View tracker

Som rubriken säger, det ekar tomt här. Det händer inte så mycket i mitt liv som är intressant att skriva ner. Har vart i väg på en lyckad festival, fyllt år och gjort lite annat smått och gott. Allt går i ett här. Just nu har jag hamnat i en svacka där allt är jobbigt, har ångest så fort jag vaknar och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det är en jobbig period jag vet att jag kommer ta mig ur, när är dock oklart. Imorgon åker jag hem till familj och vänner, ska bli skönt att inte känna mig så ensam. Där stannar jag till på måndag, det behöver jag. Ta hand om er, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tar en lite paus från pluggandet eller ja jag pausar väl egentligen varannan minut haha men nu ska jag käka en katastrofalt dålig lunch då jag inte orkar laga någon mat än.. kommer bli undernärd om det ska fortsätta såhär, tur att man har massa underhudsfett som håller en vid liv iaf haha
Nu sex and the city!

Likes

Comments

View tracker

Här har vi några av mina senaste inlagda låtar. Det är något med folk och indie rock, den typen av musik har en speciell plats i mitt hjärta. Som nu när jag lyssnar på Spirit cold med Tall heights. Jag känner glädje, lugn och hopp? Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, jag kanske bara känner mig kär? Kär i vacker musik. 

Likes

Comments

För någon dag sedan fick jag den briljanta idéen att jag skulle göra collage i Indesign som jag sedan kunde skriva ut i skolan och sen sätta upp på mitt rum. Har sedan jag flyttade upp här känt att det inte är riktigt MITT rum än, vet inte varför men känns så tomt på väggarna antar jag. Hittade massa bilder på datorn som påminner mig om fina minnen och fina människor så är supernöjd. Har en del fler jag vill få upp på andra ställen som på insidan av garderoberna osv men får se när jag hinner redigera de. Verkligen ett tips om ni känner att det inte känns så hemtrevligt hos er, superenkelt och kul!

Likes

Comments

​Japp jag lever. Det har blivit en lite paus här som ni märker men har inte mycket att skriva om, dagarna ser ungefär likadana ut plugg, laga mat, städa, sova, plugg, laga mat, städa, sova. Har jag tur orkar jag träna lite med men det har sett dåligt ut med energi. 

Nu har jag precis kommit hem från ännu en skoldag, fullt ös nu när det snart är dags för Kunskap & Framtidsmässan där vi ska representera vår utbildning, så kul men extremt mycket som ska fixas. 

Hann med en sväng till Willys med för att handla lite nödvändigheter inför veckan och nu sitter jag och käkar på det som syns ovan.

I helgen kom Hannah hit lite spontant och med henne som sällskap kan inget gå fel. Vi har shoppat, ätit, snackat om framtiden, pojkar, vem som gifter sig först i vårt gäng (Jag tror nog på dig Elin) och sånt som vi är extremt bra på att göra. En perfekt helg med perfekt sällskap alltså. Förresten! Ser ni min smyckespyramid? Hittade den på Indiska för 179 kronor och var helt såld, så himla fin detalj att ha i rummet!

Likes

Comments

​Sorry not sorry men älskar verkligen mitt flöde. Jag tycker verkligen det är så himla kul att ta fina bilder på allt möjligt. Det gör mig glad att se mycket färger, fina former osv osv. Här har vi mina senaste bilder.

Likes

Comments

Hej fredag! Har haft fullt upp med plugg som vanligt, så just nu händer inte mycket mer än det. Ovan har vi lite bilder från förra lördagen då det bjöds på födelsefest för den nyblivna 21 åringen Elin. Hon hade fixat och trixat ihop allt så himla fint verkligen. Good job Elin! Hade riktigt roligt under hela kvällen 10/10! Imorgon väntas det ännu en födelsedagsfest för Love som fyllde 21 senast igår! Är riktigt taggad och nu är även hela gänget samlat. Älskar!

Likes

Comments

​Den 25 juni 2017 ser jag och Hannah Coldplay igen! Kunde inte riktigt fatta att det var sant när dem skrev att dem skulle till Göteborg, var helt hundra på att det var Stockholm igen. Den här gången ska vi köa och se till att få bra platser, shit vilken show det kommer bli! Här är några av mina favoriter!

Likes

Comments

​Och där var det onsdag! Sitter och försöker fixa en affisch med de olika färgsystemen vi har. Lättare sagt än gjort. Det är riktigt klurigt att komma på en bra och korrekt text men ska nog lyckas snart. Har idag bara pluggat och vart en sväng inne i stan och handlat plus köpt ett par skor. Snart är det dags för tacos, måste bli klar med den här uppgiften med så jag kan gå och lägga mig tidigare idag (i alla fall försöka). Är ju så satans trött om dagarna, har inte tid med det! Snark... 

Likes

Comments