Hallå igen! Har varit tomt här ett tag nu. Var i Malmö i helgen som var helt fantastiskt och nu senaste dagarna har det varit mycket annat så har helt enkelt inte orkat lägga ner tid på att skriva här.

Just nu sitter jag och käkar på det som syns på bilden och strax drar jag antagligen iväg till gymmet med Hannah, ska bli skönt att få träffa henne igen och samtidigt få svettas lite. Ikväll ska jag fortsätta plugga och antagligen kolla Farmen, är fast haha.

Likes

Comments

Nu har jag precis krupit ner under täcket på riktigt för idag efter att ha fixat lite med försäkringar och massa annat tråkigt. Ska kolla på The breakfast club för första gången (helt otroligt att jag inte sett den än) och måla naglarna. Imorgon bär det av till Malmö för att se Green day! Ihhh längtar!!

Likes

Comments

Bilder lånad av Apollo.

Ihhh! I slutet på mars närmare bestämt 28 mars åker jag, Hannah, Thilda och deras släkt till Hurghada, Egypten! Är så sjukt taggad att jag bara vill skrika. Har velat dra iväg så himla länge och när Hannahs pappa nämnde det var vi på direkt. Fan va skönt det ska bli med sol och värme i en vecka, det kommer behövas! 

Likes

Comments

Jösses va tiden går, får lite smått panik på att knappt hinna andas. Det är ständigt något som måste göras, plugg, träning, diskning, allt möjligt. Jag älskar att ha fullt upp men ibland kan det bli lite för mycket. Behöver en heldag med endast plugg och fin musik i öronen för att känna att jag är i fas igen, kanske gråta en skvätt med.

Likes

Comments

Hej måndag! Sitter på tåget hem från skolan, är så himla trött och seg i kroppen men får hoppas att det försvinner till eftermiddagens träningspass! Behöver få ut lite aggressivitet!

I helgen har jag umgåtts med massa härliga människor i form av min familj och mina fantastiska vänner. Behövde verkligen en helg med massa mys och noll tänk på plugg.

Har äntligen skickat in mitt bidrag till Screen 2017, en sak mindre att tänka på och i april åker vi antagligen upp till Sthlm med klassen för att gå på vernissagen av de utvalda bidragen. Mys!

Likes

Comments

Fick ett ryck och kände mig rik så klickade alldeles nyss hem dessa godbitar. Ibland får man tycker jag. Allt förutom toppen längst ner till höger är på rea med!!

Likes

Comments

Ovanför ser ni två grejer jag är i ett extremt behov utav. En mikrovågsugn och en mixer, himla kul va? Har ingen mikro i lägenheten vilket ger mig lite panik då jag inte orkar värma all mat i ugnen, det tar sååå lång tid. En mixer behöver jag endast för att kunna göra goda smoothies, har min perioder då jag dricker det varje dag, det är ju så smidigt och fräscht att ta med till t.e.x skolan eller jobbat. Får se när mitt CSN känner att det är dags för mig att ha råd haha.

Likes

Comments

Kom nyss innanför dörren efter en ganska kort skoldag, skönt! Ska äta lite snabbt innan jag drar ut på en promenad, vädret är fantastiskt även om jag missar solen precis. Ikväll blir det plugg och att diska haha.

Likes

Comments

Har gjort en lista med lite mål jag har inför 2017. Vill inte kalla det för löften då det känns så pressat och ångestladdat, är jag dålig om jag inte uppnår mina "löften"? NEJ. Det är helt ok att inte lyckas. Bättre att sätta långsiktiga mål som inte behö

DRICKA MINDRE LÄSK

Har sedan jag började jobba i glasskiosken sommaren 2014 vart lite smått beroende av cola zero, light och pepsi max vilket är uuuurrrdåligt. Hade mina perioder hösten 2014 när jag kunde dricka flera liter i veckan och där vill jag verkligen inte hamna igen, så istället för läsk kommer jag försöka dricka mer mineralvatten och vatten istället.

TRÄNA MER

Behöver verkligen röra på mig för att må bra, det behöver inte vara tre timmar varje dag utan någon promenad då och då, försöka springa lite mer och köra styrka. Vill känna mig säker i min kropp.

ÄTA BÄTTRE

Är väldigt dålig på att ha en balanserad kost, antingen äter jag för mycket eller så äter jag för lite och inget utav det är bra. Ska även försöka käka mer veggi och mer näringsrik mat istället för typ falukorv och pasta tre dagar i veckan haha.

TA HAND OM MITT INRE

Jag kan vara så himla elak mot mig själv och det är jag trött på, vet att det är svårt att bara sluta med men vill verkligen bara må bra. Jag måste lära mig att inte ta allt på för stort allvar och mer ta det som det kommer, allt löser sig.

PRESTERA BÄTTRE I SKOLAN

Detta hänger lite ihop med att ta hand om mitt inre, jag sätter alldeles för stor press på mig själv och överanalyserar ALLT, jag måste sluta med det och bara köra mitt egna race. Även försöka börja lite mer i tid, drar gärna ut på det så länge jag kan..

SPARA PENGAR

Är verkligen sämst på att spara pengar men nu när jag flyttat till en ganska dyr lägenhet och inte har så mycket jobbtimmar krävs det att jag börjar snåla och slutar köpa onödiga grejer som tuggummi, godis, mat osv.

LÄSA MER BÖCKER

Älskar verkligen att läsa men glömmer ofta av att det finns när det är så mycket annat som händer i ens omgivning. Hoppas på att kunna läsa ut minst fyra böcker det här året.

Likes

Comments

Hej där nu är jag tillbaka igen efter en helg med sällskap dygnet runt. Har nämligen hängt med Hannah (ovanligt) sen i fredags. Vi har vart helt ok aktiva för att vara oss, vi har vart i Varberg på äventyr, tränat både igår och idag, fixat hennes bil och käkat gott. I fredags gjorde vi vegansk lasagne tillsammans med Thilda, den var riktigt god och igår gjorde vi veggi-tacos. Både jag och Hannah har blivit taggade på att börja käka mer veggi-mat efter att Thilda har varit det i några år och nu gått över till vegan. Det ska bli ska bli roligt och spännande!

Nu sitter jag tillsammans med mina syskon och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker få lite plugg gjort. Ikväll ska jag försöka sätta ihop min router, göra kycklingsallad och ta en låång dusch.

Likes

Comments