View tracker

Godmorgon finisar! Jag tog sovmorgon idag och vaknade vid tio tiden, drog mig en stund i sängen och fixande sedan iordning en liten frukost. Vanlig mild yoghurt toppat med jordgubbar och chiafrön och ett glas Proviva, enkelt men gott. Om någon timma ska jag förbi gymmet och köra ett pass men annars blir det nog en lugn dag hemma, som vanligt alltså :P. Men det är ju så skönt att bara vara hemma tycker jag. Kanske inte varje helg men ofta. Får se om jag tar med Musse ut på en promenad i eftermiddag så han kan få leka av sig lite nu när solen äntligen är framme, eller om jag blir liggandes i soffan resten av dagen. Ni får ha det jättebra, puss!

Likes

Comments

Sitter atm i soffan framför Insurgent med en skål popcorn i knät. Har på sista tiden fått världens matsug. Äter som aldrig förr och det ena efter det andra slinker ner, konstigt nog har magen inte spruckit än. Jag antar att jag växer men lite jobbigt att aldrig vara mätt så det räcker.

Likes

Comments

Hej och god förmiddag på er! Klockan är strax efter elva och jag har redan slutat faktiskt. Läraren som jag har i både engelska och franska är "sjukskriven" p.g.a operation så idag blev det bara en timmes sociologi mellan 9.30-10.30, skönt skönt skönt. Passar ju väldigt bra då det är lill lördag :)

Annars då? Jag har fått i mig lite frukost då jag inte åt imorse och när den har smält ska jag traska mig till gymmet. U gotta do what u gotta do, ne men jag har inget att göra så det är lika bra att bränna lite extra kalorier, ha en bra onsdag och lill lördag, puss!

Likes

Comments

Då jag har tre timmars hål mellan lektion till körteorin varje tisdag tar jag tiden till att plugga. Hur mycket jag än inte vill så är det något jag försöker få gjort eftersom man hinner med mycket på tre timmar, vilket betyder att jag inte behöver ägna så mycket mer tid åt skolan de resterande dagarna. Om jag inte har något jättestort prov eller någon hemsk inlämning, men det händer kanske en gång per termin om inte mindre. Sitter just nu med en engelska redovisning men måste snart ta tag i matten, helst nyss då matte inte är mitt bästa ämne.

Känner att detta inlägget inte var så värst intressant men det är ju i alla fall något. Har ni förslag på vad jag kan blogga om kan ni mer än gärna skicka iväg en kommentar. Vi synes och höres, puss!

Likes

Comments

Fler myskvällar och morgnar hos syster tillsammans med lilla Musse är något jag gärna vill. Så skönt att bara kunna umgås och göra ingenting ibland <3


Likes

Comments

Har ni fått någon otur idag? Jag har hittills lyckats klara mig utan problem och hoppas att det fortsätter så :P

Hej vänner! Så himla skönt med fredag och en lugn helg väntar, otroligt skönt. Busiga jag sitter just nu på min näst sista lektion när jag skriver detta, rebell? Vi kollar på en slags powerpointfilm så jag lyssnar samtidigt som jag skriver faktiskt, alltså borde det vara lite okej ändå ;). Bortsett från att jag har cirkus 1,5 h kvar tills jag slutar har dagen varit helt okej. Lagom jobbiga lektioner, god lunch och en stenhård idrottslektion. Bra för mig som legat hemma och latat mig känner jag. Nu borde jag dock återgå till lektionen så ni får ha en fortsatt bra fredag och hoppas att ni inte får allt för mycket otur, puss!

Likes

Comments

Klockren bild från förra terminen som beskriver mig perfekt just nu i skolan

Hej på er, lever ni? Det gör knappt jag, men snart har vi kämpat oss igenom första skolveckan på året och kan klappa oss snällt på axeln. Mitt schema är inte detsamma så jag går till fyra tre av fem dagar i veckan och jag som är van att sluta runt ett två blir ju helt slut. Har inte ens orkat ta mig till gymmet, aj aj inte bra. Något bra i denna trista vecka är att saker och ting jag gått och deppat över den senaste tiden börjar se ljusare ut, och det känns jättebra :D.

Likes

Comments

Nu när det är kallt och eländigt hemma i Sverige är det inte så konstigt att ens tankar drömmer sig bort till varmare tider.

Jag saknar värmen, jag saknar stranden, jag saknar havet och jag saknar att vara brun och fin <3

Likes

Comments

Nee usch fy asså! Att vara tillbaka i skolan idag var verkligen ingen höjdare, urtråkigt... Skönt att jag bara hade tre lektioner att bocka av och att jag nu sedan tolv tiden suttit hemma i soffan. Dock en aning segt att jag måste åka tillbaka för körteori mellan tre och fyra, men hellre det än att betala för en. Det är faktiskt en bra sak med min skola, att vi får grattis teori och körlektioner. Resten kan man ju undra.

Ni som läser detta inlägget, och gårdagens inlägg om att jag har tankar att byta kanske hör att jag inte är ett stort fan av min nuvarande skola, om det nu är skolan det handlar om, och undrar varför. Jag har tänkt att dela med mig av det men är inte helt säker eftersom det skulle vara den första personliga saken jag skriver ut. Vi får helt enkelt se. Tills dess får ni ha det så bra, puss!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är sista dagen på lovet och det känns väl lite sisådär... Inte så jättetagg på att återgå till det normala men det är något alla vi som går i skolan måste göra. Jag gick faktiskt till skolan idag redan, inte min dock utan till Västerhöjd i Skövde. För er som inte vet så går jag just nu på Fågelvik i Tibro men efter allt som hänt tidigare och även nu så har jag funderingar på att byta tillbaka till Västerhöjd i trean. Gick nämligen där i några dagar men hamnade i helt fel klass och bytte till Tibro. Skulle jag vetat då vad som väntade här skulle jag aldrig bytt, lite synd. Men men, inte helt hundra, men tankarna finns där i alla fall.

Hade ingen passande bild till detta inlägget så ni får två spegel selfies inne på Åhlens från när jag var i stan med Stina. Blusen jag har på mig fick även följa med mig hem <3

Likes

Comments