God morgon! Jag har haft en riktigt mysig söndagsmorgon framför netflix med frukost på sängen som jag gjort åt mig själv. Idag hade jag tänkt att träna lite löparteknik men först ska jag låta frukosten lägga sig lite. Ser fram emot en skapligt lugn söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Underbart när himlen är så blå och solen skiner så att alla dessa löv av olika färger lyses upp. Det har varit en väldigt fin dag idag och för det mesta har jag bara tagit det lugnt och inte fokuserat för mycket på skolarbete. Jag sprang en längre sträcka på morgonen med mina nya löparhandskar. Sådant börjar ju bli nödvändigt nu på hösten när det blir kallt. Dock var det en skapligt varm dag idag vilket var skönt. Trevligt att komma ut och få både friskluft och vitamin D. Nu är det snart dags för mig att sova. Godnatt! ♡

Likes

Comments

Äntligen fredag hörrni! Härligt! Kom hem och gick ut på en promenad och efter det lagade jag middag. Sedan har jag bara chillat och nu sitter jag här framför netflix och bara myser för mig själv. Skönt med lite ledighet efter ännu en skolvecka.

Likes

Comments

Veckan har dragit igång igen och snart ska jag på ett styrke och konditions pass. Sjukt taggad!! Går på sådana pass varje måndag och man blir alltid väldigt svettig men det är väldigt kul och känns bra efteråt. För att ladda upp inför träning gjorde jag en liten smoothie som bestod av frusen ananas, mango, banan och grekisk yoghurt. Hur god som helst tycker jag. Älskar alla tre frukterna och har ofta cravings för just ananas, mango och banan. Känns som att första dagen på veckan har blivit väldigt lyckad vilket är skönt!

Likes

Comments

Idag blev det en löprunda på 12,33 km runt sjön, finns inget bättre sätt att starta en ledig dag! Älskar verkligen att springa runt sjön då naturen är så otroligt vacker speciellt nu på hösten med löv i alla möjliga färger. Det är extra skönt med helg nu eftersom jag under förra veckan och denna vecka haft två utbytesstudenter från Spanien hos mig. Det är såklart alltid roligt med utbyten men det kan bli ganska intensivt. Aja, nu ska jag snart göra quesadillas och fortsätta njuta av helgen!

Likes

Comments

Idag har jag skrivit ett litet brev till min kille som bor i USA ♡ Lite gulligt ellerhur? Långdistans är inte så jättekul alla dagar men om man verkligen gillar någon så är det värt det, nu börjar det bli lite för cheesy va? ;) Aja så får det vara ibland.

Likes

Comments

Fick en löparklocka idag utav min favvo person i hela världen (pappa) och är väldigt tacksam för den :) Brukar vanligtvis inte ta tid eller tracka mina löparrundor men sa definitivt börja göra det nu!

Likes

Comments

Skapade en blogg för liksom varför inte 

Likes

Comments