Onsdagen den 18 Oktober.

Hej fina du.

En ny dag idag men ingenting planerat. Igår blev dagen fullspäckad med aktiviteter och spring mellan den ena platsen till den andra så jag hann aldrig sätta mig ned och skriva av mig. Men idag så är jag tillbaka igen. Så jag tänkte därför passa på att skriva om gårdagen lite kort. Klockan ringde åtta på morgonen trots att jag var ledig, jag skulle åka och hälsa på mormor där även syster väntade med barnen. Trots att klockan ringde åtta så kom jag inte iväg förens närmare tio. Jag var tvungen att skriva sms och mail till bland annat mitt ena jobb och min vän som jag ska besöka längre fram. Sedan slängde jag även in en tvättmaskin när jag ändå höll på. Nåja, väl framme hos mormor som bor 2 mil från mig så var det kaffe och smörgås. Vi satt och pratade om morfars begravning som kommer vara nästa vecka och jag hjälpte mormor med att planera lite. Morfar gick hastigt bort från oss förra tisdagen, pigg som en mört och aldrig ätit mediciner eller behövt hjälpmedel... Det är en jobbig period just nu och framför oss, men samtidigt så har vi allihop insett vilken kärleksfull släkt vi har. Det är livets gång, någon gång måste man gå igenom en nära människas bortgång. Det är tyvärr så livet fungerar..

Nog om det, mormor bjöd mig och syster med barnen på våfflor senare ut på dagen. Sedan fick jag kasta mig i bilen och åka till mitt nya jobb där det väntades möte. Efter mötet åkte jag raka vägen till gymmet som jag inte orkat gått till på över en månad, fy mig. Men välbehövligt var det och jag är nöjd med min insats. Jag känner äntligen att jag är på benen igen och en mänsklig människa. Men mitt gamla jag, det kommer jag aldrig att bli igen.. Man lär sig av allt här i livet. Jag kommer berätta mer om min resa när jag är redo, och det är framförallt för att hjälpa andra som kanske hamnat i samma sits som jag gjorde. Vi ses.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina du.

Mitt namn är Jennie Elofsson. Jag är en 19 årig tjej från en liten stad i Värmland. Varför just jag vill starta upp en blogg, är för att dels skriva av mig, få ut mina tankar om saker och förhoppningsvis inspirera andra. Jag har försökt mig på detta tidigare, men könde inte riktigt att det var mitt riktigt jag bakom alla texter... så vi kör igen, från början! Som person är jag oftast positiv och älskar när saker händer plötsligt. Sedan är jag expert på att klaga när jag är uttråkad, det måste hända något! Helst hela tiden...

Just nu är jag mitt i livet. Jag och min pojkvän sedan fyra år tillbaka, har flyttat ihop till ett hus ute på landet som är i behov av grov renovering. Jag har precis tagit studenten som undersköterska och jobbar just nu halvtid på ett ålderdomshem. Vid sidan av jobbar jag extra timmar på en sportbutik och pluggar en ny mattekurs varje måndag.

Jag hoppas vi ses igen, för det här kommer bli ett äventyr som jag hoppas du vill följa med på! Livet har bara börjat😍👋🏼

Välkommen tillbaka!

Jennielofssson@instagram

Likes

Comments