Vardag, Fotograferingar

Behind the scenes bilder från dagens fotografering. K-O ska redigera bilderna så lovar jag er att jag kommer visa dom, tror det kan blivit riktigt bra! Fotografen till bilderna nedanför är Fannie.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Just nu sitter jag i hotellsängen och magen som är proppmätt efter sushi. Ikväll blir det "hemma-spa", ansiktsmask och någon god cider. Imorgon ringer klockan tidigt för vid 10-tiden kommer KO-B och ska fota mig, vilket jag verkligen ser framemot. På kvällen är tanken att jag och Fannie ska göra oss redo för lite fest tillsammans med Samir och hans vänner, men vi får se hur det blir.

Jag har även filmat mycket idag, så det kommer komma upp en vlogg (där jag inte pratar) inom kort på min youtube kanal, som finns HÄR.

Hoppas allt är bra med er och att ni får en toppen helg.


Likes

Comments

Sponsrade inlägg

Hur fina??? Naglarna är gjorda av Amanda T (beautifulby.a på Instagram). Amanda är utbildad nagelterapeut, makeup artist och spraytan artist. Hon gör även frans förlängning. Prislista för hennes behandlingar finns nedanför.

Jag har även fixat så ni kan få 10% rabatt på valfri behandling om ni anger koden "Jennie". Koden är giltig fram tills den 5 mars, så passa på att boka innan dess! Kontakt sker genom Facebook eller också Instagram som är länkad ovanför.

Prislista för naglar:

Naturell: 600kr

Färg/glitter: 630kr

Fixa en nagel: 50kr

Återbesök v2: 300kr

Återbesök v3: 500kr

Borttagning: 250kr

Förstärkning: 250kr


Allmänna priser:

Spraytan - 250kr

Fransar - 450kr

Stor skillnad, men älskar det! Mitt hår var så slitet och så tråkigt innan. Ni ser skillnaden. Har inga gula toner kvar, så himla fint är det nu! Nämligen bor My under samma tak. Hur duktiga systrar? My har Instagram med många fina bilder där hon visar tidigare besökare, (myfrisor på Instagram). Man kan även nå My på facebook. Hennes prislista är lite mer komplicerad. Desto mer hår man har och desto tjockare det är blir det dyrare eftersom att det behövs mer produkter. Det jag gjorde skulle gått på 700kr, men jämför man med en "riktig" frisörsalong så tar dom ca 2500kr/3000kr för att fixa mitt hår. Så skillnaden är stor. JAG ÄLSKAR DE.


Systrarna Thun är pratglada med massvis av energi. Hos en nagelsalong hatar jag när det blir stelt och ingen pratar. Men Amanda är en sångfågel och pratkvarn vilket är ett stort pluspoäng. Amanda är fruktansvärt noga under tiden hon gör dom. Enligt mig är det bättre att det tar lite längre tid och få fina naglar, än att någon kladdar på lim och målar dom! Även My är pratglad och super härlig tjej. Hon är 99:a och går 2an på ett gymnasium i Göteborg med inrikting frisör. Super härliga tjejer!

Likes

Comments

från en helt slut tjej. Jag hoppas ni mår bra, haft en bra början på veckan och en trevlig alla hjärtans dag ♡

Likes

Comments

Idag ringde klockan på 08.00, började fixa iordning mig. Kaffe, mina dagliga c-vitamins drycker och frulle. Sedan var det dags för fotografering. Mötte upp Dan och vi började fota. Minusgrader, vind och ingen jacka, utan bara linne, jeans och en tunn trend coat är ingenting jag rekommenderar. Men bilderna blir helt klara inom en vecka, men här är en sneak peak på hur det såg ut. Blev relativt nöjd med dagens fotografering, tror dock att bilderna inne på hotellet blev riktigt bra. Men som sagt, ni får se bilderna om ca en vecka.

Fotograf: Dan Ajanki

Likes

Comments