View tracker

(frågorna är ifrån @rebeccasvensson)

Beskriv 2017 med tre ord.
- Frihet, galet & efterlängtade.

Vad kommer bli det bästa med 2017?
- Resorna jag ska göra, utan tvekan! Så som Bråvalla, Ayia napa, Stockholm (20 januari), Tyskland. Sen är jag ju en väldigt spontan människa av mig och med tanke på att jag fyller 18 (!!!) så har jag ju tillgång till att resa ensam 😜 Men sedan tror jag även att gå i 3an på gymnasiet kan nog också vara ganska så bra. Sedan även att få ta mitt efterlängtade körkort.

Vilka resor vill du göra under 2017?
- Jag vill ju självklart göra de resorna som står i frågan ovanför. Men något som hade vart riktigt roligt är att dra några veckor under sommarlovet och bara förflytta sig efter några dagar till fest-länder. Ta 4 veckor och att 1 vecka är man i Turkiet, vecka 2 är man i Rhodos, vecka 3 är man i Magaluf och vecka 4 är man i Ibiza. Hur kul???

Vad kommer du spendera mest pengar på under 2017?
- Har en känsla av att det kommer vara ganska mycket alkohol och resor eftersom att jag fyller 18 under 2017, sedan är det väl kläder osv.

Vad ska du tänka på under 2017?
-Att vara ännu mer spontan. Jag älskar att vara spontan! Att åka och tatuera sig eller bara sitta vid datorn som vilken eftermiddag som helst och boka en resa. Ska bara inte tänka så mycket, (så länge det inte sårar någon)

Finns det något speciellt du vill göra annorlunda under 2017?
- Satsa mer på min blogg och Instagram. Inte vara så rädd för allt, testa på massa olika roliga saker och inte alltid ha samma rutin, att man går upp 06.00, sminkar sig, åker till skolan, gör sitt bästa, åker hem, tar en powernap, äter, plugga osv. Att ändra på rutinerna lite.

Vad ser du inte fram emot med 2017?
- Allt detta plugg som kommer komma i 3an....

Kommer 2017 bli ett bra år?

-Har en känsla av att detta kan nog faktiskt bli något av de bästa åren!


Jag känner mig färdig med 2016. Men visst hade det vart roligt med en årsresumé? Gillar detta inlägget så jag vet om ni är sugna på att jag gör en sådan. Alltså går igenom alla månader med saker jag har gjort under året.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Frågor/Svar

F: Hej, vad tycker du om att Jennie gör sånahär frågestunder till dig som du sen ska svara på? Gör du det vara att vara snäll eller gör du det för att du tycker de är roligt?

S: Jag tycker det är roligt, jag svarar för det mesta för att jag vill och tycker det är en rolig grej, men också för att vara snäll.


F: Har du och Jennie något gemensamt? Har ni några traditioner? Vad tycker du om att Jennie bloggar? Stör de erat förhållande på något sätt? Kramisar Tyra

S: Vi har massa saker gemensamt, men det allra bästa är att vi båda älskar mango. Nej, det stör inte vårat förhållande på något sätt att hon bloggar. Det är hennes hobby, och jag stöttar henne i det.


F: Vad tycker dina föräldrar och dina kompisar om jennie?

S: MIna föräldrar tycker om Jennie, o de är likadant med mina polare.


F: Beskriv er första kyss!

S: Våran absolut första kyss var när vi gick i femte klass. Vi stod bakom en lekstuga, och eftersom vi var så små så var det ju inte den mest romantiska kyssen.


F: Berätta det sötaste du gjort för henne?

S: Jag är inte den mest romantiska killen av mig om man säger så. Så det är inga stora grejer jag gjort, har typ varit att jag köpt blommor någon gång. Sen får hon ju alltid massage o mango typ varje kväll så de jämnar väl ut sig.


F: Hej Jennie & Noel! Jätte roligt att ni gör detta. Jag har några frågor som jag vill att Noel ska svara helt ärligt på!

1. Hur är Jennie som flickvän?

2. När tycker du Jennie är som finast?

3. Vad är finast med henne?

S: Jennie som flickvän, hon är underbar, det måste jag säga. Men eftersom Jennies humör svajar ibland så kan det ofta bli att hon blir lätt irriterad på mig o allt jag gör. Men när hon är på bra humör är hon allt man kan önska sig. Jennie är alltid fin, spelar ingen roll vad hon har på sig, sminkad eller osminkad. Men hon är som finast när hon sover. Det som är finast med Jennie är att hon är sig själv när hon är med mig. Gömmer inget, inte rädd för att säga eller göra saker när jag är i närheten. Och hennes ögon o leende 😌


F: Har följt din blogg länge nu Jennie och har ju då sätt att ni har varit tillsammans flera gånger tidigare och jag undrar bara hur ni får det att fungera? Folk säger ju att man inte ska gå tillbaka till sitt ex osv, är väldigt nyfiken på hur ni får detta att fungera! Kramar Klara!

S: Jag vet faktiskt inte, jag tror att det har o göra med att vi kan inte vara ifrån varandra.


F: Hur får ni tillbaka tilliten till varandra efter de tagit slut så många gånger?

S: Vill man något, så får man det att funka. Det är så vi jobbar.


F: Ooooooch jag har en till fråga!! Hur många gånger har ni varit tillsammans? och hur länge har ni känt varandra?

S: Vi har känt varandra i 7 år, och har varit tillsammans 8 gånger.


F: Hur länge höll ni på innan ni blev tillsammans? Tror du ni kommer hålla hela livet?

S: En vecka typ. Det är svårt o säga eftersom vi är såpass små, men jag hoppas det iallafall.

Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att tiden går alldeles för fort? Det var nyss sommar, nyss bråvalla och Turkiet, och nu är det bara ca 3 veckor kvar till julafton. Och snart 2017, jag har så mycket roligt i början på det nya året. Fotograferingar, samarbeten och bara massa roliga saker som är planerat. Är ni också taggade för det nya året?

En annan sak är nyårslöften, det har jag aldrig haft. Men jag har försökt men har aldrig gått längre än den 2 januari typ. Men har ni några bra nyårslöften?

Likes

Comments

Wanties, Sponsrade inlägg

Har ni missat hemsidan secrets.se? Isåfall är det god tid att ni får upptäcka den nu. Där dom nu har börjat sälja real techniques, NYX, the balm (bland annat Mary Lou Manizer HÄR), milani, bare minerals.

Perfekta smink-julklapparna, då de har billigare sminkmärken (W7, technic, loreal paris osv). Nedför hittar ni mina favoriter!


Likes

Comments

Deep talk

VARNAR FÖR KÄNSLIGA BILDER NEDANFÖR DETTA INLÄGG.

INLÄGGET HANDLAR OM PSYKISKA OHÄLSA

Det finns dagar man vaknar med ångest, och de finns dagar man somnar med ångest.

Vissa kan bära ångest dag in och dag ut.

Vissa har sån psykisk smärta då man hellre vill ha den fysisk.

Vissa skickar intima bilder.

Vissa äter mycket och vissa äter lite.

Vissa gråter och vissa skrattar.

Psykisk ohälsa syns inte alltid.

Jag och min pojkvän pratade igår om att lasra bort tatueringar, hår eller som i mitt fall, ärr. Vi hittade en bild på någon timma efter jag hade lasrat både min höger och vänster arm. Vi pratade om hur mycket det sved och hur svullet det var. Men desto mer vi pratade om det, desto mer kom vi ljupare in på det.

Jag kom och tänka på hur lite mina ärr syns idag. Det syns enbart från vissa vinklar och ljus. Ska jag vara ärlig är jag lite ledsen över att dom är borta, för jag kände mig starkare varje gång jag tittade på mina armar. Men när de knappt finns kvar, vad ska jag då känna mig starkare av?

Det är över ett år sedan jag fick för mig att skada mig. Jag är klar med det, och jag vill absolut inte hamna där igen. Men som jag sa innan i inledningen så finns det många olika sorter på psykisk ohälsa. Vissa som de syns tydligare på än andra. Jag bearbetar min psykiska ohälsa och mina 2 olika sorters mediciner, så tar jag igenom varje dag, fast än de är höga hinder så kommer jag alltid hem hel fysiskt. Men inte alls ofta, psykiskt. Det kan vara en tanke, en blick och hela dagen går snett. Men jag är en sån person som oftast är sprallig och glad, och på det sättet kan jag dölja det. Då jag inväntar mitt möte på BUP med min underbara psykolog, för att berätta allting som har hänt och händer runt omkring mig för tillfället.

Jag älskar att tycka till och hjälpa andra. Försöker alltid se det från många olika perspektiv, vilket jag är nöjd över hos mig själv. Men när jag får skit tillbaka för att hjälpt någon? Då panik gråter jag och drar mig själv i håret. Men efter ca 30 minuter när jag har lugnat ned mig. Så kommer den värsta sidan fram i mig, jag måste hämnas. Ibland har jag hämnats ordentligt, men oftast är det bara något min hjärna mår bättre av att tänka, Men ni vet när man har gjort något riktigt bra och det känts som att man har räddat hela världen? Så känns det för mig när jag hämnas. OBS: Jag har aldrig gjort någon illa av att hämnats. Jag vill bara säga det, utan som senast när jag blev väldigt trött så bokade jag möte med en lärare och elev som hade gjort saker och ting illa för mig, för att sedan utgå ifrån att personen måste lägga av de den håller på med. Men det är hemskt, eller hur? Att få skäll ifrån läraren? Det tycker jag iallafall, trots jag går i 2:an på gymnasiet, men det är därför gör jag så till de människorna som har gått över gränsen. För att visa dom att det är inte okej att trycka ner människor, OAVSETT.

Det finns så många olika saker som kan plåga en människa, till tårar, psykisk ohälsa eller till och med döden. Fast än du tittar lite snett på människa utan anledning, stanna människan och be om ursäkt ifall du såg otrevlig ut, så enkelt är det. Sluta säga till folk att dom är dumma i huvudet, oavsett om det är din bästa vän. För det är aldrig okej, hur roligt de än kan vara att driva med sin bästa vän, då är det bättre att göra det utan för allmänna platser, då ingen ska ta illa upp.

Jag är så trött på att bli sårad. Vill ni veta en av de bästa sakerna som hänt i år? Jag har kunnat lyfta fram positiva saker fastän jag är i helvetets helvete. Det tog 6 år för mig. Med detta vill jag säga, sluta aldrig försöka, för om du kämpar så kommer du att lyckas.

Likes

Comments

Vardag

Behöver hjälp med vilka naglar jag ska köra på nästa gång de är dags, det finns en röst ruta nedanför. Fyll gärna i vilka naglar ni tyckte mest om ✨

1 / 2

3 / 4 / 5

Likes

Comments

Hej allihopa! Dagens inlägg blir inspirerat av @charlottevonbraun. Just nu i skolan är det väldigt lugnt, det är roliga lektioner och inga läxor, vilket gör att jag kan hitta på annat än att sitta med ansiktet i en bok. EN ANNAN SAK.....jag fick A på mitt heder tal som jag var så himla nervös över. Tack gode gud säger jag bara, för jag var nojig över om jag ens skulle bli godkänd. Men visst är den känslan så himla skön?!

Till veckans planering.

Måndag: ------

Tisdag: Blir det gymmet i 2,5 h på min 3h rast efter lunch. Även tagga upp inför tyska lektionen 😖 Även lyssna på 3 av mina klasskompisars heder tal. En liten fågel vissla i mitt öra att någon skulle hedra mig! Hur gulligt? (okej, nej, det är Fannie, och jag sa till henne att göra det för hon hade brist på fantasi, men men)

Onsdag: Skola fram tills 11.20, tåget hem och bara vila!

Torsdag: Gästföreläsning på skolan, ingen aning om vad det handlar om.

Fredag: Ha en myskväll med pojkvännen eller vän, för att sedan tagga upp inför morgondagen.

Lörsdag: Förbreda outfit, smink och även packa med mig stolar till en födelsedagsfest. Ska bli så himla kul.

Söndag: förmodligen bakis, men förhoppningsvis gymmet kanske? Väldigt oklart.

bilder ifrån helgen.

Likes

Comments

Vardag
En ledig dag är aldrig fel 😌

Torsdag idag, och jag fick sova ut, gjort saker och ting (bara fotat). Nu är klockan halv 5 och jag börjar bli jätte trött, så ikväll blir det god mat och mys med älsklingen. Imorgon är det skola igen, då mitt heder tal är, blir så nervös av att tänka på det, men det ska bli roligt. Efter skolan är det dusch, sminkning, hårfix och göra sig redo för fest.

Har även börjat kolla på vilket hotell i Ayia Napa vi ska bo på, har du själv vart där, isåfall vilket hotell bodde du på? Hade behövt lite hjälp. Ska nämligen dit med antingen en eller fler vänner på en (eller två) festvecka.


Likes

Comments