Sent igår kväll, runt halv tolv var mitt tåg framme i Örebro och jag möttes av en glad Victoria. Vi hann inte med så mycket mer än att äta lite nattmat innan vi båda slockna.

Imorse vakna vi elva när klockan ringde och gjorde oss en god frukost innan vi begav oss mot stan. Vi kollade i lite butiker och åt en så otroligt god lunch på Fratelli. Solen har skinit hela dagen så efter lunchen satte vi oss i parken med var sina cider innan vi tog bussen hem till lägenheten. Nu ligger vi under varsin filt framför filmen "Everything, everything". Kolla på den om ni inte redan gjort det, tips tips!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter två hela år utan att ses fick vi äntligen se varandra igen, Cornelia och jag. Vi gick i samma friidrott men när jag valde att sluta gled vi ifrån varandra, tråkigt då vi verkligen hade så kul ihop. Men, nu sågs vi idag och det var som om vi inte varit ifrån varandra en minut, älskar en sån vänskap. Vi tillbringade hela dagen i Göteborg som bjöd på strålande sol och värme samt en väldigt god lunch på Vapiano och bra shopping. Jag har helt enkelt haft en underbar dag tillsammans med en underbart bra vän<3

Likes

Comments

Tänk att en liten varelse som denna kan få en på fall efter bara en blick, och tänk att jag har turen att denna lilla skönhet ska få följa med oss hem om dryga två veckor. Jag blir så himla lycklig i själen bara av tanken. Att jag ska få se henne växa upp, hur hon och lilla Musse kommer "bonda" och alla fina stunder vi kommer få tillsammans. Åååhh, kan knappt bärga mig, vill ha henne här nu! Våran lilla tjej, lilla Akila, snart får du komma hem!

Likes

Comments

Hej och välkomna till denna blogg. Jag tänker inte babbla på och presentera mig som man brukar göra eftersom jag gjort detta säkert hundra gånger. Jag ville bara slänga in ett hej och sen får vi se hur uppdateringen här kommer gå, det kan alltid vara kul att ge det ett försök till, kram!

​Lilla jag i ett provrum i vintras

Likes

Comments