Header

Resor & äventyr, Vardag

Hej alla fina, hoppas allt är bra med er.

Förra helgen spenderades med pojkvännen, vi åkte bland annat till Göteborg under lördagen, för en fotografering som gick bra. Bilderna därifrån finns på föregående inlägg. Resten av helgen tog vi det lugnt och spenderade tid tillsammans.

I måndags åkte jag och min språkgrupp till Tyskland, vilket var både nervöst och spännande. Första kvällen var det shopping och utforskning runt hotellområdet. Dagen därpå fick vi en guidning runt Berlin och fick ta del av stadens historia, detta tog 3 timmar och var förvånansvärt intressant att se och höra. På tisdagskvällen gick vi in till centrum och åt på Vapiano, sedan gick vi ut ett härligt gäng och tog varsin cider/öl för att fira en lyckad resa.

Likes

Comments

Sponsrade inlägg
arton95.se 

Denna klocka har ni fått se mycket på både min Instagram och blogg. Men visst är den fin? Den perfekta klockan.

Deras hemsida kan ni hitta HÄR.

Deras Instagram kan ni hitta HÄR.


Likes

Comments

Resor & äventyr
Hej allihopa!

Just nu rullar allting på rätt så bra. Jag har äntligen körkort! Jag klarade teori provet i måndags och uppkörningen i onsdags förra veckan, så sen dess så bor jag i min lilla bil. Så skönt att inte behöva plugga på det längre, att man kan klippa skylten och slänga böckerna. Underbar känsla.

I helgen åkte jag, pojkvännen, Fannie och Andreas till Öland, lite spontant. Det var väldigt behövligt för oss alla, att bo i en liten stuga mitt ute i ingenstans, sitta och dricka kaffe och prata. Vi hade det så himla mysigt. En sån resa kommer nog göras inom kort igen. Har ni några tips på vart man kan åka?

Likes

Comments

Vardag
Han får mig att känna glädje, lugn och trygghet.

Han får mig att känna att varje andetag har ett värde.

Han har fått mig att ändra uppfattningen av killar.

Han fick mig att öppna upp mig, att dela med mig av mina svåraste stunder.

Han får mig att kämpa för kärleken.

Han lyser upp mina dagar, han gör mig lycklig och framför allt; han får mig att kämpa för min egen del, därmed depressionen. Han är guldvärd ♡

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina! Jag hoppas ni mår bra.

Skolan har startat igång igen, har fått ett ganska härligt schema, bortsätt från måndagarna, då går jag 8.10 till 15.45. Men resterande dagarna slutar jag rätt tidigt. Detta är ju mitt sista år på gymnasiet. Alltså är det min tur nästa gång att få ta studenten. Jag känner att detta året kommer bli väldigt bra, jag ska satsa på plugget och ge allt.

Håller på med mitt körkort nu också, har uppkörning på onsdag. Sen får vi se efter det, hur provet kommer att gå. Sitter och pluggar när jag får tillfälle för det, med tanke på att helgen är här nu, så blir detta förhoppningsvis en plugg-helg. Så jag inom kort kan slänga övningskör skylten.


Likes

Comments

Vet ni känslan av att vara kär? Att när just den där människan skriver, så pirrar de i hela magen och leendet blir större än någonsin. Att sitta under ett träd och få höra den där människan spela gitarr, uttrycka sina känslor och bara få mig att le endast av en blick. Att fyra dagar kan kännas som sju år. Att just den där människan kan ge mig så mycket kraft och inspiration.

När jag blir kär, så blir jag så himla glad hela tiden, myggorna kan sätta sig på min kropp om dom vill, men jag rör inte mig. Är jag ute och går utan sällskap och utan musik så ler jag ändå. Jag hoppas att ni kan relatera till denna känslan, för det finns inget bättre.

Likes

Comments