View tracker

Vardag
Hej och förlåt, jag skäms lite för min dåliga uppdatering.

Men jag är vid liv och mår faktiskt väldigt bra för tillfället. Trots att skolan har börjat på riktigt nu, ska börja grubbla på gymnasiearbetet och ska även göra en övningsuppgift som är ungefär som gymnasiearbetet. Vilket är tufft, men det ska nog gå bra till slut när jag kommit igång.

Ikväll blir det en lång dusch, god mat, och även plugg. Denna veckan har vi KU-vecka vilket betyder ungefär "gör vad ni vill, men prioritera uppgifter ni ligger efter med först". Men man får inte så mycket gjort, och eftersom att jag pluggar bättre hemma så ingen stör mig, så tar igen skoldagarna på kvällarna i lugn och ro istället.

Stockholm blev även uppskjutet till den 17 februari. Vi tar bilen dit med min mamma och hennes sambo istället och bor på hotell istället för i en våningsäng tillsammans med 12 andra personer. Känns lite bättre med hotell isåfall. Jag hoppas att ni är lika taggade som mig för att få se resultatet sen när allt är färdigt. Skulle ni vilja ha behind the scenes bilder?

och... det kommer många andra roliga saker där också. Kanske kan teasa er med någon bild så får ni skapa er egen uppfattning om vad som sker 😉


Likes

Comments

Musik

var tvungen till att göra en svart cirkel över mina bröst, syntes lite för mycket hud för internet. Men har ni hört Noah Cyrus låt? Älskar den acoustic, så himla mysig.

Likes

Comments

Frågor/Svar, Vardag
Hej allihopa!

Nu har skolan börjat igen för min del. Mitt lov bestod mestadels av fester, känslor och lugna hemmakvällar. Vilket för min del är ett "bra" lov. Nu börjar det närma sig Stockholm också, så himla kul. Åker den 19 januari tillsammans med Fannie. Sen i februari har jag och Fannie också tänkt oss att åka till Spanien en vecka (blev ändringar ifrån vad vi tidigare planerat).

Första skoldagen fick vi en uppgift inom idrott, matematik, naturkunskap och svenska i en och samma uppgift. Ska vara färdigt om 4 veckor, vilket ni kanske tycker låter som en lång tid. Men det är så många steg som ska göras, så det känns som att jag kommer vara klar om 100 dagar ungefär. Jag är nämligen en sån person, får jag mycket att göra så gör jag allt annat för att komma undan. Vilket i slutändan blir väldigt jobbigt.

Brukar också få frågan vilken skola och linje jag går på. Jag går på Drottning Blankas gymnasieskola på samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteendevetenskap-kriminologi

Nu ska jag göra färdigt min psykologi uppgift och dricka upp mitt vanilj kaffe 😍

Likes

Comments

Festligheter

Det var ett tag sedan jag uppdaterade er om vad som pågår i mitt liv, vad jag har gjort de senaste dagarna. Men jag har tagit vara på de sista dagarna utav mitt jullov. Först och främst så firade jag jul här hemma med släkten. Samma gamla visa varje år, Kalle Anka klockan 3 och sedan är det julklapparna och tomten. Eftersom att det ända jag önskade mig i julklapp var min bråvalla biljett, så fick jag inte så mycket utöver det. Men fick lite små saker som är bra att ha, så som pengar, ljus och body butter osv. Är så himla tacksam över allt jag fick!

Min nyår var magisk. Firade med Fannie, Julia, Malin och Wilma. Innan tolvslaget cyklade vi in till stan (tullbron) för att vi ville säga gott nytt år till våra vänner som vi inte firade med. Blev kvar där längre än vad vi trodde, åkte hem och gick och la oss, inte så spännande. Men dagen efter hade Fannie bland annat en bula på svanken, och vi båda hade sjuka blåmärken efter kvällen.

Sedan 2017 så fyller de flesta av mina vänner 18, vilket firades ordentligt den 5 januari. Då Fannie blev 18, så då blev det fest, roliga lekar, och underbart umgänge. Dagen efter gick hon ut på krogen och jag spenderade kvällen med mina gamla killkompisar. Igår var sista kvällen vi firade Fannie, så dagen idag har vart väldigt lugn.

Nu är det bara 2 hela dagar kvar på jullovet och det spenderas med vänner och att bara ta det lugnt och ta nya tag inför skolstarten. Hoppas ni haft ett bra jullov för er som haft det!


Likes

Comments

Vardag, Musik

Med massa gosiga låtar, bara jag och mina tankar. Även sätt färdigt på hela SKAM nu, vilket ger mig så mycket tankar efter varje avsnitt. Ikväll låser jag in mig på rummet, med tända ljus, mina tankar och musik.


Likes

Comments