Var ett tag sen jag skrev, har hunnit flytta till egen lägenhet, får stöd under min vardag och har dessutom kommit i kontakt med 2 fina vänner varav att den ena är en av mina två bästa vänner. Vi umgås nästan varje dag och har jätte kul tillsammans.

Zalsa är fortfarande kvar hos mig och hon gör mina dagar till roliga dagar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu då jag är tom på idéer men kan ju skriva vad jag gjort och så.

Jag har börjat i någon teatergrupp som är måndagar, sen en målarkurs varannan tisdag och gå till ett ställe där man får träffa folk nästan varje dag.

Den 1a mars blev lägenheten min. Jag är verkligen less att flytta nu. Men jag har haft en del dåliga dagar. Tog överdos en torsdag av theralen och fick åka in men bara på observation. Fick åka hem dagen efter. Under en lördag mådde jag också dåligt och ville skada mig men sen därefter så har jag mått bra och varit glad.

Ikväll kommer en av mina bästa vänner och vi ska ha kul! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Längesen jag skrev så nu ska ni få veta hur allt gått
Jag började ju så bra med att gå promenader och allt sånt. Det slutade med att jag kom bort mig så nu har jag gått upp 5kg, men jag ska inte ge upp för jag vet att jag kan klara det. Väntar också på remiss till dietist nu så vi får se hur det går.

Just nu ligger jag i sängen hos MiB pojkvän E och vilar efter att ha spenderat lite tid i stan i väntan på att hans körlektion ska vara klar.
Jag köpte filmen
så som i himlen och köpte även 2 flaskor "champagne". Ena har lite alkohol i sig men endast 2,2% och andra har ingen alkohol alls i sig. Är inte så mycket för alkohol heller så vill inte ha starkare än 2,25%.

Jag mår bra faktiskt just nu iallafall men mitt humör går verkligen som det gör. Haha
Mitt hjärta kom precis in och han är väldigt jobbig just nu men jag älskar honom ändå.

Likes

Comments

Ja, vart ska jag börja. Kan skriva lite kort vad jag har gjort.

Jag har haft ganska mycket oro och osäkerhet om hur mycket jag ska äta.

Åt ganska mycket idag (vilket jag tror iallafall). Skulle nästan kunna sluta med maten för att det hade känt mer bekvämt för mig, men i längden så är det inte okej. Men jag hatar att jag ska ångra att jag ätit.

På torsdag den 22 september ska jag till min E, mannen i mitt liv.


Så vad jag ändrat på:

Från att bara sitta still så har jag börjat promenera. Nu vill jag ut och promenera varje dag, men det känns i benen så måste vila någon dag. Hade tänkt ha en vilodag idag men vi gick ut och gick en lagom promenad. Dock så kom en geting och förstörde allt så jag fick panik. Igår gick jag själv, 5,5km.

Jag försöker hålla mig till vanlig mat utan att svälta mig, däremot så har jag ju inte ätit godis, glass och chips på ett bra tag.

Jag dricker inte dietdrinkar och sådant, jag äter mer grönsaker. Imorgon ska jag äta soppa till lunch.


Kanske har skrivit detta men skriver det iallafall för att skriva  något. På torsdag ska jag väga mig. :) 


Likes

Comments

Jag har en pojkvän, en pojkvän som jag kan älska och hata samtidigt. Dock är hata ett starkt ord, så jag får ursäkta för det. Jag älskar denna kille, och för varje minut utan honom som går, så saknar jag honom mer och mer.

Han är den sortens pojkvän som stöttar mig, som jag kan skratta med, som jag kan gråta med. Vi kan till och med bråka eller tjafsa med varandra och ändå älskar vi varandra så oerhört mycket.
Han fyller mitt liv med glädje, skratt och tårar
Han fyller mitt liv med hopp och tro.

Denna kille är mitt liv, mitt allt.
Jag älskar dig

Likes

Comments

Har gått ner 4kg i vikt
Det började imorse då jag fick lust att väga mig. Vägde ca 140kg för någon vecka sen och nu helt plötsligt ca 135,7kg. Jag är väldigt stolt.
Ska bli skönt att bli lite smalare och allt blir så mycket lättare då.

Mitt mål är ju att gå ner så jag väger ca 70kg men går jag ner till 80kg så kommer jag ändå bli stolt över det.

Ska ut på promenad idag, får se hur långt jag går. Men motion är aldrig fel. :) <3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag spelat starstable online med en kär vän. Hon har hjälpt mig med uppdrag och tack vare det så har jag börjat komma igång i spelet.


Är snart på level 12.
Jag har även varit till stallet och ridit, men jag funderar på om jag ska sluta rida och kanske börja rida när jag gått ner i vikt.

Idag gick det dock bättre att hoppa av hästen så denna gång landade jag iallafall på fötterna.
När jag kom hem så tog jag en dusch, sen spelade jag sso och gjorde en massa uppdrag utan hjälp. Vilket var jätte kul!

Och förresten, jag heter Jenny Snowfield i sso och spelar på fluffy unicorn servern.

Kommentera om ni har sso och skriv vad ni heter. :) <3

Likes

Comments

Hallu
Jag bloggar inte så ofta men ska försöka bli bättre på att blogga. Dock har det inte hänt så mycket mer än att jag varit hos min pojkvän, han har varit hos mig och vi har varit till mammas pojkväns stuga också. Det har varit trevligt, och jag har börjat rida igen, vilket jag tycker är jätte roligt. Hästen jag fått rida på hittills är en nordis som heter Uddlex, han är jätte fin och jag älskar honom.

Rider måndagar kl 19.00, men däremot så är det svårt att lära sig slappna av då jag darrar när jag ska sitta upp i sadeln och när jag ska sitta av. Denna måndag var verkligen inte min dag. Först halkar jag i en lerpöl "jätte roligt", sen på ridlektionen när jag skulle sitta av så landade jag på rumpan och inte fötterna.

Sen har jag bestämt mig för att börja äta nyttigt och röra på mig varje dag, t.ex. gå ut och promenera.
Jag har många kg att gå ner men jag ska kämpa för denna gång har jag blivit mer motiverad över att börja med detta, vilket är skönt för att vara överviktig är inte kul, allt är så tungt. <3 :)

Likes

Comments

Hej!

Hej, morgonen började med att E försökte väcka mig, vilket gick dåligt och var kämpigt för honom. Haha!

Vi har även hunnit köra traktor och fotat djur, senare blir det nog att fota ännu mer, Jag köpte mig en Canon eos 70 D men den är kvar hemma i Arjeplog. Tur att E fick min gamla systemkamera Nikon D3200 så vi kan ju ändå fota.

Jag ska försöka lära honom att fota med Nikon kameran som han fått ta över.

Har även aktiverat Adobe photoshop cc igen så ÄNTLIGEN ska jag försöka skaffa en ny header eller vad det nu kallas. :)

Likes

Comments

Hej! Nu har jag inte bloggat på länge så därför fick jag plötsligt lust att blogga igen. Vad har jag gjort under tiden som jag inte bloggat?

Jag har inte gjort så mycket mer än att jag flyttat till Arjeplog med min mamma. Jag ska börja gå promenader och kämpa med vikten, äta rätt osv.

Mitt mål är nog 70kg tror jag så har lite att gå ner. I övrigt mår jag bra.

Just nu är jag hos E under påsken och längre lär det nog bli. Jag mår så gott av att få vara på denna bondgård med hästarna, stutarna osv.Ska även umgås med E och hans lillasyster. Till helgen funderar vi (eller rättare sagt jag) på att ta med henne för en liten påskpicnik. Vi ska grilla korv, marshmallow och dricka varm choklad. Det är ju trots allt påsk och inte alltid man gör sådan saker. E lär ju säkert äta mer än mig och hans syster. ;)

Imorgon tänkte jag lägga ut bilder på deras hästar på denna blogg men nu är det sovdags så godnatt och sov gott! Vi hörs imorgon. :)

Likes

Comments

Mitt sätt för att må bra är att jag skriver av mig, som den gången att jag skrev på fb att jag ville ta livet av mig, det är inte för att jag bara tycker synd om mig själv utan jag mår riktigt dåligt vissa perioder. Har överdoserat medicin 2 gånger totalt. Andra gången var så illa att jag fick magpumpas och vara inne på intensiven. För min del var det inte att jag bara tänker på mig själv utan att jag var för impulsiv. Jag grät, och jag grät efter jag tagit den grova överdosen, "mamma, jag vill inte dö" "jag vill inte dö" och det var det enda jag kunde säga. När jag kom till akuten och det äntligen var min tur så lugnade jag ner mig, jag fick först försöka spy upp tabletterna men det gick inte bra. Sedan var det magpumpning som gällde, allt gick finfint förutom att det var något obehagligt när de sköljde magen. Hade mamma och min pojkvän vid min sida den kvällen, vilket var en trygghet för mig. Min puls gick däremot högt, upp till 160 vilket jag fått höra men minns inte så mycket då de gav mig lugnande. Dagen därpå vaknade jag upp på intensiven, där hade någon vakat över mig under natten, och mer vill jag inte skriva. Men snälla, ni som mår dåligt eller ni som får impulsiva tankar, gör inte samma misstag som mig. Det var inte värt det överhuvudtaget. Var rädd om er och om varandra. <3 Jag vet hur svårt det är att styra sina tankar när man mår som värst men det är värt ett försök, och klarar man inte det så söker man hjälp. Antigen på vårdcentral, hos någon som står en nära/man litar på eller kurator. Via en vårdcentral får man träffa läkare, det fick då jag göra. Då hade jag svårbehandlad ångest och normal depression eller hur vi ska kalla det, efter det har depressionen stigit och ångesten sjunkit och så har det hållit på så. Via den väg som jag började gå så har jag fått en kontaktperson genom närpsykiatrin och nu mår jag faktiskt en aning bättre, men tyvärr inte nog bra. Än idag kan jag vela överdosera/skada mig/eller när något inte blir som jag tänkt mig att inte orka leva. Dessa känslor är obehagliga och svåra att hantera men om man bara försöker aktivera sig med något så brukar dessa tankar gå över. Jag brukar ha svårt för det men inte alltid! Nu firar jag in det nya året med min pojkvän och hans familj så gott nytt år!!! :) <3

Likes

Comments