Jag hade kunnat ljuga och säga att detta är något jag brukar göra och i princip föddes med en bräda på vågorna men nej... dock skulle man kunna tro det😜. MEN Wow. Kan absolut säga att detta var något jag kommer att göra om! För att vara första gången för mig så var jag inte så pjåkig må jag säga. Nästa mål kanske är Australien där jag verkligen kan visa min dålda talang(?).

Efter att vi kom hem sökte jag på hur man blir en bättre surfare. haha.

1. Utrustning. Rätt utrustning som en bräda som är utformad just efter dig.

2. Flexibilitet. Låt bli stelheten, rakrygg, böjda ben i en låg position.

3. Fitness. Känns som något min bror har bättra koll på än mig... Iaf daglig träning, gärna repetition på brädan.

4. Uppvärmning. Som i majoriteterna av alla sporter måste man värma upp musklerna för att nå det bästa resultatet. Under uppvärmingen är det meningen att missa några vågor, då det är mest ansträngande att fånga dem.

Som jag inser nu har jag en lång väg kvar... Men massa nytt att lära mig!! Det finns fler tips HÄR om ni vill fortsätta med dem.

Säger Goodnight här och nu //Jennica


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

..Njuter jag av det jag har framför mig och har redan planerat en resa tillbaka hit. Jag sitter och läser lite och rekommenderar verkligen Irmas Stensons blogg då det var henne jag fick inspirationen av att börja blogga.

Likes

Comments

Dagen kunde inte börja bättre! Jag och Marianne började med en svettig löprunda runt en sjö i närheten, medan min bror och morfar åkte till närmaste marknad. Vi mötte upp dem med ett humör på topp och dem med sex lådor jordgubbar (!!!) och massa grönsaker.

/Jennica

Likes

Comments

Frukost, dagens viktigaste mål, fick bli dagens sockerkick ! Marmelad fyllda Donuts, croissanter, alla sorters frukter ni kan tänka er, müsli i mer sorter jag har testat och självklart scrambled eggs and bacon.

Direkt efter vi blev upp hämtade blev det ett stopp på en underbar resturang.

Sweet dreams / Jenncia

Likes

Comments

Kan säga såhär att vi det inte skulle bli som det blev. Till en början gick allt bra tills försening, efter försening, från gate till gate, efter 3 timmars väntan fick vi gå ombord. Planen var att vi från Kastrup skulle hinna med en mellan landning i London innan vi nådde vår slutdesiration i Portugal.

Det slutade med att det blev en övernattning i London. I och med att jag och min bror reser ihop fick jag ta ansvaret för bokningar på hotellet, nya flygbiljetter och förhandlingar med ansvariga. Detta slutade med att mycket gott resultat..;) En gratis middag för två och en övernattning på SOFITEL.

Nu är det bara att återstå och se vad resultatet blir i morgon. Som det ser ut nu kommer vi flyga från Gatwick 09.05, dock går ju inte allt som planerat...

TIPS: Rekommenderar ej resor med Norwegian!

// Goodnight mates💤, Jennica

Likes

Comments

New York, staden som aldrig sover, staden som många av oss drömmer om att besöka. Vilket jag fått turen att göra, dock var det ju ett tag sen.. Jag hade behövt åka dit, sätta mig på ett café i Central Park eller en bänk på Times Square och ta in alla intryck, som inspo. Jag behöver just nu inspiration och motivation till vårt UF arbete! Vi är just nu i fasen där vi har mycket att göra och vi ligger lite efter...:( MEN det löser sig- det gäller att tänka POSITIVT! Mer info om Uf kommer inom kort;)

Godnatt/Jennica


Likes

Comments

​Mer än såhär exotisk kan det inte bli. Frukt förgyller mina dagar och varför inte börja dagen med en fruktboost?

Likes

Comments

Innan matchen börjar...

För mig gäller det att synas och prestera sitt bästa med humöret på topp. Jag kommer att göra det bästa för att ni ska kunna följa mina resor under årets gång. Resan genom UF året (ungtföretagande), sista året på gymnasiet och inte minst den efterlängtade resan till Uganda där jag kommer göra en fältundersökning till ett arbete och många andra... Jag ser fram emot då jag kommer kunna dela allt med er HÄR!! (!?!!😍)

/Jennica

Likes

Comments