Det är 100 dagar kvar till jag blir 18! Detta firar jag med att plugga inför franskaprovet imorgon wihoo!..  ( + en liten härlig sommarlåt eftersom de är då jag fyller år och för att jag lägntar till sommaren! )

 

Btw, min mobil har kommit! :D Men den ligger där nere i köket och väntar på mej, bestämde mej för att plugga inför provet ist för att pyssla med den, jaja..  *snyft snyft*

 

Såhär flumm ser jag ut på lektionerna när jag lånat klassisens glasögon.. 

( Dvs jag ser inte ALLTID ut sådär! höhö.. ) 

Bjuder på denna

 

Hejj så länge =)

 

 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens låt är Ho Hey - The Lumineers. Gått runt och sjungit " i belong with you and you belong with me... " sen kl 3 idag typ så.. Gillar refrängen men själva ho hey e la sådär haha.. 


Likes

Comments

Hejj alla :) 

Tänkte utmana mej sjäv med att inte dricka läsk på en heel vecka.. Dricker det alldeles för mycket, inte jättebra kanske men så kan de gå. Kanske verkar lätt men dricker de verkligen varje dag så de blir de inte för mej, men denna dagen är avklarad iaf så får se hur de går dom resterande dagarna.

 

Förresten så beställde jag hem en ny mobil i lördags! En Samsung galaxy s3 4g. Ska bli riktigt kul, massa spelande kommer de bli skojjigt skojjigt ^^ Dom skickade den i förmiddags så kan förmodligen hämta ut den imorgon :D 

  

Hejj så länge =)

Likes

Comments

JAG VILL GÅ!! JAG VILL GÅ!!  :D :D :D

(Han ska ha konsert i Sthlm då)

Får la fråga familjen om jag kan få de som en tidig födelsedagspresent eller något, vet ändå aldrig vad jag önskar mej. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan gå!! Vore sjukt kul!!!!!! 


 

Likes

Comments

Mohahahha

Likes

Comments

Har varit sjuk ända sen i torsdags och känns inte som om de håller på att bli bättre än heller.. Jättesegt verkligen men jaja va kan man göra .. Har inte kunnat äta någon mat heller dom här dagarna så bara längtar efter all möjlig mat nu, pizza, kinamat, en stor big mac med pommes och hela köret men dröjer nog länge tills jag kan äta de :( 

Likes

Comments

Idag har vi gått runt i Gamla stan och kollat. Små söta gator med massa mysiga affärer. Sedan åkte vi till innerstan och åt mat och sen sprang och kolla på bio. Vi kollade på den nya filmen som hade premiär idag Beautiful Creatures. Helt okej var den, fanns några bra scener men man kan lika väl vänta tills den kommer ut på nätet eller så. :) 


Likes

Comments

Kom till Stockholm igår vid 3tiden. Åkte till min fasters lägenhet och lämnade våra väskor och sen åkte vi in till stan igen och kollade lite i affärer.
Idag åkte vi till stan igen och träffade min kompis Emma. Vi gick och åt på Jensen (muums) sen efter gick vi till Gallerian och jaa.. kollade affärer.

Fått lite köpt iaf... En kjol, 2 linnen och några smycken :)

Likes

Comments