Gästinlägg

Vem är du? Jag är en tjej på 16 år som älskar att gymma. Har haft två tävlingshästar som ganska så nyligen gick bort i en skada och en sjukdom. Efter det blev jag extremt ledsen efter all otur. Hobby rider just nu min ponny som jag haft i 7 år. Annars älskar jag o blogga och umgås med kompisar.

Varför började du blogga? Och hur länge har du bloggat? Jag började blogga eftersom jag gillar att dela med mig om åsikter osv. Sen gillar jag att lägga ut mer bilder på bloggen än på instagram med lite längre texter. Tycker även att det är himla skönt att skriva av mig!

Vad handlar din blogg om? Min blogg handlar mycket om min vardag där jag försöker fotografera de mest intressanta sakerna hehe. Delar med mig av min träning och försöker printa in åsiktsinlägg. Älskar att fotografera outfit bilder och inspirera andra

Vad är det som får dig att fortsätta blogga? De som får mig att fortsätta vilja blogga är alla extremt fina kommentarer man får. Alltså blir så lycklig av att kolla bloggen!


Finns det något som du inte avslöjat för dina läsare? Varför jag är extremt ledsen (och vad som har hänt) just nu har jag inte avslöjat för mina följare men kommer föra det när jag är redo.

Vart får du din inspiration ifrån? Jag får min inspiration av människor runt omkring mig och andra bloggar. Hittar inspiration lite här och var!

Top 3 favoritbloggare? Vilken av dessa ser du mest upp till? Åhh kan inte välja mina favoriter hehe! Älskar många på olika sätt!

Hur gör du för att få ett komplett inlägg? Försöker alltid ta mina bilder själv eller be någon fotografera mig. Ska vara min blogg med mina bilder. Försöker ha en intressant text och dela upp den så den inte blir så himla jobbig att läsa hehe! Gillar inte o läsa långa inlägg men mycket klockslag osv. Bara jobbigt haha!

Hur lång tid tar det för dig att skriva ett blogginlägg? Ojj är väldigt varierande hur lång tid ett inlägg tar. Åsikts inlägg kan ta 30-60 min. Men ett vanligt vardags inlägg kanske tar 5-10 min? Lyckas alltid printa in lite stavfel osv hehe som man får räta till. Brukar ha bilderna förberedda.

Hur många blogginlägg försöker du hålla dig till i veckan? Det varierar med inlägg. Men försöker ha ett eller flera varje dag. Så de blir ett par i veckan. Brukar ofta ha mycket att skriva om så ibland är jag rädd att jag publicerar för mycket hihi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Visst är det roligt att kolla tillbaka på gamla bilder på en själv? Jag skäms så mycket över vissa bilder, för vissa av bilderna har väldigt pinsamma historier. Men bilderna är från allt mellan 2008 till 2012.Men visst är det roligt och se hur mycket jag har förändrats? 😳 eller det kanske inte är så mycket egentligen...

Likes

Comments

BUCKET LIST

Besöka minst till 5 olika länder.

Åka på minst 1 festival och övernatta.

Åka på en roadtrip.

Gallopera på hästryggen igen. Inte många som vet, men som liten bodde jag på bondgård med många olika djur, hade därmed några egna hästar. Jag har inte ridit sedan många år tillbaka och i år ska det blir ändring på det.

Införskaffa mig en GoPro hero 5.

Börja spara pengar.

Få ett betyg A som slutbetyg i något ämne.

Hålla ett tal inför en främmande publik.

Ta körkort.

Hoppa från en klippa ner i havet.

Likes

Comments

Vardag

...fredag! Varför är du här så sällan?

Hej på er alla fina!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra. Lite trött och stressad bara. Idag har jag, Fannie, min syster och även Hailey umgåtts hela dagen och bara haft det super mysigt, trots att Hailey är väldigt förkyld och jag känner att det börjat smyga sig på mig nu också, halsont och snorig. Men jag försöker tro att jag är fullt frisk och överlever med hjälp av koffein. Kvällens planer blir förmodligen inte som jag hade tänkt, jag var sugen på ett litet partaj men Falkenberg kan tyvärr inte leverera detta. Så blir förmodligen massa planering och besvara mail, sen över till film och massa mys bara!

Vad har ni för planer i helgen?


Likes

Comments

Fotograferingar

“No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.”


"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live."


“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”


Likes

Comments

Vardag, Resor & äventyr

Hur fint väder har vi inte haft idag? I Halmstad och Falkenberg har det vart skinande sol hela dagen, och det tog jag vara på. 9 plus grader och sol, hoppas jag att ingen har klagat på 😉. Idag åkte mina Bråvalla brillor på, fick mig med dom hem (har absolut ingen aning om vad som skedde) och även min älskade skinnjacka! Jag och Fannie satte hos på Vinbergs Golfbana med sjön framför oss, med en smoothie. Så himla mysigt.

Hoppas att ni också njöt av solen idag, i Falkenberg ska detta hålla i sig fram tills lördag, får hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Veckan går så himla snabbt tycker jag, lite för snabbt. Diskuterade detta med Fannie tidigare idag, att man går upp och gör sig färdig för dagen, åker till skolan och presterar och åker hem, sen pluggar/bloggar/somnar man. Sen samma sak igen. Fram tills fredagen då allt man önskar är att det ska bli kväll, då man äntligen tar helg. En helg är ca 2.5 dag och den tar ju slut snabbare än vad man önskat. Tyvärr är det så.

Men till vad inlägget faktiskt handlar om! En av mina läsare ska få möjligheten att synas och höras på min blogg (inklusive Instagram, blogg, alltså önskade sociala medier), då en av er ska svara på 10 frågor och då få synas här. Det ända ni behöver göra är att maila mig (jennieejohansen@hotmail.com) och skriva ditt namn, ålder, blogg/Instagram, enkelt. Hoppas ni är intresserade av detta, det är jag! Hoppas ni är med.


Likes

Comments

Vardag

+ Bråvalla är om 100 dagar, och tiden kommer gå snabbt fram tills man står i 6 timmars kön in på festivalen, så taggad!!

+ Jag har även börjat plugga till körkortet nu, ska gå på teorilektionerna varje tisdag fram tills 2 maj. Vilket innebär massvis av plugg, men det är värt det i slutändan.

+ Jag trivs på jobbet!! Jag började arbeta på Sibylla i Ullared i lördags. Så trevliga människor och roligt arbete. Stort plus denna månaden!

+ Jag håller på att planerar min resa inför Australien som jag förhoppningsvis ska göra under hösten 2019.

+ Ni bör hålla utkik på bloggen, kanske kommer någon rolig tävling inom kort? 😉

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina! Äntligen helg för min del.

Skoldagen på fredagar består för min del av en svenska lektion, börjar 10.00 och slutar 11.20, vilket är skönt, men det känns så onödigt på något sätt att åka från Falkenberg till Halmstad för en lektion. Jag har vart hemma ett tag nu, käkat och kollat youtube. Jag känner mig så stressad inför denna dagen, jag ska hinna med så mycket. Först nu, besvara mail. Sedan träffa min storasyster & Hailey, sen vid 6-tiden ska jag till en vän, Julia, för att ha myskväll.

Ska hem i tid idag, för att imorgon blir det en spännande dag. Min första arbetsdag sedan 1 år tillbaka. Nu är det nya tag och jag ska äntligen få använda min kreativitet. Mer om detta kommer ni få höra mer av framöver. Hoppas att ni får en toppen helg!

Likes

Comments