Har länge försökt klura ut något roligt att ge Bryan när jag åker hem, något som får honom att tänka på mig tills vi ses igen. Kom på den absolut bästa idéen för ca 2 månader sen, "Open when letters". Gjorde klart det sista idag, och har nu 27 brev med olika ämnen som han bara får öppna när det är dags! Det ska bli så spännande att se hans reaktion, och det lär onekligen få honom att tänka på mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har passat på att ta ordentliga strandpromenader de senaste dagarna, med tanke på att tisdag är min sista dag här i paradiset.. Oven kan ni se lite bilder jag tagit, både i strålande sol samt en dag då det var aningen blåsigt och trist (lika vacker utsikt ändå måste jag säga). Puss

Likes

Comments

Igår gick jag och frugan ut i ett regnigt Fort Lauderdale för att käka middag, hon bjöd ut mig på en tidig födelsedagsmiddag. Vi hamnade på Cheesecake Factory, supermysigt ställe med massor av god mat att välja på. Jag tror vår hemlängtan hade tagit över litegrann med tanke på att vi både två hade världens cravings för potatismos! Blev lite fina drinkar på det och sen bar vi oss hem med varsin cheesecake to go!

Likes

Comments

Efter poolen var jag lite hungrig, så lagade till mig en liten sallad. Jag är i vanliga fall inte direkt någon salladstjej, men jag måste erkänna att det är himla fräscht, slängde dessutom på lite ugnsbakad fisk för att göra det lite mer "matigt". Supergott!

Nu ska jag dra på mig joggingskorna och dra ut på en powerwalk längs stranden, finns det ens något bättre?

Likes

Comments

Jag måste erkänna, nedräkningen gör mig både superlycklig och illamående på samma gång. Jag är så glad att få träffa familjen och vännerna förstås, men rent psykiskt så är jag inte helt redo att lämna Florida ännu.. Särskilt inte pojkvännen..😐 Jag ska ju visserligen besöka honom inom ett par månader, men ändå!

Jag har alltså bara 9 dagar kvar att officiellt bo i USA. Det här året har gått på tok för snabbt, men jag är så lycklig att jag vågade ta steget och komma hit. Det har varit mitt bästa år hittills.

Igår spenderade jag tid vid poolen, sen blev det att gå ut och käka/dricka öl på Bokampers (standard stället). Senare kom hjärtat förbi, vi kollade lite film och sen var det sovdags. Idag har det varit strålande sol igen, passade på att mysa vid poolen igen och verkligen "soak in that sun" innan det är dags för den svenska kylan.

Likes

Comments

Här om dagen kraschade min gamla telefon, i flera timmar var den låst på Apple loggan och ja jag fick lite smått panik förstås. I dagens samhälle är det svårt att klara sig utan den, särskilt när man bor i USA och måste ta sig fram och tillbaka med Uber överallt..

Anyways, det var ganska bra att den gav upp eftersom det inspirerade mig att köpa en ny. Dagen efter kaoset med min gamla iPhone 5 så köpte jag mig en sprillans ny iPhone 7, Rose Gold - 128GB. Jag är garanterat supernöjd!! Det var en perfekt tidig födelsedagspresent till mig själv! Att jag dessutom kunde betala den med nästan enbart mina "upsells" från februari var inte helt fel heller. 

Likes

Comments

Frulle på sängen, couples massage, poolhäng, midnight birthday cake för min prins, lunch i strålande solsken med alla "spring breakers" tjoandes omkring oss samt middag på tu man hand. Ja ni, jag tror att han hade det rätt så bra han. I know I did. Oj vad jag älskar honom. ❤️

Likes

Comments

28e Februari, 2017. Det var sista dagen jag jobbade på Hilton Fort Lauderdale Beach Resort. Det här året har varit mycket att ta in, en ny kultur, nya människor, nya språk, det har varit lärorikt på så många olika sätt. Jag har utvecklats både mentalt och fysiskt, både yrkesmässigt och personligt. Så många människor jag mött som jag aldrig kommer glömma, stressfylld situationer och rent utav vidriga ibland men oj vad jag har lärt mig under tidens gång. Med dessa två bilder, tagna på morgonen och eftermiddagen av min sista arbetsdag - avslutar jag detta kapitel och ser fram emot nya utmaningar. Jag vet inte var jag hamnar, men jag vet att jag kommer lyckas var jag än tar mig. Puss

Likes

Comments

Det är inte varje dag man får gå på NHL, inte varje dag man får se Lundqvist och hans New York Rangers heller för den delen! SÅ JÄVLA GRYMT!

Likes

Comments

Min prins, vad han skämmer bort mig! Blommor, chokladdoppade jordgubbar samt en oförglömlig middag på en supermysig "latin restaurant"! Han kan han, min fina. ❤️

Likes

Comments