Musik, Vardag

Godkväll, med lite ny energi är jag återigen tillbaka och med lite spännande nyheter!

Senaste tiden har jag lagt ner extremt mycket tid på skolan och inte så mycket för annat. Långa timmar i skolans bibliotek, sena kvällar framför datorn med högar bestående av plugg. Jag befann mig i Göteborg under en längre tid hemma hos mamma, pappa och Isabelle för att återhämta mig efter en liten ansträngande höst. Idag sitter jag däremot i min alldeles egna lägenhet som jag köpte för några månader sedan.

Det har hänt en del på denna tiden och något som gett mig ren och skär lycka. Utöver bloggen kommer jag även börja jobba med min musik! Finally. Är så sjukt redo för detta, och jag hoppas ni hänger med på hela min resa. Resan som startar redan imorgon då jag flyger till Vetlanda tillsammans med Reza, för att börja ska skapa min alldeles egna musik. Nu kör vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Seeeer ni hur torrt, ojämnt och trött mitt hår var?! Var i sånt behov av en förändring o speciellt hårvård!!

Tack vare bästa Ellinore på BangerHead Studio, som lyckades fräscha upp mitt hår och ge det kärlek, så ser mitt hår numera ut såhär

Likes

Comments

I söndags brunchade My och jag på Pom & Flora på Odengatan i Vasastan, där vi satt där i några timmar och pratade en massa om allt möjligt från killar till Orkanen Irma. Orkanen Irma som för övrigt nog inte någon har missat, den befann sig i först Kuba och åkte sedan mot Florida där min bästa vän Olivia bor. Hon bor på South Beach i Miami, rakt i den riktning orkanen var planerad, hon åkte då till fastlandet till hennes pojkväns systers hus där de var säkrare, trots att det var obehagligt, såklart... Meeeeen hon mår bra, och ingen större skada skedd, så jag är överlycklig!!

Tisdag idag alltså,

Min morgon startade med en Powerwalk runt en sjö här på Lidingö för att komma igång då mina planer idag först består av plugg följt av Frisörtid. Jag ska till Bangerhead Studio på Östermalm för att göra en liten förändring, eller ganska stor är tanken, hehe. Jag är väldigt spänd på detta och vet om att dom är väldigt duktiga där så det ska nog bli bra. Senare ikväll ska jag och Isabella på middag här på Lidingö, det ska bli väldigt mys.

Key West i somras när jag hälsade på min saknade, älskade Olivia

Likes

Comments

Min sånglärka, som jag saknar lite för mycket, och jag gjorde denna covern tillsammans i Göteborg innan jag flyttade upp till Stockholm. Wake Me Up av Avicii i en Acoustic version. Hoppas ni gillar den!

Ha en fiiinfin vecka,

Likes

Comments

Efter en morgonpromenad runt på vår lilla ö slog vi oss ner på detta fantastiska café, Lidingö Rosteri där man kan äta allt från nybakat surdegsfrallor till saftiga wienerbröd och samtidigt avnjuta en god soyalatte.

Lördagen idag blir en mysdag tillsammans, först fortsätta promenaden till Millesgården följt av plugg, för att sedan avsluta med filmkväll. Alldeles för underskattat med såna här mysdagar, där man tar sovmorgon, äter lite extra god frukost och tar det lugnt.

Vi har idag en vecka kvar tills vi flyttar in i "vår" lägenhet i Vasastan, som vi hyr till Januari! En väldigt fin liten etta där jag tror vi kommer trivas extremt bra.

Likes

Comments

Mat

Min tredje tisdag här i Stockholm bjöd på en lite för god frukost med lite för trevligt sällskap. Vi satt i timmar och babblade på om allt möjligt, ni kan ju tänka er... Inte riktigt lika lockande att ta sig hem efter detta och plugga sen, men det är det som mestadels av min vakna tid går åt till för tillfället.

Tips för alla som inte redan testat, gå till ett av Hornsgatan's bästa brunchställe, Mahalo Hälsocafét, på Söder och smaka på någon av deras goda Bowls, Smoothies, Sallader eller Wraps. En riktig favorit.

Såååå fin bästa My, älskar att ha henne i Stockholm. Det känns som en trygghet, båda från Göteborg, bosätter sig i en betydligt större stad, där vi lite börjar ett nytt kapitel. Kul, Läskigt och spännande på en och samma gång- och att ha fått denna möjlighet känns så bra och jag känner mig så redo. 

Likes

Comments

Nämen hallå där,

Jo tack, nu var det ett bra tag sedan jag bloggade. Kände att jag tappade fokus, intresse och kvalité därav mitt tvära uppbrott.

När det nu gått några månader och jag känner en viss saknad till att blogga är jag kluven till att börja igen eller inte. Det är faktiskt tack vare min fina vän My, som startade en fantastisk blogg i samband med hennes flytt till Stockholm, som  peppade mig till att ta upp mitt bloggande igen. 

För att ge detta en ärlig chans behövde jag rensa bort allt gammalt, dels för att det var inlägg från min och Simon's tid tillsammans-som är över (no hard feelings), och dels för kvalitén på inläggen och bilderna som inte var något att hänga i granen.

Min blogg ska inte vara ett måste, det ska inte vara en stressande faktor och den ska inte vara ogenomtänkt. Jag ska blogga för att jag tycker det är kul, för att jag känner att det ger mig något. Vissa dagar, eller till och med veckor, kanske jag inte har något intressant överhuvudtaget att blogga om, då får det vara så. Då får den stå tom!

Nu känner ni till mina villkor och planer och jag hoppas ni stannar för att se vad jag har att erbjuda från mitt studentliv i Stockholm.

På kärt återseende,


Likes

Comments