Helgen tar alltid slut lika fort som den startade. Behöver mer! Har i alla fall en mysig sak att se fram emot i mitten av veckan med älsk och sen kommer min fina vän Christine och hälsar på nästa helg! Hon fyller dessutom år idag så vi får fira henne då istället :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte göra ett besök på Mall of Scandinavia i Solna nu. Lördagar är perfekta för lite shopping ;) Sugen på att testa IMAX-bion också så får se om det går någon bra!

Likes

Comments

Drömmer mig bort till en kritvit sand och turkosblått hav. Kan knappt förstå att för ett år sedan var jag på en paradisö i Maldiverna. För två år sedan på underbara Dominikanska Republiken. En hel kall vinter utan en resa till värmen är lite svår att ta sig igenom! Får sikta på nästa vinter istället. Man lever sin vardag på ett rullande band och även om det har sina bra stunder så uppskattar jag otroligt mycket att väl få komma iväg. Känns som man får leva ett helt annat liv för en stund. Bara koppla av, uppleva och få in härliga känslor och influenser. Tänk om de varit meningen man skulle vara någon annanstans. På en varm plats. Så tänker jag ibland. 

Likes

Comments

Efter en vecka i Stockholm nu börjar man känna sig inflyttad! :) Det är klart mycket nytt på en och samma gång men tror det här kan bli bra. Det är alltid lite skrämmande att kasta sig ut i något helt nytt, men samtidigt utmanande och spännande.

Har varit på nya jobbet en vecka nu och börjar kännas bra :) Tror jag kommer trivas bra på H&Ms marknadsavdelning.

Likes

Comments

Julafton spenderades med familjen i Sölvesborg och idag blir det en lugn filmdag. Får förbereda sig för lite utgång Juldagen :)

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här så tänkte det var dags! Tror jag ska försöka komma igång med bloggen lite mer när 2016 startar. Det blir inte bara ett nytt år då, utan ett helt nytt liv som startar för mig. Ny stad, nytt jobb! Lite läskigt men mycket spännande. Berättar mer om vad längre fram.

Så länge får det bli lite bilder från senaste weekend-resan till Amsterdam! :)

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här! Uppdateringarna är lite frekventare på min instagram jenniekallenberg :)

Försöker njuta så mycket som möjligt av hösten, ta vara på tiden med hjärtat på helgerna jag får in i Stockholm, och jobba på för fullt i Malmö om vardagarna. Det är ibland inte lätt att få ihop vardagen och pendling men det kommer förhoppningsvis bli enklare så småningom. Vem vet vad som väntar runt hörnet? :)

Likes

Comments

Har fått hem min personliga poster med Instagram-bilder, beställt från Printasquare. Jättesmidigt!

Enda nackdelen är väl att så fort du klickat på beställ finns ingen möjlighet till att ändra något. Det hade nämligen blivit fel i någon bild på en annan beställning jag gjort, kontaktade dem direkt, men dagen efter hade de redan skickat ut beställningen utan att svara på mitt mejl :/ Lite dumt, får se hur resultatet blir. I övrigt, mycket nöjd :)

Likes

Comments

Tre veckors semester är snart slut, och idag var första dagen med fint väder i Sverige under semestern. Spenderade dagen först på stranden en stund, och sedan på det mysiga nya caféet Brygghuset café o art i Krokås/Hörvik :) riktigt mysigt och fint!

Innan i veckan blev det tältning på Öland och en konsert med Tomas Ledin i Borgholms slottsruiner. Förutom Greklandsresan har det sedan varit en lugn och slapp semester i regnet ;) Dags att tillbaka till jobbet på måndag, men först en fotografering i Lund imorgon!

Likes

Comments