Resor & äventyr

Hej alla fina. Hoppas ni mår bra!

Nu sitter jag och Fannie på tåget påväg till Malmö för fotografering. Blir där till 17, sen blir det en snabb tur inne på Emporia. Vill också säga tack för era kommentarer, som jag fick på mitt förra inlägg. Blir ledsen av att veta att det inte bara är jag som blivit trampad på. Men då förstår jag också att det måste bli en förändring inom kort. Jag kommer säga till från och med, hör jag ordet så ska de vara sista gången den människan använder sig utav ordet. Hoppas ni också kan stå för detta.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Deep talk

Får jag fråga er en fråga? När är det okej att kalla en oskyldig människa hora? Det ordet är i dagens samhälle ett skällsord. Enligt fakta betyder det "en kvinna i prostitutionsverksamhet". Där både jag och tusen andra människor får detta ordet upptryckt i ansiktet utan att vara prostituerad. Men när tjejer i samma ålder som mig, bankar mig i ryggen och skriker hora efter mig utan att gjort någonting alls. Jag har inte ens namnet på dessa tjejer, men skulle det vara okej för det? Eller att när jag är och festar med mina vänner och tjejer som jag har känt tidigare säger högt "äntligen går den där äckliga horan"- och tittar och pekar på mig. Det är två av mina historier. Jag har självklart hundra till. Men...När skulle det vara OKEJ att kallas hora?.

Jag blir så trött på detta samhälle. Att folk kan få en människa att se så liten ut. Att få höra det ordet kan få en att tänka om, fastän man aldrig gjort något fel. Att människor vågar säga det. Att människor hade aldrig vart "uppkäftiga" ifall det inte vore för deras vänner? Hade de tjejerna som skrek hora till mig, inte haft sina vännner bredvid hade dom aldrig sagt det. Varför ska man triggas såpass mycket av sina vänner? Jag ska inte säga att jag är en ängel i alla lägen heller, men inte fan skriker jag hora till någon. Vilket inte andra heller borde.

Jag vet också att detta inlägg är väldigt provocerande och drar uppmärksamhet till sig. Men jag måste få det sagt, och måste få ställa min fråga. Varför beter man sig så?


Likes

Comments

Deep talk

Hej alla fina.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här om livet, vad som händer och vad jag sysslar med. Har mest vart sponsrade inlägg. Men jag jobbar näst in till varje dag, 4 dagar i veckan. Har en rolig fotografering nästa vecka i Malmö. Så det händer mycket roliga saker just nu. Men, mitt psykiska, de har sjukt rejält. Jag har kvar mitt positiva tänk, ibland. Men ibland också så vill jag släppa allt. Men jag vill bara säga, ta vara på era nära och kära. Jag kämpar mot depression sedan 2 år tillbaks, jag var på bättringsvägen men sen hände något, och jag sjönk till botten. Jag är dock väldigt envis, så jag vet att jag kommer komma till toppen. De krävs oftast ett wake up call för någon med depression, jag har fått mitt nu. Men nu är det jobb, fotograferingar och mys med familj & vänner som står på listan. Hoppas ni mår bra

Vi kämpar tillsammans

Likes

Comments

Sponsrade inlägg

Alkoholfritt vin av GodDryck.

Det vita är "Ekologiskt Mousserande" och den Rosa är "Ekologiskt Rosé Mousserande".

Hjälp till och fyll flaskan inne på http://goddryck.se/.

Nu ger goddryck.se 100kr till deras välgörenhetspartners för varje bild som publiceras med deras flaskor som läggs upp på Facebook och Instagram med #goddryck fram tills sista juni.

Hittills har kampanjen genererat 82 100 kr till sina partens. Stort tack till alla som är med och delar sina upplevelser. Tack för att ni gör någon annans morgondag lite bättre.


OBS: Ni får använda er av mina bilder ovan, ifall ni taggar mig på bilen. Mitt Instagram namn är: Jenniejohansen eller så kan ni också hitta min Instagram i menyn till vänster.


Likes

Comments

Vardag
Hej allihopa!

Jag blev sugen på att skriva av mig av de positiva delarna av mig. Först och främst, om EN VECKA är det Bråvalla! Jag är så himla taggad på det, att få sova i en äckligt och fullt tält, kroppen och kläderna helt leriga och massa härliga människor. Jag började räkna ner för ca 200 dagar sedan, och nu är det 7-6 dagar kvar.

Sen musikvideon, är också taggad för att få se slutresultatet. Det var riktigt roligt att spela in, jag och Liam klickar väldigt bra och jobbar snabbt och enkelt tillsammans. Vi planerar in en till musikvideo och massa härliga videos till min Instagram, så håll koll där. Min Instagram finns i min meny.

Jag jobbar väldigt mycket under Juli. Meeeen, eftersom jag fyller 18 år i augusti så blir det en utomlandsresa för dom pengarna med vänner, förmodligen drar vi till Ayia Napa, men planerna kan ändras inom kort.

Vilka ska till Bråvalla?

Likes

Comments