Nämen hallå där,

Jo tack, nu var det ett bra tag sedan jag bloggade. Kände att jag tappade fokus, intresse och kvalité därav mitt tvära uppbrott.

När det nu gått några månader och jag känner en viss saknad till att blogga är jag kluven till att börja igen eller inte. Det är faktiskt tack vare min fina vän My, som startade en fantastisk blogg i samband med hennes flytt till Stockholm, som  peppade mig till att ta upp mitt bloggande igen. 

För att ge detta en ärlig chans behövde jag rensa bort allt gammalt, dels för att det var inlägg från min och Simon's tid tillsammans-som är över (no hard feelings), och dels för kvalitén på inläggen och bilderna som inte var något att hänga i granen.

Min blogg ska inte vara ett måste, det ska inte vara en stressande faktor och den ska inte vara ogenomtänkt. Jag ska blogga för att jag tycker det är kul, för att jag känner att det ger mig något. Vissa dagar, eller till och med veckor, kanske jag inte har något intressant överhuvudtaget att blogga om, då får det vara så. Då får den stå tom!

Nu känner ni till mina villkor och planer och jag hoppas ni stannar för att se vad jag har att erbjuda från mitt studentliv i Stockholm.

På kärt återseende,


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@jennieandren