Tog något att äta för e ganska hungrig och mina föräldrar e iväg och vet ej när dom kommer hem ... Så det blev köttbullar med makaroner , vanlig mat man gör typ haha!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej vet att jag inte gjort inlägg på länge men har inte haft lust och har inte haft så mycket att skriva om, men nu ska jag komma igång igen så får vi se hur det går....;)

Likes

Comments

Jag har haft ganska dålig uppdatering men det e bara dör att jag inte riktigt har haft något att berätta om eller något sånt...

Men imorgon ska jag se på bio så kan jag skriva lite om filmen efter det, dock börjar filmen ganska sent tror dom sa att den börjar 21:20 eller nåt!

Likes

Comments

Imorgon är det som sagt skola vilket jag inte pallar, kl e över 11 och jag har ej kommit i säng hoppas jag orkar dagen imorgon men det tror jag fast kanske kommer va trött men men....

Men nä nu ska jag ta mig i säng!


Likes

Comments


 

En av Mina favoriter är Denna fit me foundation i färg 115, jag tycker den är bra för att den täcker bra och den håller ganska länge! den kostar 99 kr!

 


Denna är från the body shop och det är en handkräm i doften lemon och citron, jag fick den av Carro och den är väldigt bra för den gör handen len och mjuk! kostar 80 kr (tror jag) 

 


Denna body misten tycker jag luktar riktigt gott och tipsar er värkligen att köpa den! kostar 98 kr ( ullared) 


 

denna mascaran är bra och jag använder den hela tiden men det som inte är så bra med den är att den tar slut ganska snabbt och den håller inte så jätte länge (eligt mig) men annars är den jätte bra! kostar 129 kr (tror jag haha)


Jag ÄLSKAR detta nagelacket, den är jätte bra och håller länge och den är jätte snugg och glittrig, tipsar er att handla detta! kostar 80 kr

 

Sånna här annsiktsmasker är alltid bra att ha, man känner sig fräsch och dom luktar gott och man blir len i huden! kostar 40 kr på ullared

Likes

Comments

Mys väder nu äta :)


Likes

Comments

Godmorgon!
Idag så vaknade jag av att mamma la kattungen (min katt har fått en kattunge) på mig och den bara tittade på en, det var jätte mysigt för då vaknar man inte sur eller nåt för jag brukar va morgonsur haha!

Vid kl 1 ska jag till mina kusiner och äta lunch påskmat och sen senare på kvällen ska vi hem till oss och grilla, mysigt!

Ni får ha en glad påsk alla!:)Molly (den stora katten) har ganska stora stirrögon där haha!

Likes

Comments

Bara för att mamma inte orkade göra mat så fick vi åka till Sibylla med min morbror o mormor, det var jätte gott men man blev ganska mätt haha, och nu e vi påväg hem och då får vi se vad som händer!:)


Likes

Comments

Alla e typ trötta så kom vi på att vi kunde baka för att vi va sugna på något!
Men snart ska vi gå och lägga oss för att orka dagen imorgon haha!


Likes

Comments

Har precis kommit hem från stan och e ganska trött i benen...
Först va vi på restaurangen och jag blev proppmätt och sen när vi gick ut så tänkte vi Bara gå runt lite så var det typ en matmarknaden med massa olika länder som hade olika maträtter eller godis, vi gick till England och tittade det fanns fudge där och vi ville prova så vi handlade, jag tog typ två bitar för det var ganska dyrt det gick på 35 kr....
Sen åkte vi hem och vi fick gå en bit innan vi blev hämtade haha...Bilderna kanske inte är dom bästa och det kanske inte ser gott ut men gott va det...

Likes

Comments