Hej alla!

Kom hem från Rom på fredag kväll och det var så skönt att träffa hundarna igen och sova i egen säng. På lördagen gjorde jag inte mycket var så himla trött och hade en hemsk huvudvärk hela dagen. Tittade på Melodifestivalen innan jag gick till sängs. Idag vaknade jag sent och kände mig inte alls utvilad fast jag sovit mycket så blir nog en tidig kväll ikväll. Klockan 14 åkte vi på kalas för att fira moffa och hela släkten från mammas sida var där och åt god tårta. Kom just hem och har ätit en god italiensk inspirerad middag som bestod av tomatbruschetta och spaghetti med tomatsås. Resten av kvällen ska jag bara ta det lungt och göra undan några skoluppgifter.

Ha en bra kväll!

Luna fick en ny leksak som hon tuggade sönder på några timmar...

Dagens lyxiga frulle😜

Söta Elvira på kalas.

Tomatbruschettan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är sista dagen i Rom och vi har spenderat dagen på att se mer sevärdheter och njuta av den goda maten. Imorgon blir det tidig väckning och en lång hemresa väntar. Blir skönt att komma hem efter en super bra resa!

Likes

Comments

Idag har det varit sol hela dagen och vi har upplevt massa nya saker!
Ha en fortsatt bra kväll😘

Likes

Comments

Hej på er!

Steg upp 05:30 imorse och tog tåget till Helsingfors flygplats. Checkade in för en stund sedan och har ätit på O'Learys. Flyget till Rom går 16:30 så nu har vi lite död tid att spendera på flygfältet, men ska nog gå fint har ju bra sällskap!

Ha en fin dag❤

Likes

Comments

Hej!

Idag började period 5 i gymnasiet och jag har biologi, geografi, tyska och matte denna period och alla ämnen är roliga föruttom matten som jag får kämpa lite med. Skoldagen avslutades med gymnastik och när jag kom hem blev det att skotta snö så att hundarna kunde springa på gräsmattan utan att bli helt dränkta av snö. Ikväll står gymmet och läxor på schemat.

Ha en fin kväll! ❤
Likes

Comments

Från 2 månader till 10 månader, såå häftigt att följa med sin valps utveckling. Älskade lilla hund❤

Likes

Comments

Hej på er!

Igår kväll hade jag, Jacke och några kompisar mellomys före vi for ut och körde en stund med S, vi kom hem vid 01:00 och fixade lite nattmat före vi gick och lade oss.

Idag söndag har jag läst ut en engelska bok som vi ska skriva recension på. Har också packat lite till Rom och varit en sväng till gymmet, känns så skönt att jag kommit igång med träningen igen! Blev en smoothie efter träningen och resten av kvällen ska jag bara ta det lungt och göra undan några läxor.

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan! 💋
Som ni kanske ser älskar jag Nike och svarta träningskläder.

Likes

Comments

Hej, det var nästan ett år sen sist..!

Jag ska försöka börja blogga igen eftersom jag tycker det är super kul bara jag tar mig tiden att göra det. Hursomhelst så flyter vardagen på med lättare och svårare dagar och jag längtar till sportlovet då min familj och kusins familj reser till Rom, såå kul!

Några bilder av den vackra staden:

Relaterad bild

Relaterad bild

Bildresultat för colosseum by night

Bildresultat för fontana di trevi

Relaterad bild

Ha en fin kväll! ♥


Likes

Comments

Hejsan!

Imorgon får jag sportlov i en vecka och det kommer bli så otroligt skönt och jag behöver verkligen vila upp mig. Jag har inga speciella planer förutom att nästa veckas fredag tar min familj och kusin E tåget till Helsingfors på en shoppingdag, det ska bli så kul är väldigt länge sen jag var i Helsingfors. Får hoppas jag får med mig hem några fynd, skulle behöva ett par nya vårskor. Vi har inte ännu bestämt oss för var vi ska äta så om någon vet ett bra ställe får ni gärna säga till! 

Hoppas alla får ett skönt sportlov! Likes

Comments