Ny inflyttad i Lund sedan ca två veckor tillbaka och det känns grymt! Börjat studera på heltid igen, miljövetenskap. Vi är små miljönissar allihop och om vi inte redan är en liten familj så kommer vi att bil det! Det roligaste är nog att vi kommer att ha och redan har roliga och spännande diskussioner! Äntligen annorlunda svar på tal och nya bra framtidstankar.

Dock slog sjukdomen till, den som alltid slår till när man samlas så nära många olika människor med olika sorters virus i sig. Men det är snart över. Dessa veckor har bestått av många sena kvällar, sittningar, inflyttning, matlagning och allt där i mellan. Tror jag kommit i ordning nu och rutinerna börjar att ta sin form.

Fick nyss ett samtal om att målaren kommer imorgon.. Ojsan! Alla möbler in till mitten nu! Detta var jag inte beredd på. Det blir nog dock bra. Jag smiter när de kommer. Föreläsning från 13-16.

Nu ska jag plugga en stund och sedan se på ett serieavsnitt. Sedan är det sovdags! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Äntligen semester i två dagar!
De spenderas på bästa sätt,  en tur hit ner till fina kusten och bara slapna av med familjen.  Två nätter på hotell med en fantastisk frukost.  Otroligt fina rum och god mat, dryck. 
Ikväll blir det vallarnas friluftsteater!

Likes

Comments