Hörrni, här kommer en till mammablogg. Jag tänker hela tiden, fram och tillbaka om att börja blogga och ja, vi testar detta.

Jag lämnade man och dotter i sängen imorse, så skönt att få gå upp och vara lite själv framför nyhetsmorgon med en kopp te. Kan ju också passa på att skriva lite om mig och mitt liv så ni får en liten bild över vad som kommer publiceras här!

Jennie heter jag, är 20 år och bor högt upp i Sverige, närmare bestämt i Piteå. 2016 kanske har varit det året som jag alltid kommer minnas som året med störts händelser och det året som förfalltid förändrade livet. Jag både gifte mig och skaffade barn. Robin heter mannen och tillsammans har vi Lova, idag är hon 3 månader och det händer så mycket saker hela tiden. Jag älskar verkligen att vara mamma (vissa stunder känner jag kanske inte samma eufori kring det, haha!) och längtar efter varje upptäckt hon gör.
Annars började jag plugga till Sjuksköterska innan jag fick Lova, men har tagit studieuppehåll och vet faktiskt inte hur jag ska göra med skolan. Är osäker på om jag vill bli det och just nu har jag ingen lust alls att gå tillbaka till plugget. Så även om jag lever ganska mycket i nuet som mammaledig så är jag ändå i framtiden i tankarna kring utbildning, jobb och inkomst. Men jag säger alltid att allt löser sig och det är jag säker på att det kommer göra.

Känns alltså som att jag har endel att skriva om när vardagen inte varit så intressant! Både bröllop, allt från planering till den stora dagen, graviditet och förlossning.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments