Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Några av de absolut största höjdpunkterna under 2016 är dessa.

• Stöten med familjen, älskar verkligen att åka skidor!!
• Adam Lambert i Stockholm med bästavän, helt galet bra att jag inte finner ord.
• Alla stunder spenderade i stugan tillsammans med farmor och farfar.
• Balen, något man bara gör en gång i livet.
• Studenten, jag menar hallå hur roligt var inte detta?!
• Barcelona på studentresa, det ultimata sättet att fira studenten.
• Min 19 årsdag, alltid lika kul att fira med vänner och familj omkring sig.
• Beyoncé?!!! Okej detta är nog det sjukaste. Att stå några meter ifrån Beyoncé var helt galet.
• London, denna underbart mysiga stad.
• Thailand, att vara här och fira jul och nyår tillsammans med mamma och underbara människor. Vill inte lämna någonsin. Det är bäst.

Likes

Comments

2017 har startat och jag har varit urusel med att uppdatera. Anledningen är att jag i julklapp fick att min dator slutade fungera, så det var inte superkul. Men men inte så mycket jag kan göra åt just nu. Iallafall så har det nya året börjat bra.

Nyår firades med en supergod japansk buffé och sedan vidare till en rooftop bar där vi virade tolvslaget. Och efter detta har jag börjat året med att sola och bada, hur underbart?! Så tråkigt att tiden här börjar rinna ut... men så blir det vidare till ett nytt litet äventyr. Året börjar bra.

Likes

Comments

Idag har vi varit ute på lite äventyr med mopparna! Vi åkte iväg till en strand som ligger en bit härifrån och utforskade lite. Innan vi gick till stranden passade vi även på att kolla runt lite i närheten. Det slutade med att vi hamnade uppe på ett berg med underbar utsikt och en jätte-Buddha. Så häftigt! Otroligt rolig dag men väldigt svettig, för guuud vad varmt det var idag - men det blev ju bara extra skönt att bada då, så det var ett plus.

Hoppas allt är bra med er!!

xx/J

Likes

Comments

I torsdags kväll hade en restaurang på vår gata grand opening event. Med god mat och bra musik blev det en riktigt trevlig kväll. Här är två bilder från kvällen. Hoppas ni får en bra lördag!!

xx/J

Likes

Comments

Dessa bilderna är från när vi var i grottan i måndags. Det var så sjukt häftigt ljus, så man kunde ta riktigt snygga bilder. Helt oredigerade men enligt mig supercoola med ljuset och den helt svarta bakgrunden.

Likes

Comments

Idag var vi iväg på utflykt till detta vackra ställe. En helt underbar strand full med snäckor samt en otroligt vacker grotta med ett tempel i. För att komma till grottan så var det en jäkla massa trappsteg och inte lite svettigt om man säger så, men så vackert det var! Helt otroligt!

xx/J

Likes

Comments

Har varit låg med bloggandet denna veckan, detta framförallt för att jag har varit sjuk. Har varit riktigt dålig och är faktiskt inte helt hundra än. Sjukt tråkigt, men finns inte så mycket mer jag kan göra än att försöka att lyssna på mig kropp och hoppas att jag blir frisk.

Här är lite blandade bilder från resan hittills

xx/J

Likes

Comments

Införskaffat mig nya solbrillor som jag är totalt kär i!! Så fina! Köpte även äntligen en "kortficka" som jag velat ha jättelänge. Så ja, två bra inköp har jag gjort i veckan, alltid roligt.

xx/J

Likes

Comments