stor fin pärla. 👌🏼Jag har rensat och fixat en hel del i trädgården, isolerat förrådet i carporten då vi saknar förvaring.

Idag har jag bakat kakor för första gången i de nya köket. Och jag har klippt mig, blev ganska nöjd. Kommer nog dock störa mig på luggen då jag har en virvel mitt i den.

Ska försöka skärpa mig i blogga lite oftare. 🙂

Likes

Comments