Header

Vardag

Hej allihopa, hoppas allt är bra med er.

Det är 2 veckor sedan jag bloggade senast, jag behövde en paus. Jag ligger efter i skolan och har vart helt tom på idéer. Jag har fått tillbaka krafterna igen och suget efter att blogga. Det har hänt mycket sedan vi hördes sen sist. Jag går knappt i skolan, för mina lärare är alltid borta, antingen sjuka, lediga eller bortresta, vilket är synd. Har även hamnat i en konflikt med en lärare, då X säger "Stick här ifrån för i helvete", när jag svarade på X fråga. Vilket vi gått till rektorn med. Det finns så mycket skit bakom varje skola, men alla tystar bara ner de onda som händer, vilket är väldigt synd för resterande som ska gå på skolan med åren.

Idag när jag tog bilen till tågstationen och hade parkerat så såg jag även 3 uppbrunna bilar, artikel HÄR. Vilket är så jävla respektlöst. Jag sitter alltid med en klump i magen om att nästa bil, är min. Jag är tacksam över att dom låtit bli min, men man vet inte längre.

Men som sagt, nu är jag tillbaka. Har super roliga saker på gång. Kika gärna in på min Instagram och se till att du verkligen inte missar go sakerna. Min instagram hittar ni längst ner på bloggen. Ha det bäst! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Frågor/Svar

F: Känner du press för ditt utseende som modell?

S: Det finns såklart en press inom att vara modell. Jag är egentligen "för stor" för att passa in som modell, och för kort. Jag är 167cm lång. Då känner jag en ännu större press att prestera med allt i mitt i ansikte, förstå mig rätt. Men jag förbereder mig alltid med grova rengöringar för ansikte, sedan ansiktsmask och även återfuktning. Även hårinpackning för att få glansigt och fräscht hår. Så svar på din fråga, absolut känner jag press.


F: Känner du press inför sista året på gymnasiet? Och vilken linje går du?

S: Jag har inte börjat ta tag i skolarbetena riktigt, jag gör uppgifterna försent och lägger ner väldigt lite tid på dom. Men pressen finns alltid så fort jag börjar tänka på att jag har tretton uppgifter bakom mig. Men jag prioriterar inte skolan längre, vilket är synd, jag går i skolan 210 dagar till studenten, den är det slut! Jag går samhäll, beteende - kriminologi.


F: Har du planer på att fortsätta plugga efter gymnasiet?

S: Nej. Jag vet inte vad jag vill jobba med när jag är äldre, så det känns onödigt att sätta sig och plugga till något man egentligen inte ens vill. Jag tror inte man behöver plugga vidare för att lyckas i livet. Men det kan ju ändras såklart, kanske får för mig någonting om ett år. Istället för att plugga vidare så ser jag mina stora drömmar i Australien. Planen är att jag ska jobba ihop x antal pengar för att sedan åka till Australien.


F: Anser du dig själv som bortskämd?

S: Nej, verkligen inte. Jag anser att man är bortskämd om man inte är tacksam för sakerna man får, rätta mig ifall jag har fel. Men det är min syn på saken. Jag får väldigt mycket saker, absolut. Men jag är extremt tacksam över det.


F: Basen i ditt smink?

S: Foundation (HÄR), den blandas ut med en beauty blender. Sedan concealer (HÄR) under ögonen. Sätter sedan allting med puder (HÄR ).


F: Vad har du för drömmar och mål?

S: Jag vill såklart att det ska börja gå bra med modell jobben, det hade vart drömmen. Sedan att även bo i Australien, kanske både och samtidigt? Mina mål är framför allt att vara lycklig och bli frisk från depression.


F: Vart började ditt modell intresse?

S: Jag följde många bloggar och Instagram konton där modell för huvudrubriken för deras liv. Jag tyckte att det var inspirerande att man kunde vara kreativ kring en bild. När jag var runt 10 år gammal så började jag även fota och min dröm var att bli fotograf, men sedan började jag experimentera och ställde mig framför kameran istället. Redan där började mitt intresse för att bli modell/fotad.


F: Hej! Vilken är din naturliga hårfärg? Vilken linje pluggar du? Är du inte tillsammans med din pojkvän längre? Isåfall varför? Fin blogg!

S: Den färgen jag har som utväxt, är min riktiga hårfärg, så lite rått-färgat. Lite blond-brunett, skulle jag nog vilja säga. Jag pluggar samhäll, beteende - kriminologi, vilket jag trivs med. Angående killen ni fick se här på bloggen, mitt ex, kommer jag inte gå ut med vad eller hur det tog slut. Det ända jag kan säga är att vi tyckte väldigt olikt kring många saker. Men livet rullar på ändå! Och tack så mycket ❤

Likes

Comments

Hej! Jag har under två dagar stor rensat mina garderober, fick ihop 2 stora kassar och donerade även 3 kassar. Men i dessa två kassar jag ska sälja, tänker jag att jag ska sälja via Köp och Sälj grupper på Facebook. Jag tänker även att jag lägger ut på bloggen. Priserna kommer att diskuteras fram, alltså sätter jag då inget bestämt pris. Hoppas ni är taggade inför detta!

Likes

Comments

Nu har ni chansen att fråga exakt vad ni vill, jag svarar på alla frågor. Inga hemlisar 😘

Likes

Comments

Vardag
Hej alla fina!

Denna veckan är det höstlov för min del, väldigt behövligt. Jag har enbart legat i sängen och återhämtat mig från min förkylning som fortfarande sitter kvar, men det är på bättringsvägen. Idag ska jag få i mig massa vitaminer, ta på en ansiktsmask och kurera mig. Imorgon klockan 11 är det fotografering vid ätran, hoppas att det blir fina höstbilder. Sen på lördag blir det en hotellnatt i Halmstad, men en härlig utekväll. Efter denna veckan är det tillbaka till verkligheten, massa plugg och mata av sina uppgifter.


Topp från H&M.

Likes

Comments

Vardag
  1. Jag äter upp ett helt pepparkakspaket om dagen, därmed så finns det alltid en ny förpackning efter varje gång familjen handlar.
  2. Min MacBook Air (skoldator) slutade funka förra veckan. Men jag fick ha en lånedator sålänge, en Chromebook.
  3. Jag är väldigt koffein beroende. Jag måste få min dagliga mängd av kaffe och energidricka, annars får jag grov huvudvärk. TIll och med matpersonalen på min skola är rädd för mitt stora intag av koffein.
  4. Jag använder mig enbart av samma lakan, påslakan och örngott. Självklart tvättas de, men använder bara vitt.
  5. Förhoppningsvis ska jag och mina vänner fira en väldigt rolig sak som jag hoppas kommer att hända inom kort. Ni lär märka vad det är!
  6. För cirka 3-4 år sedan var jag ett hudvårdsfreak, jag hade runt 85 krämer för ansikte/kropp/hår.
  7. Jag har grymt roliga planer inför nästa år, som ingen vet om än så länge.
  8. Min drömbil är en Audi r8, mattsvart.
  9. Varje gång jag ska äta pizza, beställer jag alltid samma som alltid, vilket är en glutenfri hawaii. Jag har ätit kebabpizza några gånger faktiskt. Annars är det alltid den gamla vanliga.
  10. Mitt gymnasiearbete ska vara inlämnat om cirka 4 veckor, och jag har inte ens skrivit rubriken. Jag har ingen ork för skola längre, dock är det sista året, så jag får bita ihop ett tag till.

Likes

Comments

Instagram@jenniejohansen