Header

1. Har du slut på rakkräm? Använd balsam, fungerar exakt lika bra och ger en mjuk och skön känsla efteråt

2. Har din mascara torkat och blivit klumpigt? Häll ner lite linsvätska eller håll förpackningen under varmt vatten en stund så kommer den direkt att fungera bättre.

3. Vi vet alla hur jobbigt och irriterande det är när nylonstrumpyxor går sönder, men spraya lite hårspray på dem innan du sätter på dig dem så kommer de inte att gå sönder lika lätt.

4. Har du bråttom kan du ta bort skrynklor från klädesplagg med plattång.

5. För att dölja svettfläckar under armarna, klistra fast en binda i vardera armhåla på tröjan.

6. För att förhindra att få "camel toe" är ett tips att du klistrar fast en binda på insidan av båda låren.

7. Är din hårinpackning slut? då kan du använda kokosolja i håret istället. Smält lite kokosolja och massera in i håret 1-1,5h innan du duschar och sen sköljer du ur det grundligt, precis samma effekt som hårinpackning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra helgen var det en fullspäckad tävlingshelg för mig. På lördagen var det hoppning som gällde och på söndagen var det dressyr. På lördagen startade jag i 70cm klassen med Kotten. Kotten som vanligtvis brukar få fnatt på tävlingar gick huur fint som helst och det var utan tvekan bästa rundan någonsin tsm med honom. Vi kom felfritt genom banan och det resulterade i en 1:a placering 😄 På söndagen startade jag med Valentinor och Kotten i varsitt lätt B program. Valentinor var först ut. Han gick jättefint på framridningen men strax när vi kom in på tävlingsbanan taggade han till och absolut vägrade att gå på tygeln. Dock lyssnade han bra. Vi kom oss igenom programmet och resultatet räckte till en 2:a plats. Kotten vägrade samarbeta både på framridningen och framför domarna. Värsta procenten jag någonsin fått på ett dressyrprogram och jag hade så jäävla dålig känsla genom hela programet. Som tur är blir det snart dags för en ny dressyrtävling och då ska jag ta igen de borttappade procenterna. Det blev helt enkelt en tävlingshelg med blandade resultat och med med och motgångar men sånt måste man kunna ta 😄

Likes

Comments

Idag var det dressyr på schemat för mig och Eeva. Även fast vi inte är ett "dressyrteam" är det ändå viktigt att träna de ibland också. Idag tränade vi övergångar. Det gick lite sisådär, men är ändå stolt över henne. Eftersom Eeva är en väldigt pigg ponny så tar det en stund att få "den goda stunden" i dressyrpassen. Jag har själv en ovana att börja plocka väldigt mycket när hon börjar rusa så det är någonting jag måste träna bort.

Likes

Comments

Började dagen kl. 07:15 med att gå upp och äta frukost. Mellan 8 och 12 var det handarbete på schemat och idag fick vi lära oss hur man gör egna boots till hästen. Blev inte riktigt klar idag men jag ska fortsätta imorgon. Kl. 1 var det dags för kontroll av ästarna vilket innebär att vi fick varsin häst som vi först skulle rykta igenom och kolla så att var frisk. Även utrustningen blev kollad. Direkt efteråt blev det ett härligt 1 timmes pass på gymmet för rygg, ben å mage. Fick även ett roligt besked idag vilket är att jag har blivit sponsrad av Horze.fi 😄 Horze är en av europas strörsta ridsportskedjor. Horze butiker finns utspridda över hela skandinavien och de har också webbtjänster över hela europa. Horze är min personliga favoritbutik, superbra kundservice och personalen är suverän!


Likes

Comments

Har under flera dagars tid fått frågor om kroppskomplexer, utseenden osv. på den stora communityn Ask.fm.
Bl.a  frågor om att svenska tjejer är mycket smalare än utländska tjejer, vad som är största skillnade på utländska killar och svenska killar (alltså personlighet) och varför arab/kurd brudar är mycket snyggare än svenska tjejer. Detta är bara en liten del av de frågor jag fått och eftersom inlägget skulle bli jävligt långt om jag skulle ta upp alla så tog jag de som jag ansåg ha mest åsikter om. Ja, varför är utlänländska tjejer "tjockare" än svenska tjejer. Jag tycker att det här absolut inte stämmer, den person som skrev detta kan inte ha sett alla svenska tjejer och alla utländska tjejer, det tvivlar jag på. Numero 2. vad är största skillnaden på svenska och utländska killars personlighet? Det här är absolut ingenting man kan jämnföra. Vi har alla våran egna personlighet. Alla svenska killar har inte samma personlighet och det har inte de utländska heller. Numero 3. Varför är Arab/kurd brudar mycket snyggare än svenska tjejer? Detta är också någonting som absolut inte stämmer. Vi har alla vår egna snygga sida. Det behöver inte vara benem, armarna, magen, ansiktet... det kan också vara insidan, och det är det absolut viktigaste!
Har jag kroppskomplex, nej egentligen inte men dagens sammhälle får en att kännna sig tjock och ful. Kläder som var storlek M förut är S nuförtiden. Alla kläder krymper i sin storlek för att vi ska känna oss tjocka. De människor som är lite större än andra varifrån ska de få kläder? Vill klädfirmorna att hela världen ska börja lida av anorexia så att kläderna ska passa? det är en stor fråga jag har till klädfirmorna. Kom nu ihåg tjejer och killar ni är precis så fina som ni är och det ska ingen få ändra på, ta inte åt er skit. Jag vet det kan vara svårt men ni klarar det. Människor som inte respekterar er som ni är är rent ut sagt ett par riktiga skitstövlar! Kasta ut dem ur era liv ni är inte värda det!

Likes

Comments

1. Volanger, Hiss
Ja, det är väldigt fint tycker jag. Men om det kommer till överdrift så nej. Men sålänge de hålls som en liten detalj på t.ex. en tröjja så är det lugnt.

2. Vitt, Hiss
Absolut en stor hiss av mig! Jag älskar vitt, det är så stilrent och fräscht det kan bli och det passar till allt, vare sig det är kläder eller rum!

3. "See trough", diss
Nej, nej och återigen nej. Jag gillar inte kläder som man ser igenom. Känner man sig inte lite naken om man har såna kläder på sig? Jag skulle aldrig gå runt på stan med såna kläder, tyvärr.

4. Regnrock, diss
Nej tack. Regnrockar för mig är någonting man ska ha på sig då det regnar ute. Men  att blrja ha det som en "vanlig" jacka tackar jag nog nej till.

5. Bohemiskt, Hiss
Jag skulle lätt kunna inreda mitt hem med bohemiska detaljer. De piggar upp vardagen lite med sina glada färger och mönster.

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter 😄 Blir spännande att se i slutet av detta år vad som har varit möjligt att göra och vad som inte varit 🙈 Här är hela 50 saker jag vill/ska försöka göra under 2017.

1. Träna minst 70 gånger
2. Äta veganskt 2 dagar/vecka (alla måltider)
3. Göra något annorlunda med håret
4. Skaffa navelpiercing
5. Hopptävla med Eeva
6. 200kg i benpress
7. Unna mig spabehandlingar
8. Hotell övernatning med mina kompisar
9. Skänka mer pengar
10. Rensa mitt rum med saker/kläder jag inte längre behöver minst 1 gång/månad
11. Resa
12. Läsa minst 10 böcker
13. Lära mig split och spagat
14. Svära mindre
15. Bli mer positiv
16. Spara pengar
17. Unna mig något fint
18. Simma i havet
19. Campa
20. Gå på konser
21. Testa henna tatuering
22. Gå på solarium
23. Testa brun utan sol
24. Testa sushi
25. Besök ett hemsökt hus
26. Ge människor komplimanger
27. Krama en ramdom person
28. Ha halv 8 hos mig med mina vänner
29. Våga säga vad jag känner
30. Våga mer
31. Bli en bättre människa
32. Hoppa 120
33. Vara uppe 24h
34. Sola
35. Spela volleyboll
36. Börja träna mer yoga
37. Lära mig akrobatiska konster
38. Hjälpa en medmänniska
39. Åka slalom
40. Sova under bar himmel
41. Få sixpack
42. Bli bättre på smink
43. Gå klädd med kläder som jag känner mig mindre bekväm i
44. Få en fisk på kastspö
45. En dag helt utan internet
46. Skicka ett brev med en ballong
47. Film maraton
48. Måla en tavla
49. Träffa nya människor/skaffa nya vänner
50. Lära mig spela en låt på piano

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Eftersom jag är ny här på Nouw tänkte jag presentera mig själv litegrann för er genom en Get to know me (better) tag. 😄 Om det är någonting ni undrar över eller vill fråga så kan ni ta kontakt med mig genom min e-post som finns länkad i min beskrivning. 😊 Hoppas ni gillar 😄

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Jennie Ida Maria Frilund.
2. Har du lätt för att bli kär? - Njaa, skulle nog inte säga det. Men jag börjar gilla människor ganska snabbt vilket ibland kan leda till något negativt.
3. Vilken låt är bäst just nu? - Har ingen direkt favorit men Evreytime av Britney Spears är sjuukt bra.
4. Är du snål eller generös? - Skulle nog säga att jag är en ganska så generös person.
5. Sarah Jessica Parker eller Jessica Biel? - Jessica Biel
6. Vilken är din absoluta favorit godissort?  - Nougat rutor
7. Är du en öppen och ärlig människa eller är du den som är mer tillbaka dragen? - Jag är väldigt blyg av mig och då blir det lätt att jag håller inne saker som jag borde berätta. Men om jag umgås med människor jag vet att jag kan lita på brukar jag oftast prata öppet om mina problem.
8. Vad tar du med på en fest? - Ett gott humör och mina vänner.
9. Har du ett bra självförtroende? - Njaa, det är lite sisådär
10. Har du något smeknamn? - Nej.

11. Vad har du för ögonfärg? ​- Nötbruna.

12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Att vara sig själv och vara glad. Gillar inte människor som försöker vara någon annan än dom är.

13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Bruno Mars.
14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten- Jemina
15. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - villa
16. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - Huawei
17. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Djur, vänner och familj och träning
18. Bästa boken du läst? - Har läst många bra böcker men en av dem är Rum 213.
19. Vad har du för betyg i skolan? - medel
20. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - pluggar 
21. Hur många barn vill du ha? - 2-3
22. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Nej
23. Vilka länder har du besökt? - Finland, Sverige och Tyskland
24. Nämn 2 saker som gör dig riktigt arg. - Falska personer och människor som retar upp sig på småsaker
25. Brad Pitt eller Orlando Bloom? - Brad Pitt
26. Hur stor garderob har du? - 3×2m
37. Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? - 19.11 Scorpion
28. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv? - Jag skulle aldrig någonsin göra det själv, men det är derar liv och det är deras val. Det har ingenting med mig att göra.
29. Film hemma eller bio? - Väljer nog film hemma. Visst, det är roligt att gå på bio ibland men egentligen är det bara bortkastade pengar.
30. Vem är ditt senaste sms ifrån? - Manuela
31. Vem ringde du sist? - Mamma
32. Hur är ditt humör just nu? - Trött, men annars är jag på topp.
33. Har du någon fobi? - Ja det har jag, spindlar, björnar och ormar
34. vem i din familj står du närmast? - alla, men på olika sätt.
35. Är utseende viktigt för dig? - På andra människor så nej, det är insidan som räknas.
36. Hur många konserter har du varit på? - 2.
37. Något du inte kan leva utan? - Min familj, mina vänner och djur.
38. Har du några tatueringar/piercingar? - Jag har hål i öronen men ska laga navelpiercing till sommaren, tatueringar har jag inte men har planer på att göra.
39. Vilken årstid är bäst? - Sommar.
40. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Nej.
41. Vad tycker du om adoption? - Både bra och dåligt.
42. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Jag tycker att åldern inte spelar så stor roll i förhållanden, jag menar, kärlek är ju kärlek.
43. Vad gillar du för musik? -  Pop, power metal m.m.
44. Vilken är din favorit genre i filmer? - Skräck, romantik, komedi, kriminal.
45. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Ingen
46. Något inte många vet om dig? - Att jag har en nerv sjukdom i högra armen som kallas Erbs Pares.

Likes

Comments