Header

Ikväll upptäckte jag det här med "tipsa en vän" på LYKO.
Var en tjej i en Facebook grupp som tipsade om det, oxh jag fick då alltså 100kr i presentkort att handla för om jag använde hennes länk. Så jag beställde ett nyx lingerie för 99kr, vilket gjorde att min order vart gratis då jag valde fri frakt!

Dessutom om man väljer att tipsa vänner själv så får man 50kr för varje tipsad vän. Man behöver heller inte handla för någon minimum summa, 20kr om man så vill det! 😄⭐️

Här är länken: http://referme.to/xlblhKo
Det ni gör är att ni fyller i eran email adress så kommer ni få ek rabattkod, är ni redan medlem får ni fylla i en annan mejl eller strunta i det! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag inte har någon känsla för när det är dags att blogga är ingen hemlighet, men nu ska jag försöka igen! 😉 Jag har hunnit med så mycket sedan sist så det är helt galet, men blir nog en hel bok haha. Jag har iallafall skrivit in mig på körskola, haft världens mest mysigaste alla hjärtans dag, färgat Melanie gråhårig, tagit mitt extensionsdiplom och hängt massvis i garaget med min finaste sambo, väldigt roligt och lärorikt! 🙈

Likes

Comments

Igår hade jag två modeller, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Min första modell gjorde jag en mjukare bottenfärg på, hon var väldigt mörk i sig själv så det gick inte att få riktigt lika ljust som de övriga utav hennes hår. Fräschade även upp hennes längder med en nyansering & klippte av ungefär 2cm.

Modell nummer två klippte jag av ungefär 1dm på, sneade in sidorna och tunnade ut en hel del då hennes här var väldigt tjockt ⭐️

Det finns fortfarande lediga tider hos mig för att bli fin innan jul, jag tar halva ordinarie pris 💇🏽

Likes

Comments

Snart är det alltså min tur att fylla 18 år, närmare bestämt 4 månader.

Är det något jag märkt (trots att jag klarat mig utan alkohol i hela mitt liv) så är det att folk förväntar sig att man ska total vända och supa sig stupfull varenda helg, Why is that?

Jag har som sagt klarat mig utan alkohol i 17 år, jag har aldrig tyckt det varit speciellt roligt att vara på fest och inte heller att umgås med fulla människor, har aldrig sett det roliga i det och föredrar hellre en mysig hemmakväll för att det är liksom den jag är.

Jag förväntar mig inte utav mig själv att jag kommer vara den som hänger med folk ut på krogen varje helg eller ens en gång i månaden, för mig, tråkig som folk förmodligen tycker jag är, är det waist of money, pengar som jag kan lägga på mer minnesvärda stunder. För mig skulle det gott och väl räcka med att gå ut för att en vän fyller år eller för att det är stråket en gång om året, annars känner jag bara att, fyfan vad värdelöst.

Jag personligen tycker att något utav det mest respektlösa som finns dessutom är människor som jämt och ständigt ska dra detta skämtet om att supa folk under bordet för att dom i vanliga fall inte dricker, varför? Människan i fråga, typ jag. Har förmodligen valt det, och i mitt fall handlar det som sagt om att jag inte trivs runt människor som dricker, och dessutom tycker att det finns roligare saker att göra, saker som jag kan minnas längre.

Likes

Comments

Nu så här i juletider har jag bestämt mig för att börja om ifrån noll, fast med samma blogg.

Det känns som att mina tidigare inlägg varit plain, många har jag skrivit för jag känt att jag "måste" och då har de inte blivit riktigt bra. Det märks direkt på statistiken vad som går hem hos er läsare.

Anyways, jag kommer nu välja att blogga om något som ligger mig kärt om hjärtat, nämligen frisöryrket. Som de flesta vet utbildar jag mig till frisör och går just nu mitt andra år. Jag tycker verkligen det är superkul, självklart går det i perioder men känner jag att det är tråkigt så beror det oftast på årstiden eller om vi kanske fördjupar oss i något ämne som kanske inte är sådär superfun.

Till våren kommer jag även få gå en extensions utbildning (wiho) och blir därmed certifierad extensions stylist i keratin.

Jag gör iallafall min praktik på en jättemysig salong som jag stormtrivs på, och där befinner jag mig varenda fredag under hela tvåan. Jag tar emot kunder och dessutom till endast halva priset utav vad min handledare tar! Så är det någon som vill bli julfin i håret så tveka inte på att höra av er! ⭐️ Här nedanför ser ni denna veckas jobb. Den första tjejen satt modell för mig på skolan, hon ville inte färga över utväxten men därefter fick jag fria händer, därför valde jag att lägga slingor i hennes egna ton, sedan bara fräscha upp hennes längder med en ny snygg färg. På bild nummer två ser ni dagens kund, på henne la jag en bottenfärg för att täcka hennes utväxt, sedan la jag även en beige nyansering på hennes redan uppljusade längder för att få en annan ton på det! ⭐️

Likes

Comments

Igår satt jag modell för en nagelelev på lilla salongen här i stan. Vart faktiskt väldigt nöjd och kan tänka mig att detta yrke inte är det lättaste.

Likes

Comments

Nu har skolan börjat igen och detta blir alltså mitt andra år på frisörinriktningen. Tog en fika tillsammans med världens mest efterlängtade tjejer på pause igår och efter det åkte jag hem till mina föräldrar. Idag har vi egen hårvård mest hela dagen så Caroline har precis får toppa mig lite granna. Förövrigt så har jag nog fått världens bästa schema, frisör, psykologi och entreprenörskap är det ända som står, och på fredagar är vi lediga!

Likes

Comments

Gånger 3 om man ska vara noga. Var tvungen att beställa en ny bus och handske för det jag hade bara försvann av någon anledning :( kan även tipsa om eyelinern jag köpte, svinbra och lätt att göra linjer med! Utöver det kom mitt paket ifrån shein och en toning till håret, visar kläderna i något annat inlägg.

Likes

Comments

Jag älskar stora, fylliga och långa fransar. I skönhetsväg så är nog det de bästa som finns enligt mig haha. Så i söndags beställde jag mig ett par Arizona lashes ifrån N&N lashes, dom var kanske lite väg tjocka så jag kanske tunnar ut dom när dom väl är på men får se. Dom var iallafall på rea och kostade 69kr + 29kr frakt.

Likes

Comments

Igår var jag och min familj på teknikland, sen avslutade vi det med middag på Krokoms wärdshus. Är det något jag verkligen älskar och alltid varit fascinerad utav så är det historia, tycker det är så himla roligt och intressant. Vi hittade även gamla släktingar i telefonkataloger som var ifrån the 50s, riktigt coolt tyckte jag!

Var även in en snabbis på rusta och jag fick med en helkroppsspegel till hallen i lägenheten och två ramar som även ska upp där.

Likes

Comments

Instagram@jenniealexius