​Det var Tove som fick äran att ta "nu går vi in i vecka 30" bilden på mig och magen i lördags. Har ju inte skrivit så mycket om graviditeten faktiskt, men nu är det ändring på det! 

Jag har haft det rätt skönt under dom här månaderna som har passerat. Inte mått speciellt dåligt mer än i början då jag, som många andra mår illa. Men åt regelbundet och sen så var det över. Kommer ihåg att jag tyckte det var rätt läskigt när illamåendet gick över. Jag varken kände, såg eller märke att jag var gravid och var otroligt nojig, nästan så att jag ville må illa bara för att få det bekräftat, haha! 

Kring veckan 20 började jag känna små bubblor i magen då och då och kanske i vecka 22 så började det sparka mer och mer. Och så har det varit. Olika saker har byggts på, typ som att om jag nyser så kissar jag nästan på mig och att organen trycker mot revbenen (nu är det dock bebisen som trycker, men för några veckor sen). 

Nu är jag i vecka 29+2 och det har börjat bli tungt. Kroppen tar mer och mer stryk känner jag, trots att jag inte har en jättemage så känns det. Har gått upp cirkus 6 - 7 kg och fått sluta jobba i tofflor för hälarna och benen orkar inte med det. Köpt mig ett par skor med bra dämpning till vardags (och känner stor skillnad när jag går, så skorna gör mycket). Har foglossning i slutet av ryggen och nervkläm i rumpan, tryck på revbenen och blir fortare trött och vilar (läs: sover) helst ett tag varje dag!

Och det var ungefär de, haha, såhär mycket har jag inte klagat åt någon men här måste jag ändå ge den rätta bilden av veckan att vara i vecka 30 för just mig kände jag. Jag jobbar ju fortfarande så inget av det här är ju såpass smärtsamt att det inte funkar. Har en jobbvecka kvar och sen kommer jag nog vikariera ibland då och då. Men mest va hemma och pyssla på och må gott tror jag. 

Nu ska jag sova den där timmen jag pratade om och sen göra vettiga sysslor som städa och handla!

Likes

Comments

Så har det gått en vecka sedan vi gifte oss och livet är åter tillbaka som det var innan den korta ledigheten! Herregud vilken dag det var, det fanns inte en sekund på dagen jag inte kände den största glädje man kan känna! Tänkte skriva att det inte fanns en sekund på dagen där jag inte log, men det gjorde, han fälla en och annan tår. När det sjöngs i kyrkan, när folk höll alla tal och framträdanden, men framför allt när Robin sjöng till mig på festen! Åsa och Robin som var vårt toastpar hade ordnat kvällen så bra och maten vi åt var fantastisk. Vi har då enats, jag och min man att den här dagen vart över alla förväntningar!

Jag la undan min mobil på morgonen och hade knappt upp den under hela dagen, men ska försöka skrapa ihop lite bilder från middagen och festen så kanske ni får en glimt av det i alla fall.

Andreas Sundbom har tagit så fina bilder på oss och den här speglar mitt humör för dagen, SÅ GLAD!! 

Likes

Comments

Jag var ledig i fredags och hade en lång sovmorgon och skön förmiddag. På kvällen var det fest hos Viktoria med hela dansgänget. Vi beställde pizza och lekte lekar och for sedan vidare till festivalen som var i Luleå, vi festivalade väll inte mer än att testa maten i de olika vagnarna. Men kroppen och framför allt benen nöjde sig med att ta det lugnt. Vi sov hos mina föräldrar och lördagen avslutade vi hos min kompis Theres med sushi och trevligt sällskap! Och då är det bara en dag kvar, söndag, den spenderade vi på Robins jobb med att skriva ut massa häften till bröllopet, så nu är nästan allt klart! Skönt!

Likes

Comments

Han med en snabbis till stan på förmiddagen då jag jobbar kväll ikväll. Var ute efter smycken till bröllopet! Köpte mig ett par örhängen för ett tag sedan men dom kändes inte helt rätt, ville ha något mer diskret som kändes mer jag. Samma gällande halsband, klänningen är ganska vid kring halsen så något ville jag ha, men inget stort och maffigt. SNÖ hade dom här! Halsbandet var precis det jag var ute efter och mina vardagsörhängen ser nästan ut som de på bilden, utan blinget, därför vet jag att jag kommer trivas i dom!

En glass och lite gott att dricka till morgondagens festligheter fick också följa med hem. Tycker att utbudet av alkoholfritt på systemet var sådär, i alla fall där jag bor. Men jag hittade ett bubbel som lät helt okej, upp till bevis imorgon då!

Likes

Comments

Hej! Nu är det ju det här med hur man ska börja det första inlägget. Ska jag bara skriva på som vanligt, eller ge någon form av presentation av mig? Hm, det får blir som det blir helt enkelt.

Som första bild blev det i alla fall en klassiker, min frukost. Jag och Robin har haft så mycket att stå i de senaste veckorna så vi har knappt hunnit handla, men igårkväll skyndade vi oss iväg. Därför kändes det nästan lyxigt att ha ägg att koka imorse och juice att hälla upp!

Varför startade jag en blogg då? Jo, det här året är så spännande tycker jag. Det händer så mycket kul och jag tyckte det skulle va roligt att faktiskt blogga om det, och få visa någon de bilder som tas istället för att bara ha dom för mig själv. 
Nästa lördag, den 23/7 gifter vi oss, all planering och ett års väntan är över om en vecka. Det finns hur mycket att skriva om när det gäller bröllop och planering, även fast vi inte gått all in på exakt allt så har vi ändå satsat och gjort det så som vi vill ha det. Det är ena saken som händer. Andra saker är ju faktiskt att vi får en bebis i oktober, jag gissar att det inte är så svårt att skriva om det heller. Vi får helt enkelt se vad bloggen kommer handla om i stora drag, det löser sig nog under tiden. 

Hörrni ha det bra så hörs vi! 


Likes

Comments