Hejsan! Nu är det ju sommarlov, ÄNTLIGEN!! Så jävla skönt! Om det är välbehövligt? Åh ja.
Det är ganska mycket som har hänt sedan jag skrev här sist men vad det exakt är tänker jag inte skriva här. Förutom att mitt mående har försämrats rejält och att jag nu har gått ut mitt andra år så har inte mycket annat hänt. Man kan väl säga att just nu är det inte den bästa tiden att vara jag, men nog om det! På onsdag är det mitt sista besök på BUP och fyfaaan vad jag längtar till att säga byebye till dem som jobbar där. 🖕🏻Efter besöket ska jag förmodligen åka till farmor och vara där ett par veckor, vilket jag ser fram emot eftersom min farmor är bäst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Jag är beroende av äpplejuice.
2. Jag lider av OCD.
3. Jag älskar tecknat.
4. Min depression började vid 3 års ålder.
5. Jag har ett sex missbruk.

Likes

Comments

De sista dagarna på lovet har jag spenderat med my love. Så SKÖNT! 😘 Hans närhet har hjälpt mig att förbereda mig mentalt inför skolan och jag känner nu att det har verkligen behövts. 👍🏼 Jag vet inte exakt vad jag känner inför imorgon. Rädsla? Ilska? Tomhet? Frustation? Jag vet verkligen inte. Det jag vet är att jag inte känner något positivt. Gymnasiet jag pluggar vid är verkligen.. Mentalt krävande och nu menar jag inte själva studerandet. Men nog om det!! 😎

Likes

Comments

Jag orkar inte. Jag är en sådan person som tänker när man handlar kläder : Yes dessa kommer passa såååå braaa, sen så orkar man inte prova kläderna för att den energin inte finns. Jag slösade alltså 140+ kr på ett par byxor som sitter som en skinka i en nätstrumpa. Jag är så arg på mig själv. Jag var ju också tvungen att köpa ett skal till mobilen som kostade 200 spänn, HELT utan att tänka på att jag måste spara 600+ kr för min piercing, jag trodde då att man kunde lämna tillbaka skiten och få tillbaka pengarna men vet ni vad? Jag kommer få vänta TRE dagar tills jag får dem och jag ska ju pierca mig på tisdag?! Jag slår vad om att pengarna kommer komma dagen EFTER så jag kommer nog behöva få se ut som en svullen bäver i ansiktet inför alla vid skolstarten. En stor fet tumme upp på det. Allt verkar gå så bra idag. Jag vill bara slå närmaste föremål just nu.

Likes

Comments

Jag kände för att göra en ny blogg eftersom den andra var halvfärdig och jag hade inte ork nog att fixa den.

Likes

Comments