Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Umeå hos Annie. Flyget från Halmstad gick klockan 06.00 och vi var framme i Umeå runt halv tio tiden! När vi väl var framme mötte vi upp Annie och därefter tog vi en runda till hennes fina nya lägenhet, så fräsch. Nu har vi gått sightseeing i mysigaste ume och hunnit med att shoppa lite. Snart blir det att se vad kvällen har att bjuda på.

Vi hann även med en liten gofika på Kulturbageriet, yum!

Likes

Comments

När men väl lyxar så kan man göra det på riktigt. Köpte med mig dessa godbitar hem och mums så goda, kände att jag och Nina är värda det. Nu ligger jag i soffan och är alldeles för mätt men får skylla mig själv.. & snart väntar jobbet på mig. Vi höres!

Likes

Comments

Sådär, kvällen har spenderats med att sätta upp gardiner. Tog lite tid men fick hjälp av bästa papi&mami! & resultatet blev super, så nöjd. Men nu fattas lite fina detaljer, ny TV & en ny soffa, sen så! 

Dagens lunch hade mamma fixat som vi åt innan vi satt igång med gardinerna, älskar kallskuret och potatissallad, foodlove!

Likes

Comments

Hämtade ut mitt Mary Kay paket idag som kom på posten hos mina föräldrar. Imorgon innan jobbet blir det att göra sina kunder glada & leverera produkterna som dem har beställt av mig. Älskar att ge mina kunder bra service. Men först, dags för lite sömn. Godnatt på er!

Likes

Comments

Att strata dagen på gymmet är det bästa sättet. Så oroligt positiv energi man får av det, crazy. Nu ska jag käka lite snabbt & sedan packa. Eftersom jag ska tillbringa min lediga onsdag hos päronen, mys!

Likes

Comments

Idag på morgonen var jag på min första blodgivning och jag var en aning nervös. Men det gick så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig! Fick reda på att jag har blodgrupp AB negativ, vilket är otroligt unikt, då endast 1% av Sveriges befolkning har samma. Därmed är jag extra glad att jag har blivit blodgivare. När jag var klar med att ge blod så fick man välja nått fint i shopen för 50 kronor men jag valde istället att skänka dem 50 kronorna till Cancerfonden! Wow jag känner mig som en minihjälte, med dagens insats.
Ha en fin dag på er & glöm inte att njuta av dagens sol!

Likes

Comments