Header

Jag har länge velat sätta ord på varför jag inte längre kallar mig för skönhetsbloggerska. Det har nog en djupare förklaring än somliga tror. Men det har på ett sätt tagit mig tid att vilja erkänna det till 100% eftersom Beauty-världen är något av det roligaste jag vet än idag. Har aldrig riktigt "gått ut" med någon förklaring på varför jag satte stopp för "Jennisbeauty". Bloggen jag brann för och tog mig så långt jag aldrig vågat drömma om med. Nu vill jag berätta!

Det var kring maj i år jag kände hur svårt det blev att skapa proffsiga blogginlägg. Jag var inte längre lika inspirerad och kände att jag tappat min "glöd." Det berodde mycket på att jag jobbade frenetiskt inom vården som nästan är så långt ifrån det ytliga man kan komma, hade börjat utforska helt andra områden i livet och dessutom skulle jag snart bli sambo med min Arvid. Det fanns inte längre tid och rum för den enorma kreativitet som behövs för att driva en bra skönhetsblogg. Det handlar inte bara om att "få hem gratis sminkprodukter och fota", man måste leverera också. En ganska stor press. Pressutskicken haglade in och samlades på hög i mitt rum, jag mådde dåligt av att se dem. Kände skam för att jag inte jobbade hårdare. Hade ont i magen när jag tackade nej till event. 

Har alltid varit en person som har lätt för att sätta för höga krav på mig själv. Nu hamnade jag i en situation där det roligaste jag visste sattes på spel för att jag hade så mycket annat i livet att tänka på samtidigt. Något som också tog emot var att det kändes rätt så coolt att i lilla Piteå vara en "professionell skönhetsbloggerska" och att på något sätt släppa taget om den här titeln, eller identiteten som jag skapat, kändes svårt. Det tog länge för mig att våga erkänna att det inte var JAG längre. I början hade jag verkligen inspirationen, glöden och viljan att ta mig hur långt som helst. Men sen kom så mycket annat i mitt synfält.

Det var en sommarkväll under en konversation med en av mina allra bästa vänner, Elise, som jag verkligen kom till insikten att jag var oärlig med mig själv. Jag blev trött på att man skulle behöva känna så, att man måste "stå ut" för att vara någon. Att jag var en "professionell skönhetsbloggerska" gjorde mig knappast till en bättre människa. Jag ville vara mig själv, inte känna mig tvungen att göra mer än jag orkade för att räcka till. Jag gjorde ju så mycket annat som var bra. Det var då jag tog beslutet att verkligen lägga ned "Jennisbeauty" efter månader i hopp om att "inspirationen kanske skulle komma tillbaka." Äntligen vågade jag erkänna för mig själv att det inte var värt det längre.

Kan idag säga att det är bland de bästa besluten jag tagit. Att jag vågade vara såpass ärlig med mig själv och sätta mitt välmående först. Jag tror särskilt vi ungdomar borde öva på att inse att vi inte behöver vara mer än dom vi är för att vara fantastiska. Tiden efter mitt skönhetsbloggande har varit underbar - jag har kunnat satsa på min vårdutbildning och min yrkesroll inom det, som jag älskar så mycket. Att hjälpa människor. Har kunnat satsa på sambolivet, vårt nya hem, träning och hälsa. Jag har inte behövt "låtsas" någonting. Under den här tiden har jag lärt mig att brodera, sticka, gjort en hel del andra kreativa saker som inte behöver publiceras. För det är inte vad som räknas - vi är alla lika exceptionella vare sig vi är i rampljuset eller inte.

Jag saknar självklart "skönhetsvärlden" väldigt mycket men försöker glädjas åt de gånger jag gör en festsminkning eller köper en ny ögonskuggspalett. Det räcker till än så länge. Man behöver inte vara "bäst" i allt och det är en insikt jag är så lycklig över att ha lyckats få.

Hoppas mina ord kan inspirera någons tankesätt. Känner du att du behöver låtsas eller överdriva för att vara lite häftigare, coolare, populärare - så lägg ned. Man mår som allra bäst när man kommer ned på jorden.

Kram!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Månader har gått sedan jag skrev här och anledningarna är två; 1) jag har haft mycket nytt att få in i skallen 2) min blogglust har varit obefintlig. Men såja, känner äntligen för att uppdatera om läget!

Som många vet har jag studerat till undersköterska sedan den 21 Augusti. Ett tag efteråt fick jag veta att jag kommit med i vårdlyftet, vilket i stort sett innebar att jag fortsatt som jag gjort men blev garanterad en fast tjänst när jag är färdig plus hjälp att hålla mig med 50% jobb under studierna. Skitbra men även skitkrångligt, eftersom vi är första gruppen kommunen gör detta med. Tror aldrig jag haft så många frågetecken i skallen som den senaste månaden, men äntligen börjar det väl landa till den grad att man får lite pluggro också! Studierna går bara bra, jag är snart finito med första kursen. Weyyy.

Annars är allt bara bra! Sambolivet flyter på och vi har åter igen gått in i en "äta nyttigt och träna"-period efter ett litet uppehåll då allt varit som rörigast, Arvid har ju börjat på sitt nya jobb (swedbank) i samma veva. Det ÄR så kul att träna och laga hälsosam mat när man väl har motivationen till det! Nu är den peppen tillbaka. Så nu kör vi. Inget beach 2018-svammel utan helt enkelt för ens EGEN skull. Det får mig att må så, sååå bra och särskilt när man får skapa en livsstil tillsammans med världens bästa kille. Min klippa ❤

Den här helgen ska jag spendera i Luleå med min efterlängtade andra halva och kusin Matilda. Lyckan över att få umgås ordentligt med henne är helt otrolig!! vi ses inte ofta så därför blir det extra magiskt när vi väl lyckas boka in en helg. Är alltid lika fascinerad när jag tänker på att vi haft samma starka band ända sedan vi var små blöjungar, att vi varit omöjliga att separera trots att vi mestadels bott i olika städer. Minns klart och tydligt hur vi till och med mejlade och brevväxlade (vilka ungar gör ens det) när hon flyttade till Haparanda och jag bodde i Luleå. Hur lite vi än egentligen har umgåtts i vardagen blir vi som en person när vi ses, det finns ingen som orkar vistas kring oss särskilt länge när vi är i samma rum. Hon om någon känner till exakt allt om mina tankar och känslor precis som jag känner igen hennes! Ja, hon får mig verkligen att tro på själsfränder. Det finns ingen som förstår mig så läskigt bra. Främst finns det ingen som jag kan skratta så förskräckligt mycket med. Folk som inte sett oss med varandra hamnar alltid i samma chocktillstånd när de märker hur vi låter tillsammans. Haha! 

Nu ska jag sluta vara sentimental för en stund och plugga mer, sen blir det hemmaträningsövningar och täcka över lite utväxt inför helgen. 

Ha en underbar helg allesammans! Nedan bjuder jag på några av mina senaste bilder från insta:

Visst fick vi det mysigt i sovrummet? har varit senaste inrednings-satsningen här hemma hihi. (Fast man är aldrig riktigt nöjd, har mycket mer idéer som ska på plats! 😄)

Likes

Comments

Bloggen har fått stå på hyllan ett tag. Sommaren har gått fort då jag haft fullt upp mest hela tiden. Jobba, sköta hemmet, träna och få vardagen att rulla i ständigt fokus så många sitta i solsolen och njuta-timmar har det inte blivit. Men klagar inte för det! Så mycket har klarnat upp - allt kan jag inte skriva i bloggen än - men en av sakerna är att jag börjar plugga till undersköterska med psykiatrisk inriktning så snart som den 21 aug! Känns helt fantastiskt. Har stått och trampat länge men när jag väl fick tag i en studievägledare som förklarade distanskursens upplägg kändes det så stjärnklart att jag skulle haka på. Är så himla pepp!

Min dröm är ju att gå en större utbildning på högskola längre fram in the future men så länge jag inte är säker på exakt vilken väg jag ska gå är undersköterska en så fantastiskt bra grund. För det är människor jag ska jobba med, det har jag verkligen landat i denna sommar. Utbildningen kommer lära mig så mycket inom mitt yrke, och livet! Smygtittat i första kursens bok (etik & människans livsvillkor) och reflektionsfrågorna är minst sagt filosofiska. Älskar sånt haha! Nu har jag jobbat över ett år och fått mycket erfarenhet, men snart får jag den där lilla extra kunskapen. Äntligen är det tid för utveckling! Valde psykiatrisk inriktning för det är få saker som intresserar mig mer än människors psyke, psykisk ohälsa och allt som hör till. Att kunna nå alla människor och sträcka ut min hand med en utbildning i grunden kommer bli magiskt! Jag siktar på ett år. Inom ett år ska jag nog flyga högt inom vården, tills dess pluggar jag järnet och fortsätter samla erfarenhet med jobb på sidan om 😀 vilken spännande höst det ska bli!

Nedan får ni en liten bildbomb från juli månad. Har trots allt haft lite lediga dagar också. Försöker fylla min fritid med mycket ljus, kärlek och kreativitet 🌸

Ungefär så ser livet ut. Kram på er!

Likes

Comments

Igår bar det av mot Haparanda för att fira min farbror. Blev själaglad så fort vi hoppade in i mina föräldrars bil och fick prata ikapp lite! Var längesedan man träffade familjen. I persön flyttade jag och Arvid över till fasters bil (hade inte träffat henne på megalänge heller) och vi pratade minst lika mycket hela vägen till happis.

Pga ute i god tid hann vi bland annat med IKEA, var så himla mysigt att strosa runt och shoppa lite smått och gott. Sedan bar det av till mina föräldrars hotellrum i Tornio där vi hängde ett tag innan hela gänget samåkte till festen.

I lokalen befann sig många bekanta ansikten som man sällan ser utanför facebook. Extra euforisk blev jag såklart när jag fick krama om min bästa Matilda! Det blev en riktigt härlig fest med många fina stunder samt god mat och dryck, stort tack till farbror med familj för ett dunderkalas. Det sägs att släkten är värst men ibland är den rena rama motsatsen, vilken boost för hjärtat att få se alla igen! Matilda och Maja höll ett tal till sin fader som jag sent kommer glömma. Inte ett öga var torrt. Jag hoppas du är riktigt nöjd med allt farbror ❤🍰 Även ett enormt tack till kära faster som skjutsade oss ända hem på natten, och för fina inflyttningspresenter. Simply the best. 

Vad är vi ungdomar utan beerpong? Arvid & Anton Vs. Mig och Matilda. Vilka som vann är oväsentligt 😉

Senaste nytt hemma hos oss:

Sidohyllan i köket fick sig lite kaktusar, en mortel och "störst av allt är kärleken"-tavla 💗

Vårt vitrinskåp har äntligen fått sig en spotligt och hur söta är inte miniflaskorna jag köpte i Finland? haha 😍

Idag beställde vi mässingramar till posterväggen och oj vad jag längtar tills de kommer upp. Pusselbitar faller på plats i lägenheten, det blir hemtrevligare dag för dag! Nu ska jag skära upp lite fruktsallad som vi ska avnjuta framför Solsidan innan det blir läggdags och uppstigning för en ny jobbvecka. Batterierna är återuppladdade 💓

Likes

Comments

🌸 Har en ledig måndag då helgen bestod av workwork i ett nästan. Samlat på mig många fina stunder förra veckan, så tänkte uppdatera er lite! 🌸

Jag och Arvid har börjat styrketräna tillsammans mer vilket är spännande. Har haft en ganska stark integritet när det gäller träning då jag i stort sett alltid gjort det på egen hand. Men nu med honom upptäcker jag en helt ny sida av gymmet och träning i sig, haha. Det är himla mycket roligare och givande! tiden går snabbt när man har en så duktig PT med sig 😉 Som tur är får jag kompensera med att plåga hans ben och mage ibland (något jag älskar och han avskyr att träna.) Give and take helt enkelt, blir kul att se hur vi utvecklas tillsammans! 😃 Besöker även tabata-pass ibland. Det är högintensiv styrke-och konditionsträning i intervaller, så effektivt och galet kul. Tro det eller ej.

Tänkte dela med mig av texten jag skrev till bilden nedan på instagram:

"Älskar detta linne men främst mitt nya förhållningssätt till träning. Har aldrig kunnat träna regelbundet förut utan ständigt destruktiva tankar, hackat på min kropp och låtit det vara orsaken till varenda rörelse. Nu gör jag det för att jag älskar min kropp. Gymmet är inte längre ett ställe jag trycker ned mig själv på och räknar kalorier, utan där jag pushar mig till ett bättre mående fysiskt och mentalt. Wow, vad det händer grejer då! Ser enorma möjligheter och ständig utveckling. Dagarna då jag vill spy på allt som har med träning att göra (för de kommer alltid finnas, är ingen atlet) gör jag något annat. Easy peasy, det är så livsstilen blir hållbar! ❤️ Det bästa av allt är dagarna ett bra pass räddar mitt mående från 0 till 100. Vilken helvändning ett besök på gymmet kan vara. Bättre än vilket lyckopiller som helst!"

Vi är ganska påhittiga jag och Arvid. Det gör att vi trivs extra bra ihop. Som här om dagen när det var fint väder och jag på jobbet insåg att "nu ÄR det dags för det första doppet." Arvid tog med glädje på sig badshortsen och vi gav oss iväg trots att klockan hann bli 17, solen började avlägsna sig och kyliga vindar cirkulerade. Vattnet kändes seriöst minusgradigt för att vara i juli. Men han hoppade i, jag körde en slags "del efter del"-doppning och tillslut simmade jag runt där i det dödskalla vattnet tills jag började noja mig över förkylning. Vi åt en varm pizza på gul & blå och bäddade ned oss i soffan framför en film efter det. Jag frös i princip ett dygn efteråt. Det var det väl värt! 😝

Blev så överraskad tidigare i veckan när jag kom hem till blommor, en chokladask med "Tack" och en lapp där det stod "... för att du ser mig ❤" magiskt vad glad han kan göra mig. Bästa känslan i världen! | Bild från ett besök på Barber shop i torsdags, nöjd kille. Jag behöll mitt hår en stund till och hade inget skägg att styla heller.

I tisdags när jag var ledig och fick tid för röda läppar 👈👉 Lördag spenderade vi bland annat på takterassen och Arvid fick för sig att fota mig. Vad kul med annat än spegelselfies tänkte jag, självklart ville hans pekfinger medverka på den bästa! #shithappens

Sist men inte minst - vår nya sovrumsväxt. Älskar!!! Visst är den fantastiskt fin? En Corokia eller Sophora är det tydligen. Hoppas på det förstnämnda, Sophora är ju ett bedrövligt namn på en så underbar växt. John Blund kallar jag den, är en sån där som gillar att döpa mina växter. Vi har även en palm som kallas Doris 😂 Misstänker brist på husdjur.  

Over and out, annars sitter jag och skriver hela natten. Hoppas ni mår bra vänner! ✨

Likes

Comments

Hur mycket kan man hinna med på en långhelg? Ni lär skratta. I torsdags blev jag ledig och lycklig i själen inväntade jag att sambon skulle komma hem kl ett på natten från sitt skift, så jag tänkte: varför inte ha en matlagningsafton? Har ju till och med en ny kökskniv... Ehrm, den funkade riktigt, riktigt bra. Vass och fin.

Ni tror inte jag slant med kniven djupt ned i fingret när jag skulle vara duktig och handdiska eländet? Insåg ganska snabbt att det blev ett fall för akuten då jag såg lite mer av min inre hand än nödvändigt. Kände mig som en ren överlevare när jag med höger hand (läs: är vänsterhänt) blev tvungen att klä på mig något annat än chilla hemma-utstyrsel, försöka trycka på såret innan jag förblödde (haha!!) och ringa till mina närmaste samtidigt som jag kutade till akuten som ligger 2 km bort. Lite som en blödande zombie i stan mitt under Piteå summer games. En otrevlig bedövningsspruta och två stygn senare var jag hemma igen och ont som fasiken har jag haft. Härlig start på långhelgen... Nog ska det vara jag! 😂 Blir inga fler nya köksknivar på ett tag.

Oh well. Helgen har ju tack och lov inte fortsatt lika kaotiskt. I fredags mös vi äntligen på tillsammans då båda hade en ledig dag, snacka om att jag hade saknat kvalitetstid med min andra hälft. Vi sov onödigt länge, åt lite brunch på inglasningen och drog sedan till kyrkmarknaden. Det var myspys även fast vi inte hittade något att införskaffa... Så tillbaka i stan tröstade vi oss med en turkisk peppar-mjukglass i värmen (det var en väldigt varm dag! tjoho) och hann med en liten photoshoot (några av bilderna 👆) sedan mös vi bara på med film och kebabsallad hemma. Världens goaste kille har jag.

På lördag morgon vinkade jag av Arvid som skulle till en stuga med bandet över en natt, efter det mötte jag upp Elise på badhusparkens loppis där vi fyndade och skrattade. Alltså är inte loppis typ världens bästa grej? Jag hittade ett marmor-kakfat för 30 kr. ÄKTA marmor stod det på en lapp under en av skivorna. Jippiii. Kom på fika eller något. Föll för två plagg som också fick hänga med, hur must have är inte fuskpälsen? Redo för höst. Men ge mig det inte än.

Vid middagstid tog vi med oss mat från Thai garden, mötte upp Ewa (SÖTA människa) och satt vid tages där vi käkade i solen medan vi pratade om livet i några timmar. Verkligen en stund jag kommer bära med mig länge. Ovanför har ni de enda bilderna jag och Elise kom ihåg att ta vid bron. Ni får en skymt av hur härligt vi hade det!

Jag och Elise satt kvar vid vattnet ett tag efter Ewa gick hem och fortsatt prata, tillslut drog vi oss till Nodo där jag unnade mig en citron/ingefäracider (SÅ god) och vi avrundade vår väldigt lyckade lördag hemma hos oss där det blev lite slötittande av tv innan ögonlocken blev tunga. Munnen hade gått i ett alldeles för länge dessutom haha. Tack igen för världens underbaraste lördag, kära vän ❤ Det gör vi om! 

Turister i vår egen stad? Ungefär så. Igår hämtade jag hem älskling från Älvsbyn och på kvällen tog vi en liten promenad som slutade upp med solnedgång på p-däcket. Piteå är rätt så fint ändå.

Min långhelg är över (lång blev den allt!) och kvällsjobbet närmar sig. Hade tänkt skynda mig iväg till gymmet innan, så vi höres! Kram

Likes

Comments

Det var urmysigt och avkopplande i onsdags att äntligen få umgås med min sis och få se deras nya paradis. Jätteunderbart hade vi det, som ni kan se på bilderna ovan!! Vi kom fram till att vi mognat lite från vår rockar-period haha. Ganska roligt vad saker kan ändras på ett år. Nu är ett tryggt hem, härlig omgivning och inredning i vårt fokus.. så mycket sånt snack blev det på kvällen! Vilken inspiration det går att byta ut mellan varandra :)

I torsdags fick jag och Arvid vår efterlängtade matgrupp till lägenheten, vilket lyft! Den passar så bra in och jag fullkomligt älskar stolarna, så moderna och sköna. Just how we like it. Fick även en kärlekspion av farmor samma kväll som blev så fin i sovrumsfönstret! (har fått en dille för blommor, seriously) mer och mer detaljer faller på plats här vilket är så kul :D

På fredag kväll for vi hem till min familj och hade grillafton med dem samt farmor och farfar, värdefullt att vara med de nära och kära. Igår jobbade jag hela lördagen från 7-12 och 15-21.30, det var ganska intensivt och händelserikt så en ledig söndag satt bra idag. Har städat lite, gymmat, träffat Carro och nu väntar jag på att få hem min kära pojkvän som varit borta och repat med sitt band hela dagen. Vi ska ut och äta max-mat så fort han anländer, inte gick det att tacka nej till en sådan idé 💃

Imorgon börjar en ny vecka där planerna är jobb, träning, köpa ramar så vi får upp våra affischer från desenio (blir en tavelvägg ovanför soffan! supertaggad) och så är det ju midsommar till helgen 😄 Spår en riktig höjdarvecka! Kram och tack för att ni klickar er in och läser om mitt lilla liv ❤

Kärlekspionen in the window | nya intresset & tidsfördrivet har helt klart blivit att laga matlådor till jobbet!

Favoritlunchen just nu: havregrynsgröt, propud, rivet äpple & kanel. Hett tips! | bild från le grillafton

Likes

Comments

Heltidsjobbet är i full gång och vardagen börjar man sakta landa i. Dock är vardagen sig inte lik! Jag trivs så himla bra med att bo i centrum då allt är så mycket närmare och enklare, vilket gör livet roligare. Sugen på ett spontant träningspass? bara att gå till gymmet som är 5 min bort när jag vill, behöver inte köra fyra mil för det. Bara att inte behöva köra hem en halvtimme efter jobbet gör så mycket... Och att jag kan komma hem en solig dag och byta om till sommarkläder, gå ut och ta en glass och njuta av livet med min sambo som tidigare bodde 11 mil ifrån mig är också svårt att smälta. Allt känns underbart, jag mår så bra! Verkligen ett liv jag drömt om.

I veckan jobbar Arvid natt medan jag jobbar dag, vilket betyder att vi i stort sett bara ses när jag vaknar till klockan halv två på natten av att han lägger sig bredvid mig. Vi har alltså fått uppleva att behöva sakna varandra fastän vi bor tillsammans! 😂 tråkigt värre ju. Men nyttigt sägs det.

Några screenshots ur Arvids senaste vlogg. Kunde inte låta bli... älskar hans bemötande. Gulligaste ❤


Igår var jag till Luleå efter jobbet och besökte Bläckverket där vi fixade en skugga runt min blomstertatuering på axeln, så det är smörjande med helosan och att undvika sol på det partiet som gäller i ett par veckor nu. Lite osmidigt när det är så fantastiskt väder men jag tror tatueringen läker sig oerhört fin! Shoppade även lite ny inredning på Lagerhaus som ni kan se nedan. Min kärlek för växter och mässing alltså!

Imorgon är jag ledig så nu ska jag och Elise dra till deras stuga för att catcha up hela kvällen med några öl och övernatta där - så himla kul med stugmys hos bästis mitt i veckan... Som jag saknat henne! Bäst att jag åker iväg och hämtar hon innan solen går ned 😉 

Likes

Comments

Dagarna går och vi har nu bott i vår nya lägenhet en hel vecka! ❤️ Igår var jag ledig, Anna kom förbi och fick äntligen se vår lägga samt äta lite gofika innan vi gick till stan och fyndade ett varsitt par shorts på gina. Snacka om sommar-mode man kom in i, strålande väder! När Arvid slutade jobba gick jag hem och mötte honom, vi gick tillbaka in till stan där vi skaffade varsitt gymkort och bockade av första träningspasset som sambos. Sjukt härligt! 😍 

Efteråt var jag så himla sugen på jordgubbar så vi handlade det, promenerade hem och stekte plättar till. Mys! (Notera den blå grädden på plättbilden längst ned, inget får vara tråkigt haha.) På kvällen invigde vi även tvättstugan (kanske inte lika lattjolajban) och fick gå en stund innan bokad tid för att hitta var den var hehe. Det är så intressant att bo i en nybyggd lägga, man upptäcker nya fina vrår varenda dag! Tvättstugorna var så fräscha och innergården som byggarna (förhoppningsvis) jobbar för fullt med ser ut att bli jättemysig med. Spår gårdsfest i samlingslokalen i framtiden 😉

Idag jobbar jag till kl 16. Har bokat ett yogapass på korpen ikväll. Längtar efter lite lugn i kroppen!  

Nu är rasten över och jag ska ta mig ut i solskenet med en gamling. Extra härligt att jobba dagar som dessa när man får ta vara på vädret samtidigt.. Njuter! ☀️✨

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit allt annat än lugn kan jag säga. Tänkte börja med att skriva om något mycket tråkigt, så det roliga sparas till sist. Mitt under packandet, ungefär två dygn innan jag och Arvid skulle få flytta in i vår nya lägga slogs min familj av ett chockerande besked... läkarna hittade en hjärntumör på min kära låtsasmamma efter ett krampanfall som vi trodde var så mycket lindrigare. Tårarna har sprutat, har känt mig oerhört splittrad i känslorna (då man var mitt uppe i flytten och allt) men lugnande var att hon ganska fort fick komma hem då de bedömde att hennes operation kan vänta i någon vecka. Vi vet inte så mycket mer men försöker ta det positivt att hon inte skickades till operationssalen direkt samt ta en dag i taget. Ovissheten är svår, hon finns i mina tankar hela tiden! det sköna är att se att hon är sig själv och mår bra trots omständigheterna. Hon ska klara detta, vår superkvinna 💗

Angående flytten: Den har gått så himla bra! Känslan att flytta in i en helt nybyggd lägenhet kan nog jämföras med att flytta in på ett fräscht hotell. Man hade en bild i huvudet men när vi kom hit var båda helt tagna... Den är så öppen, modern och lyxig med den stora inglasade balkongen, snygga detaljer och många fönster. Drömlägenheten! Är även supernöjd med tapeterna vi valde, möblerna och allt vi åstadkommit hittills. Vi blev hemmastadda på direkten. Men oj vad vi har haft att göra; efter fyra dygn kan jag säga att vi nästan landat. Finns en del kvar att införskaffa innan vi känner oss helt "färdiga" med vårt drömhem men några bilder får ni nedan 😍 Det bästa är att få dela allt med min Arvid. Vi är ett bra team. Är så tryggt, roligt och härligt varenda sekund... kärlek!!

(fler bilder kommer snart)

Just nu är arvid i älvsbyn på dop medan jag söndagsjobbar. Har en delad tur så är hemma för lite vila innan nästa pass börjar. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka blunda en stund - man har en del energi att försöka ta igen. Vill även rikta ett stort tack till alla som kommit och hälsat på, alla inflyttningspresenter samt lyckoönskningar inför flytten. Och såklart all omtanke kring min låtsasmamma och vår familj. Ni är underbara 💗

Likes

Comments