Header

Spenderade inledningen av denna veckan i London vilket var roligt!! Blev mycket shopping så plånboken blev ganska mycket lättare efter denna resan fast garderoben desto mer full. Men det kändes välbehövligt med lite uppdatering klädväg så det känns väldigt skönt! Hoppas er vecka varit bra hittills och att helgen blir super!

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag jobbade i helgen så stötte jag på denna vackra syn och kunde inte undvika att ta en bild, så otroligt vackert!!

Likes

Comments

Alla tjejer har väl någon gång tappat sin puderdosa, ögonskugga eller kanske rouge som spruckit till tusentals bitar. Detta är aldrig roligt och att behöva köpa en ny av denna anledning är inte något man hoppar av lycka för att behöva göra. Därför är det grymt att man med detta enkla knep kan laga söndrigt smink i puderform och slippa köpa nytt. Hur bra(?!)

Många har säkert sett detta knep tidigare men om inte så kommer det här!

Du ska använda någon sorts sprit, jag använde alsolsprit och handspritsgel för det var det jag hade hemma, detta funkade jättebra!

1. Du börjar att krossa pudret så mycket det går för att får ett jämnt pulver.
2. Sedan blandar du i lite sprit. Ta lite i taget så det inte blir för mycket.
3. Du blandar om ordentligt så det blir en jämn röra.
4. Efter detta är det bara att lägga tillbaka det i den behållare du vill att pudret ska vara och låta det torka i ett par timmar. När det torkat sedan så är ditt puder som nytt. Superenkelt!

xx /J

Likes

Comments

Detta är nog mitt absoluta favoritställe, stugan på kusten. Så vackert, så fridfullt och alltid lika skönt att komma ifrån stan lite.

xx/ JB

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig, men ändå inte. Inget jobb men däremot en massor av hushållssysslor så som städa, tvätta, stryka och gå med hunden. Men ibland är sånnahär dagar också mysiga.. 

Men kolla på min lilla älskling liksom, är hon inte för söt?! 

Likes

Comments

Testade under helgen en drink som kallas för Hippiejuice. Den blev inte bara väldigt fin utan även otroligt god! Detta är verkligen ett tips till er om ni vill testa en ny drink till festen eller tjejkvällen.

Likes

Comments

Igår var det temafest hos två vänner till mig, vilket var superkul!! Som ni kanske förstår på titeln och ser på bilderna så var temat hippie. Det var absolut en lyckad kväll och det blev många roliga återseenden med vänner jag inte sett på länge.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram @jennielblomqvist