Blev så fundersam idag när jag hämtade posten och jag fått ett paket när jag inte beställt något. Och till min förvåning har jag fått en bok av min pojkväns mamma. En av hennes top 10-favoriter.
Är inte så materialistisk av mig att jag blev glad över att jag fick en present, utan blev mer glad över att hon tänker på mig och tar sig tid och kostnad för att dela med sig. Hade blivit superglad av ett sms också där det stod "Den här boken läste jag precis och tycker verkligen du ska läsa den!".
Alltså blir bara så varm inombords över att ha så fina människor runt mig som bryr sig och tänker på en. Blir så himla glad över så små saker och det får mig att bara sakna dem mer. Men som tur kommer de upp och hälsar på om ett par veckor.😊

Ha det bra!🌈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var så otroligt trött igår så gick och lag mig lite innan 21 igår och vaknar lite efter 09 på morgonen, så skönt att få sova ut ordentligt! Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde i helgen, men om jag inte minns fel behövde jag ställa klockan hela helgen. Så en sovmorgon var välbehövligt.
Men så åt jag frukost med A innan han behövde röra sig mot skolan, då tog jag Rut och satte mig i soffan och började skriva på en essä om lärandeteori. Kan inte säga att det gick toppen, jag är en sån person som inte kan göra saker i tid. Utan jag ska kort tid och helst väldigt mycket press och stress för att få något gjort.
Men eftersom jag inte ska utsätta mig för stress så ska jag tvinga mig själv att skriva lite varje dag.
Nu har Rut gått och lagt sig, så jag funderar på avsluta för idag och ta mig iväg och handla, för sånt måste man göra när man inte bor med sina föräldrar längre😪

Ha det bra!🌈

Likes

Comments

Idag är firade vi. Vi firade att för två hela år sedan var jag och A på våran första dejt, vi såg The Martian på bio. Alltså helt galet ändå att det urartade sig så bra som det gjorde. Hade ingen som helst tanke på att det kanske skulle vara han jag (förhoppningsvis) kommer spendera resten av mitt liv med.
Men nu står vi här idag, och firar att vi har varit med varandra i två år, vi är sambos, har köpt våran egen lägenhet och skaffat ett husdjur(hihi).
Så, ja. JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!

Ha det bra!🌈

Likes

Comments

Alltså är ju nästan synd om min sambo att han ska behövas trycka i sig så mycket mat och bakverk jag gör här hemma! Idag behövde han trycka i sig hur mycket sushi som helst till sen lunch/tidig middag!!
Sushi på bara grönsaker självfallet. Testade något nytt idag och hade lite Sriracha mayo i några makirullar Supergott!!
Blev massa sushi över så blev några matlådor också 😊

Ha det bra!🌈

Likes

Comments

Jo, trotts feberyran stod jag i köket igen idag och bakade bullar för på onsdag är det kanelbullens-dag.
Feberyran har bland annat skapat miss till inköp av bullpapper och för mycket socker i degen och för lyte fyllning så jag fick blanda mer flera gånger. Men de blev jättegott med supersockriga kanelbullar också!!
Bullarna är gjorda på havremjölk, mjölkfritt smör osv för att rädda planeten.... fast egentligen är jag bara allergisk mot mjölk. Men vi kan låtsas att jag försöker rädda planeten 😊🍀
Nu ska vi belöna oss själva med en kopp te, lite nybakta bullar och Sherlocks Holmes. För imorgon blir en ytterligare en eftermiddag i köket, märkligt va?

Ha det bra!🌈

Likes

Comments